אייפון 7 ו- 7 Plus הוכרזו – מה הם מציעים?

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

המסך אותו דבר כמו הקודם
750x 1334 pixels - ~326 ppi pixel density
לעומת S7
1440x 2560 pixels -~577 ppi pixel density

צודק, כנראה זה לא ממש יפריע לחסידי המותג...

שלום,

דברים שאהבתי: מציעים מעבד A10 מהיר ב-40% מקודמו, המסך בהיר 25% מקודמו, רגיש ל-3 מצבי לחיצה, רמקולי סטריאו שימוקמו מעל ומתחת למסך, טלפונים עמידים למים (IP67), עיצוב משופר בו כפתור הבית הופך למשטח נגיעה רב שימושי, 2 מצלמות בדגם פלוס, אחת רגילה ושנייה ליצירת זום איכותי.

דברים שלא אהבתי: הם מציינים שהסוללה חזקה שהיא תפעל באייפון 7 כשעתיים יותר מאייפון 6s וזה הכול, נותנים מעט מאוד מידע, ביטול חיבור האוזניות הרגיל...חסר כרטיס microSD להרחבה, הסוללה לא נשלפת. באייפון 7: מסך עם 750 על 1334 פיקסלים בצפיפות של 326 פיקסלים לאינץ' בודד, יחס מסך אל גוף רק 65.71%.

תומר

נערך לאחרונה ב:
לאשתי יש כבר כשנתיים את 6 Plus, סוללה מחזיקה כיומיים.
שום דבר לא חסר שם.. אם רק הייתי מתחבר ל-iOS :( לא סובל

פעם הייתי ממתין לכל הכרזה כזו, היום כבר לא.
האם אני פשוט מזדקן או שזה כבר לא אטרקטיבי כמו בעבר?
לדעתי התשובה היא גם וגם :)

כי Apple בניגוד ל-Google לא משאירים אותך מאחור ומשדרגים לך תוכנה כל הזמן, אתה יכול לחיות בשקט 3-4 שנים עם מכשיר שלך בלי להפסיד כלום.

לא הייתי הולך על אייפון בגלל הגודל כי, הוא או קטן מידי (7) או גדול מידי (7 פלוס)...

תומר

נערך לאחרונה ב:
אפל מיידעת את הצרכנים כי נזקי מים באייפון 7 ו-7 פלוס לא יכוסו תחת אחריות היצרן

iPhone-.jpg

אפל מציינת שעל אף עמידות אייפון 7 ו-7 פלוס למים, לא תכסה אחריות היצרן שלהם כל נזק שייגרם כתוצאה ממגע של המכשירים עם מים או כל נוזל אחר. למעשה היא מציינת, כי עמידות המכשירים בפני מים ואבק אינו מצב קבוע ועמידותם עלולה להיפגע, זאת גם במקרה של שימוש תקין במסגרת IP67.

שיהיה בריאים מאיפה שהם.........

תומר

תמונות מצורפות

• iPhone-.jpg
    iPhone-.jpg
    KB 55.1 · צפיות: 247
ובארץ מטפלים בקורוזיה במסגרת אחריות?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור