- מעורבות
- 1,375
- נקודות
- 113
אז ברור לך שעניתי בהומור. אני עם TIDAL.האמת ששאלתי ברצינות לגבי הרמקולים אבל אוקיי
אז ברור לך שעניתי בהומור. אני עם TIDAL.האמת ששאלתי ברצינות לגבי הרמקולים אבל אוקיי
בוא איתי, בוא נדבר ב-level שלנו לרגע (ולא אומר זאת בהתנשאות על אחרים, באמת שלא).
אני מעריך ששנינו בחתך גיל דומה ובתחום אותו סדר גדול של שנים. אומנם עברנו דרכים שונות עם היסטוריית ציוד שונות מאוד אחד מהשני, אבל עברנו לא מעט ואנחנו היום משייטים בגבהים די דומים. מסכים איתי? יש רספקט מקצועי הדדי בינינו, נכון? (אומר מקצועי היות ומעולם אפילו לא נפגשנו פיזית). קיצר, אתה בחור אינטיליגנט הבנת אותי, אני בטוח.
לגופו של עניין,
מדוע השיתוף היום לא מה שהיה?
א. אני מסכים איתך. הוא לא מה שהיה.
ב. למה אתה חושב שזה המצב? שואל אותך באמת. זה נושא שנידון בעבר לא מעט, אולם למעט פעם אחת שזכורה לי, תמיד זה הסתיים בקרבות כבוד ואגו וגם היה מקרה אחד או שניים שזה הסתיים גם בהתערבות קשוחה של צוות האתר.
לכן אני שואל אותך איתי, אודיופיל ותיק מנוסה, אחד שידוע באמת שלו ובתהליכים שלו. אחד שגם הוא היה פעם פעיל הרבה יותר.
מדוע אתה חושב שהמצב השתנה?
בינתיים עד שאתה תשיב אני מכין את התשובה שלי לאותה שאלה. סבבה?
אתה מתאר תוצאה ולא סיבה.הכול טוב ובאהבה אח...
תחושה שלי, נטו מהבטן, שהשיח קצת השתנה עם השנים.
פעם אולי הרגיש שיש יותר חפירות עומק, ניסויים, שיתופים על תהליכים, מערכות, טעויות, הצלחות וכל הדרך שבאמצע.
היום הרבה מזה זז לקבוצות, וואטסאפ, פייסבוק ופלטפורמות נוספות..
יכול להיות שגם אני השתניתי, לגמרי מקבל.
אולי גם הציפיות שלי השתנו.
פחות חשק לשתף...פעם כל בורג שהייתי מחליף, הייתי בכיף משתף.
זמנים אחרים...
אתה יודע מה,
אזרוק שאלה מכווינה:
מדוע לדעתך הדור הוותיק פה נעלם כמעט לחלוטין מהפורום?
וואואז ברור לך שעניתי בהומור. אני עם TIDAL.
יש המון דברים מאוד מעניינים בארץ. הרבה יותר ממה שאנשים חושבים...וואו
לא ידעתי שיש כאלה בארץ בכלל
ראיתי אותם בעיקר בוידיואים על תערוכות אודיו בחו"ל.
קיצר פרשת מהדיון. חבל.שאלה טובה...
איש יקר, לקחת רחוק.ברגע שביקשתי המלצה לכבל רמקולים וכמעט כל התגובות הרלוונטיות היו בפרטי,
הבנתי שאין יותר מה לחפש בפורום. אין קהילה, יש אך ורק אינטרסים וכל אחד מפחד לרשום על ליבו שמה יום אחד יחליט לקנות משהו של אותו יבואן.
נכון.אין בעיה לרשום שמוצר x נשמע לא טוב. כי זה שהוא נשמע לך לא טוב בסטאפ שלך (או אצל מישהו אחר בבית) לא בהכרח אומר שהוא ישמע כך בקונסטלציה אחרת וזה לא אמור להשפיע על העסק של אותו יבואן,
ואם זה כן משפיע, אז שאותו יבואן יקח איש שיווק טוב יותר.
נשמה, מה מתחיל? מי מתחיל? זה טרול משועמם שאוהב לייצר שרשורים כלליים ולאתגר אודיופילים. וזה עוד לפני שהשאלה שלו נלקחת פשוטה כמשמעה. ואם ניקח אותה לגופו של ענין, אז היא מטומטמת בדיוק כמו לשאול "מה הרכב הכי טוב שנסעתם בו עד היום". באף פורום רכב לא תתקבל שאלה כזאת בלי ציניות וסרקזם.שורה תחתונה היא שאני לא בא לחנך אנשים ואם אף אחד לא רוצה לשתף דברים קונקרטיים אז אין שום בעיה, אבל אל תבואו ותקחו שרשורים בודדים שעוד איכשהו עוסקים בתחום וגם עליהם תעשו חרם. ותקראו את התגובות מעליי - אם זה לא חרם פר אקסלנס אז מה זה? ועוד כתב האתר משתתף בגלוי בחרם "יש לי סרווין וגה מהתחנה המרכזית" - רמה גבוהה מאוד של תגובה, אז בזבזת מאות אלפי שקלים על מערכת, מה ההתנשאות על בן אדם מתחיל? דרך אגב, סביר להניח שההוא עם הסרווין וגה מהתחנה המרכזית נהנה יותר ממך.
וואלה התגעגתי אליך!!איש יקר, לקחת רחוק.
אני בטוח ש- 80% מהאנשים פה לא מכירים את היבואנים בכלל. הם פשוט גם לא כותבים.
אתה מתאר מקרה קצה שאולי קורה פה ושם, אבל לא הוא צוואר הבקבוק.
צוואר הבקבוק הוא שהשוק קהל, הקהילה קטנה, והצורך לשתף ולהגיע תמיד לאוותו סוג של דיון הופך פחות ופחות מעניין.
נכון.
נשמה, מה מתחיל? מי מתחיל? זה טרול משועמם שאוהב לייצר שרשורים כלליים ולאתגר אודיופילים. וזה עוד לפני שהשאלה שלו נלקחת פשוטה כמשמעה. ואם ניקח אותה לגופו של ענין, אז היא מטומטמת בדיוק כמו לשאול "מה הרכב הכי טוב שנסעתם בו עד היום". באף פורום רכב לא תתקבל שאלה כזאת בלי ציניות וסרקזם.
אתה לבד פה כי התמעטו עד נעלמו סקירות הציוד אודיו.אני חושב שזה התחיל לפני "התפוצצות" הרשתות החברתיות וריבוי הפלטפורמות.
אני רואה שאני כמעט די לבדי בדיון כאן. אולי אעלה כתבה בנושא או שרשור ייעודי...