ואם יש לך נקודות NULL אחרות בחדר ? ואם הנחתה של צד אחד תיצור לך נקודה כזו בחלק אחר שבו מקודם לא הייתה בעיה ?
תראה מבחינה של הבנת החומר בצורה תיאורטית יש לי המון ידע , ואני אפילו עשוי לנחש היכן יהיו בעיות גם בלי מדידות (הייתי עושה את זה כתרגיל מחשבתי בביקורים אצל אנשים לשמיעת מערכות ), אני עדיין לא חושב שאני מומחה . ואני בהחלט אפילו לא קונה ציוד מדידה , כי אני לא רוצה להתפתות לעשות זאת לבד

אני חושב שאם תזמין בעל מקצוע אתה תראה שאו שאתה מקצוען אמיתי או שיש לך מה ללמוד , בשני המקרים לא תפסיד
ועוד דבר , דיז כבר אמר את זה , אבל מי שחולם שווילון אפילו על חלון יעזור לו , לדעתי חי בללה לנד . יש לי חלון בגודל של קיר בצד אחד , אני אף פעם לא חלמתי לשים עליו ווילון . אין ווילון שאריגתו מספיק צפופה ועוביו מספק לבליעה/ פיזור של תדרים גבוהים . אני לא בטוח שטפט עבה יעזור בזה . אבל זה בא להראות שהדעות של אנשים לגבי נושא האקוסטיקה , זה פשוט בדיחה עצובה .
יש ציוד מקצועי שעוצב ומיוצר בדיוק לפתירת בעיות כאלו , ויועץ אקוסטי מכיר את כולם ויודע ליישם מה שכן באמת עובד , וליישם את כולם שיעבדו בהרמוניה ולא שמוצר אחד יפריע לאחרים . זו הסיבה שבנושא הזה לפחות , אני תמים דעה עם דיז
וגילוי נאות , אני לא עשיתי טיפול אקוסטי בחדרי כי יש לי בעיות שלי ושל המשפחה שאומרים שלמעשה לא משנים את החדר . אז מה שהיה ניתן לחמיקה , נעשה מה שלא לא . אבל זה אינו משנה את דעתי , שאם עושים לעשות את זה כמו שצריך , ולא בשיטות ידועות של ישראילים שתמיד יודעים הכי טוב גם על נושאים שבהם הם לא מבינים כלום