אייפון – קוים לדמותו, סקירה היסטורית

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: אייפון – קוים לדמותו

חתיכת סקירה, העבירה לי את תחילת הבוקר עם הקפה, לא פספסת אף פרט.

יש לי שאלה, אומרים שלאייפון יש בעיית התחממות בטמפ' של 35 מעלות. איך זה ישפיע עליו בקיץ הישראלי פה?

לאייפון אכן יש מנגנון הגנה כאשר הוא מגיע לטמפ' גבוהות, אבל לא הייתי קורא לזה "בעיית התחממות" ובטח לא ב- 35 מעלות.

אני לא יודע להגיד בדיוק באיזו רמה של טמפ' זה מופיע (מבטיח לבדוק ולחזור עם תשובה), אבל מה שקורה זה שברגע שהוא באמת מתחמם יתר על המידה הוא פשוט עובר למצב הגנה. כלומר, הוא מקפיץ הודעה שאומרת שהמכשיר כרגע הגיע לטמפ' גבוהה מדי ולכן הוא פשוט "נועל" את עצמו ומנטרל את מסך המגע בכדי להפסיק להתאמץ ולאפשר לו להתקרר.

שוב, לא ברמה של בעיה או תקלה - אלא פשוט מנגנון הגנה. אפשר אפילו לזקוף את זה לזכותו של האייפון לעומת מכשירים אחרים בשוק שלא מאפשרי את מנגנון ההגנה הזה ופשוט מתחממים ומתחממים עד שנגרם נזק פנימי.

מנסיון של שנה וחצי עם אייפון (3G ו- 3Gs) מעולם לא נתקלתי בדבר כזה, ותאמין לי שאצלי הוא עובד קשה - גם בימי קיץ חמים כשהוא מודבק לשמשת הרכב בתור GPS.

יש לי שאלה, אומרים שלאייפון יש בעיית התחממות בטמפ' של 35 מעלות. איך זה ישפיע עליו בקיץ הישראלי פה?

בוא נגיד שהקיץ באזור החופים של ארה"ב לא פחות גרוע מזה הישראלי. לא זה מה שאמור להשפיע.

מה שכן ישפיע זה הסוללה למשל, שהולכת להגמר מאוד מהר, בעיקר כי הכיסוי בישראל לא מושלם כ"כ.
מה שיגרום למכשירים כמובן להגמר מהר יותר. מה שיגרום לאנשים להגיע כל שני וחמישי למרכזי שירות בתואנת הסוללה .

אני לא יודע אם שמתם לב לידיעה הזו:
http://finance.walla.co.il/?w=/3/1620202

פרייארים לא מתים, הם קונים אייפון.

אורי - כל כתבה שיש על איפון יש לך משהוא רע כתגובה, אני עוד עלול לחשוב שאתה רוצה מכשיר אחד כזה :) :)
אני יודע שלא, אז למ חשוב לך כל כך להגיב?

כי חשוב לי מאוד להסביר לאנשים שלא יסתנוורו מסמל של אפל ויבינו שיש אופציות.
מה לעשות שנוהרי אייפון אמיתיים לא רואים בעיניים ומשקרים לעצמם.
אני מעדיף להיות נביא זעם אבל צודק מאשר לשבת בצד ולשתוק כמו מטומטם.

הבעיה עם הביקורת שלך שהיא מתאימה לאותם זבי חוטם "מתלהבים" או כל אתם אנשים שנולדו עם קעקוע של תפוח על הישבן. לא כלפי אנשים (לפחות כמוני) שמצהירים חד משמעית שזה המכשיר הכי טוב שהיה להם מעולם. ולא, מעולם לא היה לי שום מוצר של אפל עד עצם היום הזה. אפילו לא אייפוד.

בדיוק כמו שאתה טוען שכל ההתלהבות מהאייפון היא טרנד, כי הוא מכשיר כביכול "פוזה" - גם להיות סופר אנטי אייפון זה טרנד. למה אתה לא תוקף את המליונים, או יותר נכון מיליארדים, שמחליפים כל הזמן נוקיה בנוקיה? להם אין אופציות אחרות חוץ מנוקיה?

חחח זה מזכיר לי את המראה של אבי קושניר באירוע ההשקה, ששלף נוקיה פשוט מהכיס שלו ועשה לנציגת שירות פרצוף של "עזבי אותי מכל הבלאגן, תני לי רק לחייג מהטלפון וזהו...".

אביחי, לא זכור לי באזזז כזה מול נוקיה.
ומי אמר שאני לא נגד?
אני נגד קיבעון. פשוט ככה.
כאשר רכשתי את המכשיר שלי לפני כשנה עשיתי את זה בטלפון ולא פסלתי שום מכשיר. ישבתי עם הנציג מעל שעה וחצי, עברתי על כל המכשירים, קראתי באותו זמן ב GSMARENA על המכשירים, ואז החלטתי.

זו חלק מהבעיה - אתה מגבש דיעה על מכשיר כזה או אחר על סמך קריאה של הנתונים שלו או על סמך כישורי המכירה של נציג מכירות. קח מכשיר ותתחיל להתמודד איתו עם ההרגלים היומיומיים שלך. אני לא ישר רצתי וקניתי אייפון כי לכולם היה, וכי זה מגניב וכי זה אפל. ממש ממש לא.

בהתחלה ממש לא התלהבתי ממנו כי בכלל היה לי בראש שמכשיר כזה בחיים לא יתאים לעבודה בישראל. עד שהבאתי אחד כזה מארה"ב לאח של בת הזוג שלי וראיתי במו עיניי איך הוא מגייר אותו בדקות ספורות ומה הוא מסוגל לעשות. מודה ומתוודה, התביישתי להוציא את ה- N95 החדש חדש שלי מהכיס.

כשממש התלבטתי אם באמת לרכוש לעצמי אחד כזה, פשוט השאלתי אותו ממנו לשבועיים ואיתו עבדתי. סבלתי מכול רגע שאחרי עם ה- N95 שהיה לי.

בתזמון מושלם, שבוע בדיוק לפני שידידה שלי הביאה לי את ה- 3G החדש מאיטליה, נגנב לי ה- N95. כ"כ שמחתי...

בנוגע לשאלת הטמפרטורה של האייפון: מצאתי את הקישור הבא באתר התמיכה של אפל ושם מוסבר שטמפרטורת עבודה אידיאלית עבור האייפון היא בין 0 מעלות ל- 35. בקיצור, אין שום חשש ל- "בעיות" התחממות של המכשיר כאן בארץ.

בבקשה:

http://support.apple.com/kb/HT2101

אמממ...יש לי ניסיום של 11 שנה עם פלאפונים . שלא נדבר על שימטש עצום כולל בחינצ קרביים שלהם.
בנוסף באייפון שיחקתי כמה וכמה פעמים.
כמו כן מכשיר שצומהר שמחזיק סוללה ככ מעט נפסל מראש.

לשחק עם אייפון זה לא כמו להחזיק אייפון באופן קבוע ולהכיר אותו לעומק. כמו כן, אם אתה פוסל מכשיר על בסיס ביצועי הסוללה שלו - סביר להניח שאתה לא בנאדם של סמארטפונים בכלל, ולא רק אייפון.

לא אמרתי מעולם שאני כן.
הבעיה שהנתח של האוכלוסיה שהוא משתמש סמארטפון הוא קטן.

אבל רובם לא מבינים שאייפון הוא כזה, כי משווקים אותו בארץ לא לעניין.

אורי עזוב מה שקורה בארץ מיליונים נמכרו בעולם - אז לפי מה שאתה אומר יש מליוני לקוחות טיפשים?
אני לא אומר שהאיפון מתאים לכל אחד, אבל להגיד שהוא למתאים לאף אחד וכל מי שרוכש אותו עושה טעות זה סוג מוזר של צדק

כן. עובדה: "מיליונים בחרו פעמיים בג'ורג' בוש"
עובדה : "מיליונים צופים באמריקן איידול."
עובדה : "מיליונים אוכלים יום יום המבורגר של מקדונלדס"
עובדה: "מיליונים מזריקים סמים בכל שניה"

זה אומר ש?

כן. עובדה: "מיליונים בחרו פעמיים בג'ורג' בוש"
עובדה : "מיליונים צופים באמריקן איידול."
עובדה : "מיליונים אוכלים יום יום המבורגר של מקדונלדס"
עובדה: "מיליונים מזריקים סמים בכל שניה"

זה אומר ש?

סליחה, אני חשבתי שאנחנו מנהלים שיחה רצינית

גם אני.
הטיעון שלך מחזיק מים.
זה שמיליוני אנשים קנו אותו (אפשר מספרים רשמיים?)
זה מכשיר אחד מול מיליארדים של שאר המפעילות שמכרו בעצמן מיליונים.

לאפל יש עדת מאמינים, ממש כת, וזה ידוע, הם עצומים בגודלם. לכן קצת הזוי לקחת נתונים של כת כדוגמא.

רגע אז מה שאתה אומר - שאתה חכם ויודע מה נכון וכל מי שקנה איפון טיפש

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור