כוננית לציוד בסלון

• פותח הנושא פותח הנושא שחר.ח
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

שחר.ח

אוהב את התחום
מעורבות
20
נקודות
8
אשמח לטיפים או הכוונה ליצרן או נגר לכוננית ציוד אודיו כבד. שלא יראה כמו שידת ציוד בתערוכת אודיו אלא כמו שידה בסלון ישראלי. גב פתוח, כזה שמאפשר חיבור כבילה בין הציוד ואוורור, עדיף עם מידה מסויימת של הסתרה. היום אני עם שידת עץ מאוד מסיבית שהתעללתי לה בגב אבל היא לא מחולקת נוח, היא סגורה בחזית ולא מאפשרת להכניס ציוד שדורש איוורור ... אני חי בסרט עם עצמי או שיש משהו כזה ? ימים שקטים לכולם

סטנדים של חברת TiGLON היפנית, מס דגמים במלאי.
M-EX3-1 (1).jpg

היי שחר, תכננתי לבד את המזנון לפי הצרכים שלי - אוורור, גב פתוח לכבילה, חלוקה פנימית נוחה וגם מראה שלא צועק “רק אודיו” אלא משתלב בסלון. עשיתי הדמיית תלת־ממד עם מידות מדויקות ואז לקחתי את זה לביצוע.
את הייצור עשיתי אצל חנות רהיטים באשדוד בשם “עת לרהט”, והם בנו לי את זה בדיוק לפי התכנון. יצא מאוד מדויק ואני מאוד מרוצה מהתוצאה, גם פונקציונלית וגם אסתטית.

זה האתר שלהם אם תרצה:
https://etleraet.com/

תמונות מצורפות

• 75aab444-4aef-45c2-ab27-a57c97043b5d.JPEG
    75aab444-4aef-45c2-ab27-a57c97043b5d.JPEG
    KB 59.3 · צפיות: 142
  • 1751.jpg
    1751.jpg
    KB 35 · צפיות: 131
  • c00dff95-b8d9-4ef9-9b6b-41abf3173ef7.JPEG
    c00dff95-b8d9-4ef9-9b6b-41abf3173ef7.JPEG
    KB 50.1 · צפיות: 131
  • IMG_3786.JPEG
    IMG_3786.JPEG
    KB 90.1 · צפיות: 145
ארונית יפה ומושקעת ומשתלבת בסלון - היא תהיה.
ארונית שמשפרת לך את האודיו - היא לא תהיה.

בהצלחה.

היי שחר, תכננתי לבד את המזנון לפי הצרכים שלי - אוורור, גב פתוח לכבילה, חלוקה פנימית נוחה וגם מראה שלא צועק “רק אודיו” אלא משתלב בסלון. עשיתי הדמיית תלת־ממד עם מידות מדויקות ואז לקחתי את זה לביצוע.
את הייצור עשיתי אצל חנות רהיטים באשדוד בשם “עת לרהט”, והם בנו לי את זה בדיוק לפי התכנון. יצא מאוד מדויק ואני מאוד מרוצה מהתוצאה, גם פונקציונלית וגם אסתטית.

זה האתר שלהם אם תרצה:
https://etleraet.com/
מעדות אישית יצא באמת יפפה!!

עשיתי אצל נגר כזאת מעץ מלא
כל מדף בעובי 4 ס"מ
הוספתי תבריג וקונוס בתחתית כל רגל, אפשר להדביק רק חתיכת בד / שטיח
שוקל מעל 50 ק"ג. לא בדקתי בדיוק
1774378451107.jpeg

ארונית יפה ומושקעת ומשתלבת בסלון - היא תהיה.
ארונית שמשפרת לך את האודיו - היא לא תהיה.

בהצלחה.
הא יכולה להיות גם וגם . גם להשתלב וגם לשפר את הסאונד .ואוסיף= וגם לעלות גרוש וחצי

הא יכולה להיות גם וגם . גם להשתלב וגם לשפר את הסאונד .ואוסיף= וגם לעלות גרוש וחצי
בשביל לשפר סאונד צריך מערכת שיכוך. ריהוט שנעשה בנגריה לא עושה שיכוך, בטח לא רהיט קונבנציונלי.

בשביל לשפר סאונד צריך מערכת שיכוך. ריהוט שנעשה בנגריה לא עושה שיכוך, בטח לא רהיט קונבנציונלי.
לכל רהיט עץ יש שיכוך מסויים . כמובן סוגי עץ וכו.. מנסיון עם סטנדים שבניתי בנגריות {כמובן לפי אמות מידה מסויימות } נשמעו טוב יותר מהרבה שמות שעולים אלפי דולרים .

ותמיד אפשר להוסיף שיכוך "מקצועי" בנוסף - מדף או רגליות - לא חסר חברות נפלאות.
גם לחבר רגליות שיכוך למזנון עצמו שיעשה עבודה .

קחו בחשבון שהסטנד לא רק משכך את הרטט שמייצר הציוד האלקטרוני עצמו אלה גם את הרטט שהרמקולים מייצרים באוויר.

ממליץ לבדוק עם AI כמה דברים:

- The Best Low-Resonance Woods
- Mass vs. Stiffness
- Pillars: sink the energy into the floor or mechanically isolate the shelf

בהצלחה!

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור