בוקסי בוקס – סטרימר עם שער לאינטרנט, ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

יופי של מאמר !

אני מבין כי יש צורך בחיבור לאינטרנט , במידה ומיקום ה בוקסי מרוחק מנקודת תקשורת , האם ישנה אפשרות לאינטרנט אלחוטי ? , הכוונה קליטה מרשת ביתית ?
תודה.

בתשובה לרונן: זה אכן אפשרי.

בתשובה לרונן: זה אכן אפשרי, מאחר שהבוקסי כוללת רכיב אלחוטי וגם חיבור חוטי.

המכשיר חלש , לא ניתן להוריד קבצים גדולים , דפדפן אחד ולא בחירה , איכות נמוכה
אין מה להשוות מול מחשב

עוד שאלה בבקשה :

על מנת לראות תכנים כמו סרטים או ערוצי טלוויזיה , עלי להורידם למחשב / סטרימר או שהסטרימר הנ"ל מקצר תהליכים ?

תומך בתקן N (מובנה)
לא שיש לי אחד אבל בשאיפה יהיה :)

תודה רבה !

מישהוא יודע למי "בעלי טושיבה" יכולים לפנות על מנת לבקש לרכוש חתיכה כזו ב-900 ש"ח?
האם נציגי טושיבה כאן יוכלו להשיב?

שאלה לגבי התכנים מהארץ

ליאור, האם יש צורך ה-user/password מ-yes/hot כדי לראות את התכנים שלהם דרך boxee?
אגב, שלחתי שאלה בפורום טושיבה לגבי אפשרות רכישה לבעלי טושיבה קיימים

תכנים ישראלים

שלום,
מישהוא בקיא מה צריך על מנת לראות תכנים מ-hot/yes ב-boxee box?
האם יש צורך ב-user/password ואם כן האם אפשר פשוט לקבל אוצם במרכזי שירות הלקוחות של hot/yes?
והאם יש תכנים ישראלים נוספים שלא צווינו כאן שמישהוא נתקל בהם.

התכנים הם למעשה אלו שמוצגים באתרי האינטרנט של YES WALLA / HOT YNET ואין צורך בהרשמה.
ידוע לי שעובדים גם על קישור לתכני הוידאו של נענע וגם אתרים נוספים.

תודה

ליאור תודה.
עד כמה המאוורר של הקופסא מרעיש/מורגש?

איה תכנים ניתן לראות בישראל באמצעות האפליקציות המובנות ?

הכוונה , לא תכנים שהורדו למחשב וביצע שיתוף איתם , פשוט אם מחברים את הבוקסי לחשמל ולמסך , מה ניתן לראות כאן בישראל ?

שאלתי מתבססת על המחשבה שאם ארכוש את הבוקסי ואין לי תכנים שהורדו , איזה שימוש יש למכשיר בפועל ?

אתרי האינטרנט של YES WALLA ו- HOT YNET, כל מיני אתרי וידאו מהעולם, גלישה חופשית בדפדפן.

תודה, האם ניתן לראות סרטים באופן זה ? ( כלומר ללא הורדה למחשב וצפיה לאחר מכן )

אם מדובר בסרט מהאתרים הללו, אז כן.

ליאור, שתי שאלות ברשותך:
1. עד כמה רעש המאוורר מורגש?
2. האם נבדק ההבדל באיכות ההזרמה דרך ה-wireless בתקן N אל מול הזרמה דרך ethernet?

תודה

רחש המאוורר היה שקט ביחידה שהגיעה אלי לבדיקה.
הבדל באיכות ההזרמה תלוי בטיב הרשת האלחוטית בבית, הראוטר, עומס ברשת וכו', אלו הם גורמים שנמצאים מחוץ להשפעתו של הסטרימר. אם הרשת מתפקדת ב- 100%, אז לא אמור להיות הבדל באיכות התמונה באופן עקרוני, אבל אל תצפה לאפשרות הזרמת סרטי 1080p באופן חלק, בד"כ עד 720p בלבד.

מובן שתלוי בטיב הרשת ומצב העומס. אם איכויות של עד 720P עובדות חלק עם N כמו ethernet אז זה הוגן דיו.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור