ronenperetz
חבר משקיען
- מעורבות
- 244
- נקודות
- 63
אולי אם תחזור הסיירת של שניצל
תראה לי דיון ממוקד ואיכותי שנערך בימים אילו בכל תחום שהוא.תראה לי ממוקד ואיכותי שנכתב עי מישהו שבתחום 10 שנים.
תראה לי ממוקד ואיכותי שנכתב עי מישהו שבתחום 10 שנים.
לא מבין למה אני צריך להראות לך?תראה לי דיון ממוקד ואיכותי שנערך בימים אילו בכל תחום שהוא.
הכול אינסטנט, מלא בסיפורים, אנחות ושיווק.
אתה ממש לא צריך להראות לי או לעשות משהו עבורי.לא מבין למה אני צריך להראות לך?
ובפרט למה itay123 עשה לך לייק?
(לא מערער על זכותו)
הרי הוא רשם שעדיף דיון קצר וממוקד.
ואני ביקשתי שיראה לי....ניחא היתה מצטרף לבקשה שלי,הייתי גם אני עושה לך לייק.
לדעתי יש פה בעיה לא פשוטה.
מגבר מצוין של חברה רצינית וטובה אמור לעלות כ 3000$, הכולל נתח רווח סביר באחוזים.
אמממה, אילו שקונים ציוד אודיו ב 200$ (99.5% מהציבור) בכלל לא יקנו את אותו מגבר מצוין ב 3000$.
ואז היצרן צריך לשלש את מחיר המגבר כדי לפצות על הכמויות הנמוכות שהוא מוכר.
הבעיה גדלה משנה לשנה, כי הביקוש למוצרים אילו רק יורד, ולכן המחירים של מוצרים הנחשבים היי אנד רק יעלו.
זאת אכן גם סיבה שנוצרה מעליית המחיריםמסכים, חוץ מדבר הזה - כדי לפצות על הכמויות הנמוכות שהוא מוכר
מעלים את המחיר, כי אם זה לא יהיה מעל סכום מסוים, זה לא מספיק אטראקטיבי לאודיופילים. כך זה עובד גם בתחומים אחרים
פוסטים של נניח 15 עמודים ומעלה.
מעטים מאוד ממש אולי עושים זאת.
וגם זה נראה כמו מסטיק שנמתח בפול גז על ניוטראל...או שאין הרבה חברה,או שלא כולם אודיופילים בנשמה,או שאודיופיליה של פעם ,זו לא כמו היום....לא יודע.
יותר מידי פעמים אני נכנס לאתר ושואלים אותי...ווט דה פאק מתנגן אצלך?
יש הסבר...או שנדמה לי?
לא לא זאת היתה הכוונה...עזוב סטנד ,כבל וכד .אני שואל אם קובץ שנכנס ממחשב לא עובר איזושהיא מניפולציה או משהו אחר שאנני יודע לכנות אותו .ויוצא בצורה אחרת?
או מה שנכנס זה בדיוק מה שיוצא.
אל תקשור את זה לחריץ.זאת לא הכוונה.ובכלל לא מתכוון בשאלה הפותחת לעניין דיגטאל מול אנאלוג.
ראה חברה ותיקים עם דיגיטאל כמו שניצל,מויאל ....מדברים על אודיו מהנשמה ורוב השרשורים שלהם מתפתחים לדיון ארוך ולא משעמם.
לא רואה את זה אצל חברה יחסית צעירים.
ח ח ח זאת לא היתה הכוונה שלי...שלמה, כבר עמוד 2. עוד 13 למניאק!!
ברור שלמה. זה היה בהומורח ח ח זאת לא היתה הכוונה שלי...![]()
גיא עזרואל פה ושם מציל המצב
עם סקירות מעולות.
השרשורים והנושאים הופכים להיות אינפורמטיביים מידי (אין רגש כפי שציינת לנכון) ופחות שרשורי התנסות ושיתוף.
מה לעשות כל האווירה חרבנה.
ולא בהכרך בגלל הנושאים "השוטפים".
החלפתי לאינטגרייטד ברמה אחת יותר ממה שהיה לי( sn2 במקום xs2)? פעם זה היה מעורר עניין והתלהבות. היתה שמחה, היתה פירגון.
לפני עשר שנים כתבתי על מסע לחיפוש רמקולים, או מגברים, עם תיאור ההתנסויות שלי בציוד על הדרך. את מי זה יעניין היום? לא בגלל פייסבוק.... לא חושב. בגלל שכבר לא מעניין אף אחד. זו האמת.