- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: רמקולים Devore The Nines במבחן - מעדיפים צליל על פוזה
יפה מאוד.
אני חייב להודות שאני לא מבין את הבחירה בוופר של 6.5 לבאס במקום למשל 8" .
היום ישנם מספיק יחידות סופר מהירות של 8" דקות מאוד ונוחות לעבודה.
באיזה מגברים בדקת אותו אגב, לא הבנתי כ"כ מהכתוב ?
אייל מביא גם את הגדולים עם הגורילה?
אורי-אתה צודק ב 100%!!! רק שנראה לך שהוא ישים יחידות של 8" כשספינת הדגל שלו בנוייה
בקונספט הזה? לא נראה לי בכלל, רוצה 8" כיחידת וופר? אין בעייה תוסיף עוד 10000$ וקיבלת.
אין קשר לזה שדבור לא שמו אלמנט של 8" ב nines לבין ה silverback מפני שגם אם היו שמים ל nines יחידה של שמונה אינצ זה לא היה דומה ל silverback מפני שיש לו שתיים כאלו ותיבה הרבה יותר גדולה ושונה .
לאחר ששמעתי את הרמקול אני די מסכים עם נמר לגבי הטבעיות ויתר הדברים היפים שהוא עושה, ולדעתי ה nines מתנהג יותר כמו מוניטור בכל מה שקשור לתחום התדרים התחתון, ולא כמו רמקול רצפתי.
אישית אני מסכים עם מה שאורי טוען וחבל שלא ציידו אותו באלמנט יותר גדול להעשרת החוויה, ואפשרות למלא חלל גדול יותר.
סקירה יפה נמר תודה.
זה ממש לא קשור לזה שיש לו שתי יחידות של 8" המילה אם לא רלוונטית כאן עידו מפני שברגע
שתחליט להכניס יחידה של 8" תהיה חייב להגדיל את התיבה כי הנפח הפנימי מתאים מתאים ל 6.5" [19 ליטר בערך] בעוד יחידה של 8" בממוצא מתחילה רק מ 45 ליטר בממוצא- לכן
הטענה שלך-
""מפני שגם אם היו שמים ל nines יחידה של שמונה אינצ זה לא היה דומה ל silverback מפני שיש לו שתיים כאלו ותיבה הרבה יותר גדולה ושונה"" .
המשפט שלך לא נכון בבסיסו -להכניס יחידה של 8" לתיבה של הNINES לא אפשרי מבחינה
טכנית- תהיה חייב להגדיל את התיבה + להוסיף עוד יחידת 8" ומכאן שבכל מקרה תגיע בסופו
של דבר ל SILVERBACK .
עכשיו אני מקווה שאתה מבין למה הוא השתמש ביחידה של 6.5" זה מוחלט אין דרך אחרת!!!
בתור יצרן אתה לא יכול למכור את אותו מוצר פעמיים בשתי שמות שונים.
מקווה שהבנת...
מסכים איתך ואין לי ויכוח על זה, אבל זה לא סוטר את העובדה שהוא אינו מרגש בתחום התחתון לטעמי, ואם דבור היו רוצים לייצר רמקול כזה עם יחידה של שמונה אינצ לא נראה לי שהייתה להם בעיה, הם פשוט לא תיכננו את התיבה של ה nines עבור יחידה כזו.
אם אתה מסכים איתי, אני ממש לא מבין מה הוויכוח כאן??? אתה רושם בדיוק את אותם דברים
שרשמתי- עזוב... אל תלך סחור סחור...(lol)
אגב עם הייתה לך סבלנות יכולת ליקנות אותו בחצי המחיר כיד שנייה, לא לשלם כזה מחיר לחדש.
http://www.dtown.co.il/forum/12322-רמקול-של-devore-fidelity-דגם-the-nines.html
לפי הדברים שאתה אומר אם דבור מייצרת רמקול עם יחידה אחת של שמונה אינצ
ואם היא מייצרת רמקול עם שתיי יחידות הם אמורים להשמע אותו הדבר רק השם שונה?
אגב עם הייתה לך סבלנות יכולת ליקנות אותו בחצי המחיר כיד שנייה, לא לשלם כזה מחיר לחדש.
http://www.dtown.co.il/forum/12322-רמקול-של-devore-fidelity-דגם-the-nines.html