איך אתם בוחרים רמקולים?

• פותח הנושא פותח הנושא Audionut
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אלמנטים גדולים כמו שאני אוהב , 15 , ו 10 אִינְץ' Eminence ו MOREL , סופר של JBL

תמונות מצורפות

• 20260614_111620.jpg
    20260614_111620.jpg
    KB 126.6 · צפיות: 89
  • 20260614_111612.jpg
    20260614_111612.jpg
    KB 108.6 · צפיות: 90
  • 20260614_143820.jpg
    20260614_143820.jpg
    KB 108 · צפיות: 91
וואוא ממש יפה תהנה.
בהחלט עושה חשק.

כולה איפוס סיסמה. זה אפילו לא ביקור טכנאי... ;) בקטנה.

יפה מאוד. למה פורטים למיד ? לא נראה שיש בעיה של בס אקסטנש'ן ?
תודה מראש.
שאלה טובה , הגרסה הראשונה הייתה כאשר המיד הוא מיד בס , זה לא נשמע טוב , ואז הוחלף קרוסאובר לאחר , הפורטים צומצמו למינימום על ידי ספוגים , עד לתוצאה טובה הוחלפו שלוש קרוסאוברים כולל שדרוג קבלים , בשלב מסוים היה מעייף ויקר

אני יכול להעיד על סמך מעבר מהסלון לחדר קטן בשתי דירות שונות.
למי ששפר עליו מזלו והמערכת בסלון גדול, לא כזה שרמקול אחד קבור בפינה והשני פתוח לפינת האוכל, בחירת הרמקולים מתחילה בדבר הבסיסי של תאימות חשמלית למגבר ואח"כ סינרגיית צליל עם שאר הרכיבים, תמיד בסלון גדול צריך רצפתי שיכול לדחוף אוויר ואף אחד לא ישכנע אותי במדפיים " עוצמתיים", אבל 'פָּטוּר בלי כלום אי אפשר', סלונים כאלה מצריכים השקעה באקוסטיקה פסיבית לפחות.
בחדרים קטנים כמו חדר שינה ישראלי ממוצע או סלון "קופסת נעליים" זו כבר בעיה קשה משום שמדובר מפאת הגודל בג'ונגל אקוסטי של גלים עומדים, קנסליישן וכד' ושם רק ניסוי בפועל עם רמקולים שניתנו לניסיון יביא לבחירה הנכונה! כמובן שנדרש טיפול אקוסטי לקירות הרפלקטיביים.

נערך לאחרונה ב:
מעניין. אתה צודק.
חשבתי שזה בא מהמילה לק, או בלעז Lacque. אז אם עושים לציפורניים, כותבים לק ג'ל. אם מורחים על עץ, זה לכה. למדתי, אלדר. תודה. :)
בואו נתפשר על Liqour זה תמיד עובד.

מעניין. אתה צודק.
חשבתי שזה בא מהמילה לק, או בלעז Lacque. אז אם עושים לציפורניים, כותבים לק ג'ל. אם מורחים על עץ, זה לכה. למדתי, אלדר. תודה. :)
גם המילה לק היא שיבוש למילה לכה
שמחתי לעזור

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור