R Reckoner חבר אתר הודעות 28 מעורבות 0 נקודות 0 14/1/08 #1 אני רוצה לרכוש מסך 37,המסך יחובר למחשב ודרכו אני יראה בעיקר סרטים וסדרות hd ו-dvd,איזה מסכים טובים יש עד 7 k שתומכים גם ב-nr ?
אני רוצה לרכוש מסך 37,המסך יחובר למחשב ודרכו אני יראה בעיקר סרטים וסדרות hd ו-dvd,איזה מסכים טובים יש עד 7 k שתומכים גם ב-nr ?
Sonus חבר משקיען הודעות 1,320 מעורבות 2 נקודות 0 14/1/08 #2 נכתב ע"י PoNi: אני רוצה לרכוש מסך 37,המסך יחובר למחשב ודרכו אני יראה בעיקר סרטים וסדרות hd ו-dvd,איזה מסכים טובים יש עד 7 k שתומכים גם ב-nr ? לחץ כדי להרחיב... מרחק צפיה?
נכתב ע"י PoNi: אני רוצה לרכוש מסך 37,המסך יחובר למחשב ודרכו אני יראה בעיקר סרטים וסדרות hd ו-dvd,איזה מסכים טובים יש עד 7 k שתומכים גם ב-nr ? לחץ כדי להרחיב... מרחק צפיה?
Sonus חבר משקיען הודעות 1,320 מעורבות 2 נקודות 0 14/1/08 #4 המרחק הזה קטן מידי לפלזמה 42" שתהיה יותר טובה מכל LCD 37 שתמצא בתקציב שלך. קשה לי לתת תשובה אולי אחרים יוכלו אבל העצה שלי היא ללכת על 32" טובה ב 5000 ש"ח. או להמתין שיהיה יותר תקציב ולקנות משהו טוב. אני לא אוהב להתפשר.
המרחק הזה קטן מידי לפלזמה 42" שתהיה יותר טובה מכל LCD 37 שתמצא בתקציב שלך. קשה לי לתת תשובה אולי אחרים יוכלו אבל העצה שלי היא ללכת על 32" טובה ב 5000 ש"ח. או להמתין שיהיה יותר תקציב ולקנות משהו טוב. אני לא אוהב להתפשר.