- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: מיקרוסקופ מוסיקלי – מגבר הספק Ayre V-1XE
תודה על הכתבה. שוב אני נאלץ להיות הילד הרע אבל למגבר הזה מגיע יותר מאשר קדם המגבר ונגן הדיסקים הנ"ל. אני בטוח שהתוצאה משקפת את צוואר הבקבוק שנוצר עקב השימוש בהם.
תודה על הכתבה. שוב אני נאלץ להיות הילד הרע אבל למגבר הזה מגיע יותר מאשר קדם המגבר ונגן הדיסקים הנ"ל. אני בטוח שהתוצאה משקפת את צוואר הבקבוק שנוצר עקב השימוש בהם.
(Y)(Y)(Y)
מסכים בהחלט
אגב נמר איך הוא לדעתך בהשוואה מול הסובריין שגם אותו בחנת
לא במובנים של טוב או רע
אלא לטעמך האישי
![]()
בקיצור מחכה לאיזו השוואה של מביאלים מול מרק לוינסון צריך להיות מעניןאם אני זוכר נכון שמעתי את המגבר הזה בהדגמה של מערכת שלמה של AYRE עם זוג Revel Performa F32 , שמעתי במקרה דיסק שהכרתי טוב מאוד שהוא "דיאנה קראל- הנערה בחדר השני".
התוצאה היית היותר ממדהימה.
אני אישית בעד צליל ניטרלי ואנליטי שיחסוף הכל . בגלל זה אני לא אוהב מנורות.
בזמנו הייתה תקופה שהייתי ממליץ על ציוד של AYRE ללא הפסקה עד שקיבלתי תגובות נזעמות שאינני מבין דבר והציוד הזה לא כזה משהו...נראה לי שידעתי על מה אני מדבר
המגבר הזה מדהים, עם כח ודינמיות ובמה רחבה .
ישבתי מולו מעל 30 דק'.
כמו כן חווית הקניה אצל אפי (סטריאוטיפ) היא תענוג כי הוא אדם אחר עם נימוסים אחרים שלא ראיתי פה עד היום.נראה לי שהמרק לוינסונים שהוא מביא יותר מענינים
סקירה אחלה.
חבל לי שאין התייחסות למוזיקת רוק קלילה, והיום אינדי-פולק שהוא הג'אנר השולט בכיפה ומתאפיין היום בריבוי כלים מיוחדים והקלטות מטמטמות. אנשים כמו אנדרו בירד למשל שמשתף אפילו כינור ונגינה על המיתרים כמו גיטרה מה שנותן תמונה מעניינת מאוד למוזיקה ואיך רמקול מתמודד עם זה.
עוז - המגבר ללא ספק נמצא בליגת ההי-אנד. הוא נחשב כמגבר מדהים בחו"ל והמונו בלוקים שמעליו נחשבים מהטובים בעולם ומתחרים עם אלו של KRELL בקלות,באופן אישי אף מוצר שלKRELL לא עשה לי את זה אלה להפך,באופן אישי הראפרנס שלי לטרנזיסטורי הינם המגברים של MBL שמעתי שגם אלקטרו מענינים ומרק לוינסון וזכור לי לא מעט חברות שהמגבר הזה הופיע אצלם בתצוגה בתערוכות מתמונות.
האם יש משהו יותר טוב בכסף? רוב הסיכוייים שמבחינת אלק' אין. יש שווי ערך אליו עם סאונד אחר. וזה הופך כבר לעניין אישי.
בתחום הזה קשה להגדיר ברמות הגבוהות "טוב יותר אבסולוטי" , כמו שראית גם לנמר היה קשה.
בסופו של דבר רב הציודים "הכבדים" בארת לא נמכרים לאודיופיליים "חופרים" שכמותנו ..כך שזה כבר לא כזה משנה .