מה הרמקולים הכי טובים ששמעתם?

• פותח הנושא פותח הנושא Audionut
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ואם כבר נהיה פה דיון, אז אומר את שלי לנושא השרשור:

שמעתי הרבה רמקולים בחיי, אבל הכי הרבה שמעתי מערכות שלמות עם תוצאה כוללת.
שמעתי רמקול X במערכת Y שנשמע סביר פלוס.
שמעתי גם את אותו רמקול X במערכת Z והתוצאה הייתה מחורבנת.
עכשיו תנחשו מה... שמעתי שוב את אותו רמקול במערכת A והתוצאה הייתה מעולה.

אז בתכלס, זה מאזן כולל של הרמקול, הציוד והחלל.

ברור שאפשר לומר שיש רמקולים מסוימים שיש עליהם קונצנזוס שהם בעלי יכולות גבוהות (ביחס לקטגוריה שלהם כמובן).
אני יכול לומר זאת בבטחה על רמקולים באלפי שקלי בודדים ועד כאלו נושאי תגי מחיר של דירה ממוצעת בישראל. להיפך קצת יותר מורכב אבל בהחלט אפשרי לצערנו.

אז מה הרמקול הכי טוב ששמעתי?
כרגע, זה שעומד אצלי בסלון הנוכחי והוא נשמע סביר מינוס ביום טוב. למה? כי התנאים שלו חרבנה והם היו ככה מהיום שרכשתי אותו. כי עליו יש קונצנזוס שאצלי מתאים לי כמו כפפה. כשיגיע למקומו החדש המיועד, הכוכבים יתיישרו.

ערכתי ל-'ע'.
תודה

אתה לא צריך למחוק. גם לא בקישתי או אפילו רמזתי לזה.
לא העליתי בדעתי אפילו שרמזת.

הבאת את דעתך ומחשבותיך ואני השבתי. אין כאן צורך למחוק דבר.
אני יודע, אבל הכרתי בכך שזה היה מוגזם ומיותר, ואני מעדיף לתקן שגיאות שלי ברגע שאני מבחין בהן :)

ואם כבר נהיה פה דיון, אז אומר את שלי לנושא השרשור:

שמעתי הרבה רמקולים בחיי, אבל הכי הרבה שמעתי מערכות שלמות עם תוצאה כוללת.
שמעתי רמקול X במערכת Y שנשמע סביר פלוס.
שמעתי גם את אותו רמקול X במערכת Z והתוצאה הייתה מחורבנת.
עכשיו תנחשו מה... שמעתי שוב את אותו רמקול במערכת A והתוצאה הייתה מעולה.

אז בתכלס, זה מאזן כולל של הרמקול, הציוד והחלל.

ברור שאפשר לומר שיש רמקולים מסוימים שיש עליהם קונצנזוס שהם בעלי יכולות גבוהות (ביחס לקטגוריה שלהם כמובן).
אני יכול לומר זאת בבטחה על רמקולים באלפי שקלי בודדים ועד כאלו נושאי תגי מחיר של דירה ממוצעת בישראל. להיפך קצת יותר מורכב אבל בהחלט אפשרי לצערנו.

אז מה הרמקול הכי טוב ששמעתי?
כרגע, זה שעומד אצלי בסלון הנוכחי והוא נשמע סביר מינוס ביום טוב. למה? כי התנאים שלו חרבנה והם היו ככה מהיום שרכשתי אותו. כי עליו יש קונצנזוס שאצלי מתאים לי כמו כפפה. כשיגיע למקומו החדש המיועד, הכוכבים יתיישרו.
אהבתי
איזה רמקולים יש לך כרגע?

איכפת וחצי.
שוב, כל עוד לא נחצים קווים והדיון שומר על שיח ראוי הכל בסדר. גם אם זה משהוא שלא בא לכם טוב.
גם לי יש כאלה. הכל טוב.

אז הנה אני מודיע לכל החוששים שמה הופקר הש"ג: אני בעמדה עם כוננות מלאה ומדוגמת. סבבה...
עכשיו כולם מוזמנים לשתות מים קרים.
אתם ערוכים לכל תרחיש !!

משתדלים.

אהבתי
איזה רמקולים יש לך כרגע?
הי,
תוכל להתרשם ממערכות החברים בשירשור הבא:
השירשור אמנם אינו מעודכן לכולם, אבל עשוי לספק לך כיוון לגבי מערכות שיש לחלק מהחברים, כולל גיא שענה לך בהומור.
בהצלחה בבחירה!

טרול או לא,
לפחות שואל שאלות שקשורות בתחביב
ולא דיון פילוסופי עם 3 משתתפים קבועים ומגילות שמכריחות אותך לערב GPT בכדי לתקצר (וכמובן בסוף השרשור ננעל או מקבל הרגעה מההנהלה)
או שרשור שירים מיותר בן 600 עמודים שאף אחד לא נכנס אליו.

בקיצור, יכולתם לענות ולרשום איפה שמעתם את התוצאה הכי טובה ומה היה הסטאפ,
במקום זה קיבלנו המחשה למה יש כאן בפורום פחות מעורבויות משערים של מ.ס אשדוד בכדורגל.

אז לבקש המלצות אי אפשר כי הכל "עניין של טעם", לרשום ביקורות אי אפשר כי התחום קטן וכולם מכירים את כולם ומפחדים לפגוע ליבואנים בפרנסה, תשנו את השם של הפורום ל"מה אתה שומע עכשיו?

המחסור בביקורות בתחום הדו ערוצי בתקופה הממושכת האחרונה נובע מסיבות יכולת והיעדר תנאים נטו. אני לוקח את זה על עצמי!!
אין שום קשר לפגיעה ליבואנים בפרנסה.
כן, אנו מכבדים את כל היבואנים מקצה לקצה. גם אלו שבאופן מוצהר מזה שנים לא מוכנים להשאיל ציוד לסקירות / ביקורות מסיבותיהם הן, וגם את אלו ששומרים על מרחק סביר מדפי הפורום ואינטראקציה עם האתר בכלל. מכבדים את כולם ללא יוצא מן הכלל. אגלה לך/ם סוד,
גם יבואנים שעשו קטעים לא מקובלים ולא נעימים (יש גם כאלו), גם אותם אנחנו מכבדים.

ביקורות ציוד לא מפרגנות זה לא טאבו. עלו פה כאלו בעבר. שלא כמו הישראלי המצוי עם הטמפרמנט הקצר שלא דופק חשבון, אפשר לכתוב ולבקר מוצר באופן לא מפרגן מבלי לכסח ולרמוס לאבק לא את המוצר עצמו ולא את היבואן. זה נקרא תרבות כתיבה והבנת הכתוב. אני עצמי העלתי מספר ביקורות כאלו. רק צריך לקחת את הזמן ולקרוא אותן.
כל מוצר שאי פעם נחת אצל כתב בדו ערוצי במרוצת השנים היה מלווה לא באיזה במסר או איזו רמיזה, אלא בהצהרה ברורה ליבואן: ברגע שהמוצר באשר הוא נוחת אצל הכתב, המוצר נתון לחסדיו של הסוקר. נקודה. הכתב כותב את מה שהוא שומע וחווה. נקודה! גם היו כמה מקרים בהן בקשו להסיר את הכתבה. לא קרה. בנוסף, גם אותו יבואן קורא את הסקירה בדיוק כמו כל קהל הקוראים: כשהסקירה עולה לאתר. אף אוסיף ואמור שבמרבית המקרים השבת המוצר ליבואן קוראת לפני שהכתבה מסיימת עבודה ועולה לאתר. לא מעט פעמים במעמד השבת המוצר נזרקת לאוויר ככה באלגנטיות תוך כדי חולין "נו, אהבת אהה... מוצר פצצה נכון?". לא משנה מי היבואן, אני תמיד מגיב זהה: אני מחייך ומשיב בתודה על ההזדמנות לסקירת המוצר ומשנה נושא או נפרד לשלום. אני רשמי נקודה. גם אם אותו יבואן הוא חבר או אחד שרכשתי ממנו ציוד פרטי.

• Like
Reactions: AK1
לא מעט פעמים במעמד השבת המוצר נזרקת לאוויר ככה באלגנטיות תוך כדי חולין "נו, אהבת אהה... מוצר פצצה נכון?". לא משנה מי היבואן, אני תמיד מגיב זהה: אני מחייך ומשיב בתודה על ההזדמנות לסקירת המוצר ומשנה נושא או נפרד לשלום. אני רשמי נקודה. גם אם אותו יבואן הוא חבר או אחד שרכשתי ממנו ציוד פרטי.
זה מזכיר את ניב גלבוע שתמיד אומר ''תראה בביקורת''!

המחסור בביקורות בתחום הדו ערוצי בתקופה הממושכת האחרונה נובע מסיבות יכולת והיעדר תנאים נטו. אני לוקח את זה על עצמי!!
אין שום קשר לפגיעה ליבואנים בפרנסה.
כן, אנו מכבדים את כל היבואנים מקצה לקצה. גם אלו שבאופן מוצהר מזה שנים לא מוכנים להשאיל ציוד לסקירות / ביקורות מסיבותיהם הן, וגם את אלו ששומרים על מרחק סביר מדפי הפורום ואינטראקציה עם האתר בכלל. מכבדים את כולם ללא יוצא מן הכלל. אגלה לך/ם סוד,
גם יבואנים שעשו קטעים לא מקובלים ולא נעימים (יש גם כאלו), גם אותם אנחנו מכבדים.

ביקורות ציוד לא מפרגנות זה לא טאבו. עלו פה כאלו בעבר. שלא כמו הישראלי המצוי עם הטמפרמנט הקצר שלא דופק חשבון, אפשר לכתוב ולבקר מוצר באופן לא מפרגן מבלי לכסח ולרמוס לאבק לא את המוצר עצמו ולא את היבואן. זה נקרא תרבות כתיבה והבנת הכתוב. אני עצמי העלתי מספר ביקורות כאלו. רק צריך לקחת את הזמן ולקרוא אותן.
כל מוצר שאי פעם נחת אצל כתב בדו ערוצי במרוצת השנים היה מלווה לא באיזה במסר או איזו רמיזה, אלא בהצהרה ברורה ליבואן: ברגע שהמוצר באשר הוא נוחת אצל הכתב, המוצר נתון לחסדיו של הסוקר. נקודה. הכתב כותב את מה שהוא שומע וחווה. נקודה! גם היו כמה מקרים בהן בקשו להסיר את הכתבה. לא קרה. בנוסף, גם אותו יבואן קורא את הסקירה בדיוק כמו כל קהל הקוראים: כשהסקירה עולה לאתר. אף אוסיף ואמור שבמרבית המקרים השבת המוצר ליבואן קוראת לפני שהכתבה מסיימת עבודה ועולה לאתר. לא מעט פעמים במעמד השבת המוצר נזרקת לאוויר ככה באלגנטיות תוך כדי חולין "נו, אהבת אהה... מוצר פצצה נכון?". לא משנה מי היבואן, אני תמיד מגיב זהה: אני מחייך ומשיב בתודה על ההזדמנות לסקירת המוצר ומשנה נושא או נפרד לשלום. אני רשמי נקודה. גם אם אותו יבואן הוא חבר או אחד שרכשתי ממנו ציוד פרטי.
התכוונתי ביקורות של משתמשים וסיפורי מסע שדרוג שכבר לא קיימים ממזמן בפורום.

אז לבקש המלצות אי אפשר כי הכל "עניין של טעם", לרשום ביקורות אי אפשר כי התחום קטן וכולם מכירים את כולם ומפחדים לפגוע ליבואנים בפרנסה,
התכוונתי ביקורות של משתמשים וסיפורי מסע שדרוג שכבר לא קיימים ממזמן בפורום.
ביקורות של מה אי אפשר לבקש?
אם מדובר בציוד, אפשר בהחלט לבקש, והתשובות תלויות באסכולות -- לא רק "הכל טעם", אלא גם "הכל מדידות", וגם"מדידות הן הבסיס ומשם טעם".
אם במוזיקה, ברור שזה רק טעם, ומראש ברור שאם מבקשים זה המלצות לפי טעם העונים.
במה עוד?

משתמשים כותבים חופשי את דעתם, ואם רק מיעוט כותבים דעות שליליות זה לא רק או בעיקר כי מפחדים לפגוע ליבואנים בפרנסה, אלא כי מי שקנה ציוד לא רץ לספר שהוא לא אוהב אותו, ומי ששמע אצל חבר ולא אהב לא רוצה לפגוע בחבר.

רק לאחרונה היו לא מעט פוסטים על ביקורים אצל יבואנים ועל שדרוגים -- לאיזה "מסעות" שדרוג אתה מצפה?

ביקורות של מה אי אפשר לבקש?
אם מדובר בציוד, אפשר בהחלט לבקש, והתשובות תלויות באסכולות -- לא רק "הכל טעם", אלא גם "הכל מדידות", וגם"מדידות הן הבסיס ומשם טעם".
אם במוזיקה, ברור שזה רק טעם, ומראש ברור שאם מבקשים זה המלצות לפי טעם העונים.
במה עוד?

משתמשים כותבים חופשי את דעתם, ואם רק מיעוט כותבים דעות שליליות זה לא רק או בעיקר כי מפחדים לפגוע ליבואנים בפרנסה, אלא כי מי שקנה ציוד לא רץ לספר שהוא לא אוהב אותו, ומי ששמע אצל חבר ולא אהב לא רוצה לפגוע בחבר.

רק לאחרונה היו לא מעט פוסטים על ביקורים אצל יבואנים ועל שדרוגים -- לאיזה "מסעות" שדרוג אתה מצפה?

ברגע שביקשתי המלצה לכבל רמקולים וכמעט כל התגובות הרלוונטיות היו בפרטי,
הבנתי שאין יותר מה לחפש בפורום. אין קהילה, יש אך ורק אינטרסים וכל אחד מפחד לרשום על ליבו שמה יום אחד יחליט לקנות משהו של אותו יבואן.

אין בעיה לרשום שמוצר x נשמע לא טוב. כי זה שהוא נשמע לך לא טוב בסטאפ שלך (או אצל מישהו אחר בבית) לא בהכרח אומר שהוא ישמע כך בקונסטלציה אחרת וזה לא אמור להשפיע על העסק של אותו יבואן,
ואם זה כן משפיע, אז שאותו יבואן יקח איש שיווק טוב יותר.

שורה תחתונה היא שאני לא בא לחנך אנשים ואם אף אחד לא רוצה לשתף דברים קונקרטיים אז אין שום בעיה, אבל אל תבואו ותקחו שרשורים בודדים שעוד איכשהו עוסקים בתחום וגם עליהם תעשו חרם. ותקראו את התגובות מעליי - אם זה לא חרם פר אקסלנס אז מה זה? ועוד כתב האתר משתתף בגלוי בחרם "יש לי סרווין וגה מהתחנה המרכזית" - רמה גבוהה מאוד של תגובה, אז בזבזת מאות אלפי שקלים על מערכת, מה ההתנשאות על בן אדם מתחיל? דרך אגב, סביר להניח שההוא עם הסרווין וגה מהתחנה המרכזית נהנה יותר ממך.

הבנתי שאין יותר מה לחפש בפורום. אין קהילה, יש אך ורק אינטרסים וכל אחד מפחד לרשום על ליבו שמה יום אחד יחליט לקנות משהו של אותו יבואן.
אני לא יודע מה הסיבות לכך שהתגובות היו בעיקר בפרטי, אבל זה לא אומר שאין קהילה. אם לא הייתה קהילה, לא היה לך את מי לשאול, ולא היית מקבל תגובות בכלל. זו קהילה שחלק מהתקשורת בין חבריה הוא פרטי ולא בפורום.

אין בעיה לרשום שמוצר x נשמע לא טוב. כי זה שהוא נשמע לך לא טוב בסטאפ שלך (או אצל מישהו אחר בבית) לא בהכרח אומר שהוא ישמע כך בקונסטלציה אחרת וזה לא אמור להשפיע על העסק של אותו יבואן,
נכון, אבל אתה מניח שההסבר היחיד והנכון לכך שהתקשורת הייתה בפרטי היא הימנעות מלפגוע ליבואנים בפרנסה, וזה לא בהכרח כך.

ואם מישהו כתב ביקורת שלילית שהשפיעה, זה לא יימחק כל כך בקלות ע"י איש שיווק טוב יותר.

שורה תחתונה היא שאני לא בא לחנך אנשים ואם אף אחד לא רוצה לשתף דברים קונקרטיים אז אין שום בעיה, אבל אל תבואו ותקחו שרשורים בודדים שעוד איכשהו עוסקים בתחום וגם עליהם תעשו חרם. ותקראו את התגובות מעליי - אם זה לא חרם פר אקסלנס אז מה זה? ועוד כתב האתר משתתף בגלוי בחרם "יש לי סרווין וגה מהתחנה המרכזית" - רמה גבוהה מאוד של תגובה,
אבל אתה כן מנסה לחנך אנשים ולהסביר להם איך הם צריכים להתנהג, מה הם צריכים לעשות ומה הם לא צריכים לעשות. זה בדיוק מה שעשית כאן.

אז בזבזת מאות אלפי שקלים על מערכת, מה ההתנשאות על בן אדם מתחיל? דרך אגב, סביר להניח שההוא עם הסרווין וגה מהתחנה המרכזית נהנה יותר ממך.
מי אמר שהוא "מתחיל"? ומי אמר שמדובר ב"התנשאות" דווקא, ולא למשל בחוסר סבלנות על רקע העבר? או בהתבדחות?

הרי לא כל אחד חייב לשתף את הציוד שלו שלא ביוזמתו, וזכותו לדבר עם מי שהוא רוצה על מה שהוא רוצה, ולא לדבר עם אחרים שהוא לא מעוניין בשיחה איתם על מה שהוא לא מעוניין לדון עליו איתם.

יש משהו במה ש @kyroz רושם...
אם כל הרצון הטוב, הפלטפורמה של פורום אינטרנטי, כיום, פחות קורץ כפי שהיה פעם, בשל XYZ שלא אפרט..

השאיבה לדבר ולחלוק ולשתף מהניסיון ובעיקר מרצון ואהבה לתחום, כיום ניתן למצא ברשת החברתית...בקבוצות כאילו ואחרות.

לגבי שיתוף "התחדשתי", בסופו של יום זה אתה מול המערכת/תוצאה...והפנים שלך זה התוצאה אצלך, ומה שהגעת בכל שנות הפעילות שלך בתחום,
פעם היה נחמד וכיף לחלוק, היום פחות...

זה מזכיר את ניב גלבוע שתמיד אומר ''תראה

שורה תחתונה היא שאני לא בא לחנך אנשים ואם אף אחד לא רוצה לשתף דברים קונקרטיים אז אין שום בעיה, אבל אל תבואו ותקחו שרשורים בודדים שעוד איכשהו עוסקים בתחום וגם עליהם תעשו חרם. ותקראו את התגובות מעליי - אם זה לא חרם פר אקסלנס אז מה זה? ועוד כתב האתר משתתף בגלוי בחרם "יש לי סרווין וגה מהתחנה המרכזית" - רמה גבוהה מאוד של תגובה, אז בזבזת מאות אלפי שקלים על מערכת, מה ההתנשאות על בן אדם מתחיל? דרך אגב, סביר להניח שההוא עם הסרווין וגה מהתחנה המרכזית נהנה יותר ממך.
לא יודע על איזה חרם אתה מלין ומדבר. באמת שלא הצלחתי להבין את הטענות שלך.
לגבי התשובה שלי, אתה זה שפספסת את העניין ולא השאר או אותו חבר שלו השבתי. הרי הוא הבין מצוין. אתה פספסת כי קפצת סתם.
אולי תחזור לתגובה שלך ותראה איך היא מצטיירת בפני מי שקורא אותה (עזוב אותי, תגיד עלי מה שאתה רוצה. אני ילד גדול, אתמודד).

"אז בזבזת מאות אלפי שקלים על מערכת," לא בזבזתי. השקעתי. לא מתחרט ולא על שקל אחד.
"מה ההתנשאות על בן אדם מתחיל?" שום התנשאות ושום בטיח. מקור השאלה היה ניסיון לסחוף למקום שלא הייתי מעוניין להיגרר אליו. היות ואני מכיר את הרקע ואת האג'נדה הספציפית, השבתי באותה רוח והבחור הבין מצוין (אתה פשוט פספסת כי שוב, קפצת סתם).
"דרך אגב, סביר להניח שההוא עם הסרווין וגה מהתחנה המרכזית נהנה יותר ממך." יכול מאוד להיות וזה אחלה. יש גם כאלו שנהנים מצלחת חומוס
כל יום וזה מספיק להם. אחלה בחלה. זה לא אומר דבר או חצי דבר על רמת ההנאה של מי שאוכל ארוחת שף כל יום.

בקיצור kyroz,
אתה סתם כועס ופורק שלא לצורך. או שכן לצורך. אז אתה יכול לפרוק חופשי. אנחנו כאן בשבילך חבר. תוציא...

יש משהו במה ש @kyroz רושם...
אם כל הרצון הטוב, הפלטפורמה של פורום אינטרנטי, כיום, פחות קורץ כפי שהיה פעם, בשל XYZ שלא אפרט..

השאיבה לדבר ולחלוק ולשתף מהניסיון ובעיקר מרצון ואהבה לתחום, כיום ניתן למצא ברשת החברתית...בקבוצות כאילו ואחרות.

לגבי שיתוף "התחדשתי", בסופו של יום זה אתה מול המערכת/תוצאה...והפנים שלך זה התוצאה אצלך, ומה שהגעת בכל שנות הפעילות שלך בתחום,
פעם היה נחמד וכיף לחלוק, היום פחות...

בוא איתי, בוא נדבר ב-level שלנו לרגע (ולא אומר זאת בהתנשאות על אחרים, באמת שלא).
אני מעריך ששנינו בחתך גיל דומה ובתחום אותו סדר גדול של שנים. אומנם עברנו דרכים שונות עם היסטוריית ציוד שונות מאוד אחד מהשני, אבל עברנו לא מעט ואנחנו היום משייטים בגבהים די דומים. מסכים איתי? יש רספקט מקצועי הדדי בינינו, נכון? (אומר מקצועי היות ומעולם אפילו לא נפגשנו פיזית). קיצר, אתה בחור אינטיליגנט הבנת אותי, אני בטוח.

לגופו של עניין,
מדוע השיתוף היום לא מה שהיה?
א. אני מסכים איתך. הוא לא מה שהיה.
ב. למה אתה חושב שזה המצב? שואל אותך באמת. זה נושא שנידון בעבר לא מעט, אולם למעט פעם אחת שזכורה לי, תמיד זה הסתיים בקרבות כבוד ואגו וגם היה מקרה אחד או שניים שזה הסתיים גם בהתערבות קשוחה של צוות האתר.

לכן אני שואל אותך איתי, אודיופיל ותיק מנוסה, אחד שידוע באמת שלו ובתהליכים שלו. אחד שגם הוא היה פעם פעיל הרבה יותר.
מדוע אתה חושב שהמצב השתנה?

בינתיים עד שאתה תשיב אני מכין את התשובה שלי לאותה שאלה. סבבה?

לא יודע על איזה חרם אתה מלין ומדבר. באמת שלא הצלחתי להבין את הטענות שלך.
לגבי התשובה שלי, אתה זה שפספסת את העניין ולא השאר או אותו חבר שלו השבתי. הרי הוא הבין מצוין. אתה פספסת כי קפצת סתם.
אולי תחזור לתגובה שלך ותראה איך היא מצטיירת בפני מי שקורא אותה (עזוב אותי, תגיד עלי מה שאתה רוצה. אני ילד גדול, אתמודד).

"אז בזבזת מאות אלפי שקלים על מערכת," לא בזבזתי. השקעתי. לא מתחרט ולא על שקל אחד.
"מה ההתנשאות על בן אדם מתחיל?" שום התנשאות ושום בטיח. מקור השאלה היה ניסיון לסחוף למקום שלא הייתי מעוניין להיגרר אליו. היות ואני מכיר את הרקע ואת האג'נדה הספציפית, השבתי באותה רוח והבחור הבין מצוין (אתה פשוט פספסת כי שוב, קפצת סתם).
"דרך אגב, סביר להניח שההוא עם הסרווין וגה מהתחנה המרכזית נהנה יותר ממך." יכול מאוד להיות וזה אחלה. יש גם כאלו שנהנים מצלחת חומוס
כל יום וזה מספיק להם. אחלה בחלה. זה לא אומר דבר או חצי דבר על רמת ההנאה של מי שאוכל ארוחת שף כל יום.

בקיצור kyroz,
אתה סתם כועס ופורק שלא לצורך. או שכן לצורך. אז אתה יכול לפרוק חופשי. אנחנו כאן בשבילך חבר. תוציא...
האמת ששאלתי ברצינות לגבי הרמקולים אבל אוקיי

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור