אם יש לך, תנסה כבל רמקול אחר. לא משנה הרמה שלו ואפילו לערוץ אחד רק לבדיקה
נשמע מוזר. לא היתה לך איזו תקלה בדרך, איזה קצר או משהו שיכול לשרוף מגבר או טוויטרים?
בהקלטה ששמת זה עם טרבל ב +10?
כשהיית ילד שמעת יותר טוב (כולם אגב), לכן כנראה כל כך נהנית אפילו ממערכת סטריאו ללא מגבר...זכור לי כשהייתי ילד,לדוד שלי היה מערכת סטריאו רגילה ,רק מדליקים ופועל,בלי מגבר. וכל כך נהנתי מהצלילים והעוצמה זה היה חוויה.
כל עוד המוליכים של כבל רמקול לא נוגעים בשלדה או אחד בשני. אין בעיה לחבר משום כיוון
אם זה מחובר כמו שצריך והכל תקין - המגבר וגם הרמקולים, כנראה פספסת בבחירה. רמקולים זה עניין של טעם. או שאוהבים או שלא.
לפי מה שאתה כותב, לדעתי תבדוק את הרמקולים הגרמניים כמו קנטון/ELAC. המיד בולט ושקוף וזה בדיוק מה שחסר לך.
קח איתך את הג'אמו לפיוז או SG ותעשה מלחמת ראש בראש.
כשהיית ילד שמעת יותר טוב (כולם אגב), לכן כנראה כל כך נהנית אפילו ממערכת סטריאו ללא מגבר...
שלום לכולם תעשה ככה:
תקנה ספוג עבה בסופר או עדיף בחנות סידקית קטנה. גזור אותו לפי המידה של התעלה/חור של הפורט שמאחורי כל רמקול. תכניס בעדינות את הספוג הגזור לתעלה, עדיף שיהיה קצת יותר גדול מהחור, שישב ולא יזוז, ופתרת את הבעיה.
תודה על העצה אחי,האמת זה מוזר כי התעלה אצלי מקדימה וכששמעתי את אותו שיר שצילמתי לכם היה את הרעש הזה והיום אני שומע את השיר ואין אותו..
שיחקתי עם ההגדרות למצב אופטימלי ואני מרגיש שאני נהנה יותר עכשיו,הבס מרעיד את השולחן והקול של הזמר נשמע יפה כשזה על טרבל +1 , אני חושב שמה שהכי שינה את הכל זה ההגדרה של Intelli שאין לי מושג מזה אבל שמתי את זה על 3.0db וזה נותן חוויה אחרת לגמרי. בלי זה הכל אנמי.. אז אפשר לומר שעכשיו אני מוציא מהרמקול את המיטב..כל השאר זה כנראה שלא כמו שחשבתי בהתחלה,אלא אני כנראה כן "אודיופיל" וכן צריך רמקולים שיעשו לי תענוג באוזניים ..חח טוב נשתדרג עם הזמן..מהיום רק לשמוע בחנות ואז לקנות..ולהבין יותר את המצבים , הבנתי שאני צריך רמקולים שמדגישים יותר את ה"מיד" ..
תודה על כל העזרה שלכם אני לומד בזכותכם המון דברים
מעולה. זה מה שאנחנו אומרים, לא צריך להיות איזה אנין טעם גדול כדי לשמוע הבדלים. בבירור יש לך טעם בצליל ואתה שואף אליו, אז גם אתה אודיופיל.
פרט לעצה לחסום את התעלות (אפשר גם ניסוי עם גרביים בהתחלה), אתה יכול לשחק עם המיקום והמרחק של הרמקולים מהקיר מאחור, גם עם המרחק ביניהם, תאמין, שני אלה עושים הבדלים עצומים.
עוד דבר, תנסה לבודד את הרמקול מהשולחן. בטמבוריות יש כמו טיפות סיליקון דביקות שמגיעות בטבלה, שים 3 או 4 מתחת לכל רמקול כדי שלא יהיה צמוד מדי לשולחן.
שבת שלום