איך אתם בוחרים רמקולים?

• פותח הנושא פותח הנושא Audionut
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Audionut

חבר אתר
מעורבות
6
נקודות
8
ההיצע מטורף
יש אינסוף חברות/דגמים
איך אתם מנווטים בכל התהליך הזה?

זה לוקח בד"כ 15 שנים להבין מה אתה רוצה....אם אתה עילוי 12 שנים.
אל תתבעס ,אני רציני...אבל ראשית תקציב.

גודל החדר
סוג והספק ההגברה

למרות שאני יודע שחזרת (להטריל) "אודיוגוד"

אבל חפיף נתן לך להנות מהספק...

"הרמקול" (תוצאה) הנכון הוא זה שפשוט גורם לך לשבת, לחייך, ולהגיד,
"יאללה עוד שיר".

בקיצור,
שומעים, בודקים התאמה, ולא קונים לפי הייפ, לוגו או המלצה עיוורת.

חג שמח.

שאלה טובה,
לי לקח כ 30 שנים להבין איך העסק באמת עובד ...
כל אחד בקצב שלו.

ליפניי הכל תקציב לכל המערכת ,גודל החדר,סגנון מוזיקה ועוצמה רצויה.לפי נתונים האלה מתאימים הגברה מבחינת אופי והספק.אם כל הכוכבים מסתדרים נכון אתה מפסיק לנתח ופשוט נשאב לתוך המוזיקה. כלל ברזל: תזהר מאפקט הוואו,כי בדרך כלל רמקולים כאלה מתבררים כמעייפים בהאזנה ממושכת.

חלוקת תקציב ביחס לציוד הקיים ,
בדיקת ציפיות והתנסות בפועל של שמיעה והבנה מה שומעים ולאיזה רמה רוצים להגיע.

השילוב הזה ביחד עם ידע שנצבר מהרשת , התנסות גם אצל חברים - הכל ביחד יכול לעזור ולמקד.
וכן - כמו שאמרו - לוקח שנים להבין איך זה באמת עובד.

חשוב מאד - לקחת מראש בחשבון התאמת רמקולים ומגבר, לדעת כבר מראש מה המגבר שאתה ״מכוון״ אליו, גם אם כרגע התקציב לא מאפשר.
כלל אצבע נוסף - כדי למצות את יכולות הרמקול צריך הגברה בכפול עלות מהרמקולים (כשהכלל ״מתאדה״ אם אתה בתקציבים מאד גבוהים).

2 הסנט שלי
:)

אני קוה רמקולים כמו שאני קונה מכוניות: לפי הצבע והגימור. ההעדפה שלי: שחור מבריק.
אהבתי שהשקעת בתגובה

אהבתי שהשקעת בתגובה
בשבילך תמיד, חמוד. שכחתי להוסיף שגימור לקה הוא קצת בעייתי מבחינת אבק, אז צריך לקחת את זה בחשבון.
ואם כבר מנקים אבק, אז אסור לנגב עם מטלית כי זה משאיר שריטות.

תודה
חסכת לי ביקור בפורום אמהות מנקות פינישים

צריך ללכת ולשמוע הרבה מערכות ( וכמו שאמרו - תתחיל עם תקציב).
יבואנים זו התחלה טובה ויכול לכתוב גם כאן בפורום. מניח שלא מעט יסכימו לארח אותך (מוזמן אלי כמובן)

צריך ללכת ולשמוע הרבה מערכות ( וכמו שאמרו - תתחיל עם תקציב).
יבואנים זו התחלה טובה ויכול לכתוב גם כאן בפורום. מניח שלא מעט יסכימו לארח אותך (מוזמן אלי כמובן)
תודה רבה

פשוט קונים רמקול שקוף שלא מתערב בצליל . נכון לא זול וצריך לדעת להיתפשר מבחינת מראה. האמת רובם כאלה שמתערבים בצליל
אבל הכי חשוב זאת החלטה שלך כי אתה חיים עם זה. מה שאתה אוהב . זה מה שתיקנה. אודיו זה בור ללא תחתית . לסיום חייב שהיה קרוס אובר של דוילנד אחרת לא שווה. כי רובם שמים דברים לא איכותיים ומנפחים במחיר ככה זה.

זה בעיקר החדר ואקוסטיקה, לוקח זמן להבין, בעיקר דיבורים אל תאמין לכל דבר.

לפי Erin's Audio Corner ו-Audio Science Review.
זה סינון ראשוני טוב שמנטרל הבדלים שקשורים לחדר שלך ככל שניתן.

אצלי לאחר שמיעה מרובה בחניות לסוגים שונים של רמקולים , קבלתי את ההחלטה לבנות בעצמי ולפי טעמי ,
התוצאה היום לא מביישת ואפילו מעולה , יכול לשים בכיס כל רמקול גם את היקרים במיוחד , דאגתי לאיכות צליל ללא פשרות , וגם לעוצמה , בסוף יצא רמקול במשקל 80 קלו בכל צד ,
הפרויקט לקח הרבה שנים עם הרבה תהפוכות , ושינויים , כולל טסטים מרובים והחלפת אלמנטים , כדי לראות מה יתאים יותר , זה גם מה שייקר את הבניה , הסכום המושקע גדול אבל שווה את הסיפוק

נערך לאחרונה ב:
יאללה, פנק אותנו בתמונות.
ספר מה מו מי...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור