רמקולים Devore The Nines במבחן - מעדיפים צליל על פוזה

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

נמר בוקר טוב אחלה כתבה ברורה ומדויקת וגם דרך אגב רמקולים באמת מעולים שמעתי לא את אלה אבל דגמים אחרים שלהם באמת טובים !

יפה מאוד.

אני חייב להודות שאני לא מבין את הבחירה בוופר של 6.5 לבאס במקום למשל 8" .
היום ישנם מספיק יחידות סופר מהירות של 8" דקות מאוד ונוחות לעבודה.

באיזה מגברים בדקת אותו אגב, לא הבנתי כ"כ מהכתוב ?

אייל מביא גם את הגדולים עם הגורילה?

יפה מאוד.

אני חייב להודות שאני לא מבין את הבחירה בוופר של 6.5 לבאס במקום למשל 8" .
היום ישנם מספיק יחידות סופר מהירות של 8" דקות מאוד ונוחות לעבודה.

באיזה מגברים בדקת אותו אגב, לא הבנתי כ"כ מהכתוב ?

אייל מביא גם את הגדולים עם הגורילה?

אורי-אתה צודק ב 100%!!! רק שנראה לך שהוא ישים יחידות של 8" כשספינת הדגל שלו בנוייה
בקונספט הזה? לא נראה לי בכלל, רוצה 8" כיחידת וופר? אין בעייה תוסיף עוד 10000$ וקיבלת.

הרמקולים של DEVORE מצויינים, ומהווים ערך כספי גבוה מאד שבא לידי ביטוי בפירוט, עידון, טבעיות ועוד הרבה מאד דברים טובים שרמקולים אמורים לעשות, מה גם שהם בנויים בעבודת יד בלתי מתפשרת עם בקרת איכות האחת מהגבוהות שקיימים בעולם- הרמקול בנוי ביסודו נכון עם יחידות, תיבה, קרוסאובר, חיווט... איכותיים להפליא.

נמר, כמעט ושכחתי מהעיקר - אחלה סקירה, נגעת בנקודות הנכונות ונתת פירוט בדיוק איכן שצריך - כתבה מעולה, מפורטת, מיקצועית ומעניינת מאד - כל הכבוד(Y)(Y)(Y)

אורי-אתה צודק ב 100%!!! רק שנראה לך שהוא ישים יחידות של 8" כשספינת הדגל שלו בנוייה
בקונספט הזה? לא נראה לי בכלל, רוצה 8" כיחידת וופר? אין בעייה תוסיף עוד 10000$ וקיבלת.

אין קשר לזה שדבור לא שמו אלמנט של 8" ב nines לבין ה silverback מפני שגם אם היו שמים ל nines יחידה של שמונה אינצ זה לא היה דומה ל silverback מפני שיש לו שתיים כאלו ותיבה הרבה יותר גדולה ושונה .

לאחר ששמעתי את הרמקול אני די מסכים עם נמר לגבי הטבעיות ויתר הדברים היפים שהוא עושה, ולדעתי ה nines מתנהג יותר כמו מוניטור בכל מה שקשור לתחום התדרים התחתון, ולא כמו רמקול רצפתי.

אישית אני מסכים עם מה שאורי טוען וחבל שלא ציידו אותו באלמנט יותר גדול להעשרת החוויה, ואפשרות למלא חלל גדול יותר.

סקירה יפה נמר תודה.

נערך לאחרונה ב:
DEVORE מאופיינים בטבעיות מרשימה ביותר

יופי של חברת רמקולים -ואחלה של כתבה.
(ורד)

נמר

אחלה כתבה....

אהבתי את הבחירה בתיאטרון החלומות בתחום הרוק הכבד...גם התיאור של רמת ההקלטות של להקה זו נכון ואני אישית אף הייתי מגדיר את רמת ההקלטה בדירוג גבוה יותר משלך...

בצדק ציינת שחלק גדול מההקלטות במוסיקת הרוק הכבד / מטאל הן גרועות, גם אופי המוזיקה לא עושה חיים קלים לציוד אודיו...

המלצה להקלטה באיכות מעולה ולחומר יותר "קלאסי" ברוק כבד זהו האלבום הרימסטר האחרון של המיטב של לד זפלין:

http://www.cdconnection.com/details/Led_Zeppelin__Mothership/1088328?source=none

בהקשר הזה נזכרתי בשאלה מעניינת שכבר נדונה בפורומים השונים (וגם כאן אם אני לא טועה..) והיא האם נכון לבחון ציוד גם עם הקלטות גרועות ??

שלמה

אין קשר לזה שדבור לא שמו אלמנט של 8" ב nines לבין ה silverback מפני שגם אם היו שמים ל nines יחידה של שמונה אינצ זה לא היה דומה ל silverback מפני שיש לו שתיים כאלו ותיבה הרבה יותר גדולה ושונה .

לאחר ששמעתי את הרמקול אני די מסכים עם נמר לגבי הטבעיות ויתר הדברים היפים שהוא עושה, ולדעתי ה nines מתנהג יותר כמו מוניטור בכל מה שקשור לתחום התדרים התחתון, ולא כמו רמקול רצפתי.

אישית אני מסכים עם מה שאורי טוען וחבל שלא ציידו אותו באלמנט יותר גדול להעשרת החוויה, ואפשרות למלא חלל גדול יותר.

סקירה יפה נמר תודה.

זה ממש לא קשור לזה שיש לו שתי יחידות של 8" המילה אם לא רלוונטית כאן עידו מפני שברגע
שתחליט להכניס יחידה של 8" תהיה חייב להגדיל את התיבה כי הנפח הפנימי מתאים מתאים ל 6.5" [19 ליטר בערך] בעוד יחידה של 8" בממוצא מתחילה רק מ 45 ליטר בממוצא- לכן
הטענה שלך-
""מפני שגם אם היו שמים ל nines יחידה של שמונה אינצ זה לא היה דומה ל silverback מפני שיש לו שתיים כאלו ותיבה הרבה יותר גדולה ושונה"" .

המשפט שלך לא נכון בבסיסו -להכניס יחידה של 8" לתיבה של הNINES לא אפשרי מבחינה
טכנית- תהיה חייב להגדיל את התיבה + להוסיף עוד יחידת 8" ומכאן שבכל מקרה תגיע בסופו
של דבר ל SILVERBACK .

עכשיו אני מקווה שאתה מבין למה הוא השתמש ביחידה של 6.5" זה מוחלט אין דרך אחרת!!!
בתור יצרן אתה לא יכול למכור את אותו מוצר פעמיים בשתי שמות שונים.

מקווה שהבנת...

זה ממש לא קשור לזה שיש לו שתי יחידות של 8" המילה אם לא רלוונטית כאן עידו מפני שברגע
שתחליט להכניס יחידה של 8" תהיה חייב להגדיל את התיבה כי הנפח הפנימי מתאים מתאים ל 6.5" [19 ליטר בערך] בעוד יחידה של 8" בממוצא מתחילה רק מ 45 ליטר בממוצא- לכן
הטענה שלך-
""מפני שגם אם היו שמים ל nines יחידה של שמונה אינצ זה לא היה דומה ל silverback מפני שיש לו שתיים כאלו ותיבה הרבה יותר גדולה ושונה"" .

המשפט שלך לא נכון בבסיסו -להכניס יחידה של 8" לתיבה של הNINES לא אפשרי מבחינה
טכנית- תהיה חייב להגדיל את התיבה + להוסיף עוד יחידת 8" ומכאן שבכל מקרה תגיע בסופו
של דבר ל SILVERBACK .

עכשיו אני מקווה שאתה מבין למה הוא השתמש ביחידה של 6.5" זה מוחלט אין דרך אחרת!!!
בתור יצרן אתה לא יכול למכור את אותו מוצר פעמיים בשתי שמות שונים.

מקווה שהבנת...

מסכים איתך ואין לי ויכוח על זה, אבל זה לא סוטר את העובדה שהוא אינו מרגש בתחום התחתון לטעמי, ואם דבור היו רוצים לייצר רמקול כזה עם יחידה של שמונה אינצ לא נראה לי שהייתה להם בעיה, הם פשוט לא תיכננו את התיבה של ה nines עבור יחידה כזו.

מסכים איתך ואין לי ויכוח על זה, אבל זה לא סוטר את העובדה שהוא אינו מרגש בתחום התחתון לטעמי, ואם דבור היו רוצים לייצר רמקול כזה עם יחידה של שמונה אינצ לא נראה לי שהייתה להם בעיה, הם פשוט לא תיכננו את התיבה של ה nines עבור יחידה כזו.

אם אתה מסכים איתי, אני ממש לא מבין מה הוויכוח כאן??? אתה רושם בדיוק את אותם דברים
שרשמתי- עזוב... אל תלך סחור סחור...(lol)

אם אתה מסכים איתי, אני ממש לא מבין מה הוויכוח כאן??? אתה רושם בדיוק את אותם דברים
שרשמתי- עזוב... אל תלך סחור סחור...(lol)

לפי הדברים שאתה אומר אם דבור מייצרת רמקול עם יחידה אחת של שמונה אינצ
ואם היא מייצרת רמקול עם שתיי יחידות הם אמורים להשמע אותו הדבר רק השם שונה:D?

אגב עם הייתה לך סבלנות יכולת ליקנות אותו בחצי המחיר כיד שנייה, לא לשלם כזה מחיר לחדש.

http://www.dtown.co.il/forum/12322-רמקול-של-devore-fidelity-דגם-the-nines.html

נמר,

כל הכבוד על הכתבה (great)(Y).

תומר

הערות ותוספות

מטרתו של JOHN DEVORE בתכנון ה - NINES היתה לשמור על היכולות של ה - GIBBON 8 SUPER ללא שום פשרה, ולהוסיף לו באס משמעותי.

כדי לבצע זאת, הוסף הוופר (שזהה בדיוק ליחידת המיד) בתצורת 2.5 WAY וכמובן שהוגדלה התיבה.

לדברי JOHN DEVORE, כדי להשתמש ביחידות 8 אינץ יש לעשות רויזיה מוחלטת במבנה הרמקול וכמובן לעשות CROSS שונה לחלוטין ומורכב הרבה יותר. בצוע כזה דורש השקעה כספית גדולה, ולראיה ה - SILVERBACK.

הכנסת וופר 8 אינץ ועבודה כ - 3 WAY תהיה פשרה שתפגע בביצועים בתחומים אחרים.

צריך להבין שרמקול (או מגבר) זה לא לגו. אי אפשר להגיד: רוצים עוד באס? נגדיל קופסא ונוסיף וופר. רוצים עוד הספק? נוסיף טרמזיסטורים ונגדיל שנאי. אפשר כמובן לעשות שיקול כזה, אבל התוצאה בדרך כלל הורסת יותר מאשר מוסיפה.

בתצורה הנוכחית הרמקול מגיע ל - 29 הרץ.

לפי הדברים שאתה אומר אם דבור מייצרת רמקול עם יחידה אחת של שמונה אינצ
ואם היא מייצרת רמקול עם שתיי יחידות הם אמורים להשמע אותו הדבר רק השם שונה:D?

הם לא יעשו את זה, זה חלק מהתכנון - האב טיפוס הראשון של ה SILVERBACK תוכנן עם יחידה צידית 8" [ורק אחת] בקונפיגורציה הזו הוא קיבל את מה שרצה בהענות התדר התחתון- בערך 35HZ-100HZ סינרגיה מושלמת עם האח הקטן [יחידת ה 6.5"] רק לא בעוצמה הנכונה
שהיתה גבוהה מין הרצוי, בהמשך על מנת להגיע לאיזון אבסולוטי הוחלט להוסיף עוד יחידת 8" שכחלק מתפקידה תשמש לאיזון התדר הנמוך [ברמת העוצמה בלבד].

אגב עם הייתה לך סבלנות יכולת ליקנות אותו בחצי המחיר כיד שנייה, לא לשלם כזה מחיר לחדש.

http://www.dtown.co.il/forum/12322-רמקול-של-devore-fidelity-דגם-the-nines.html

נכון, זה אכן מעצבן לראות מוצר כזה כמעט בחצי מחיר במיוחד כשהזמנתי כאלו רק עכשיו,

אבל למזלי מדובר באייל פור שמאד הוגן עם הלקוחות שלו ונותן זיכוי יפה לרמקולים קודמים שנרכשו דרכו, הוא יבואן שדואג לך גם אחרי שרכשת ממנו- זה אחד מהמדדים החשובים ביותר
שבהם נמדד יבואן טוב כדוגמתו של אייל פור.

ולגבי המחיר

המחיר של כל מוצרי DEVORE צמוד לשער הדולר וככזה הוא נמוך מהמחירשנרשם בכתבה ( אותו נתתי לנמר לפני יותר מחודש).

ולגבי רכישה מיד שניה: מעבר לרשום למעלה, כדאי לזכור שיש גם אפשרות להנחת מזומן (או לחילופין תשלומים או תשלומי קרדיט בכרטיס אשראי), הנחה גדולה על כבלים ( לרוכש רמקולים שקונה גם כבלים) , אפשרות טרייד אין של 75% לרוכש המקורי של הרמקולים (לרוכש המקורי בלבד), אחריות על המוצר (ניתנת לרוכש המקורי בלבד), ייעוץ בהתקנה כדי למקסם את ביצועי המוצר (כולל בקורי בית, לרוכש המקורי בלבד) וכדומה.

הקו התחתון הוא שאכן יש הפרש של אלפי שקלים, אבל וודאי שלא 50% וגם לא 30%, וכל אחד צריך לעשות את החשבון שלו.

נמר כל הכבוד על הסקירה נהנתי לקרוא (great) !

ברצוני לחזק את דברייך:

ברשותי DEVORE FEDLITY 8 דגם אחד מתחת ל SUPER 8 מעל לשנה ולדעתי הרמקולים של DEVORE מצטיינים בצלילות ושקיפות יוצאת מן הכלל רמקולים מעודנים ומפורטים מאוד.
אני אישית חושב ש DEVORE הוא אחד מהרמקולים בעליי הצליל הטבעי ביותר שיש.
לגביי הבס זהו בס עמוק מאוד ומדויק הבס הוא הדוק ומפורט ולכן יש אנשים שמקבלים תחושה של חוסר בבס אותי באופן אישי הבס מספק ברוב ההאזנות.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור