אוזניות Audeze Maxwell 2 במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/audeze-maxwell2

סקירה של אוזניות שיש להן צורה של מרכזנית…
מתי האתר הזה יחזור לסקירות וביקורות של מגברים, דאקים, רמקולים, פטיפונים, ראשי פטיפון, קדם מגברים, טרנספורטים, מוצרי דגל של התעשיה שכרגע נמצאים בתצוגות של היבואנים השונים?

טל תודה על הסקירה. שאלה: איך הסתדרת עם משקל של 560 גרם לאורך זמן? מעניין. תודה

מתי האתר הזה יחזור לסקירות וביקורות של מגברים, דאקים, רמקולים, פטיפונים, ראשי פטיפון, קדם מגברים, טרנספורטים, מוצרי דגל של התעשיה שכרגע נמצאים בתצוגות של היבואנים השונים?
הי פרוים, באוזניות גיימינג, מאוד חשובה איכות המיקרופון לשיחה ברורה וללא רעשי רקע. מעבר לכך, כפי שאמרתי בסקירה, ניתן לפרק את המיקרופון ולקבל מראה של אוזניות רגילות.
תודה על התמיכה.

טל תודה על הסקירה. שאלה: איך הסתדרת עם משקל של 560 גרם לאורך זמן? מעניין. תודה
הי יעקוב, כפי שרשמתי גם בסקירה עצמה, לא ממש שמתי לב למשקל הכבד יחסית של האוזניות הודות ללחץ מהצדדים והרצועה לראש. רק אחרי כמה שעות של שימוש, הרגשתי מן לחץ על הראש בדיוק באמצע הרצועה אך זה לא קרה הרבה וזה יכול להיות גם באוזניות אחרות קלות יותר. ככל שתהיה עם משהו חדש יותר זמן, רוב הסיכויים שתרגיש אי-נוחות מסויימת.

הי פרוים, באוזניות גיימינג, מאוד חשובה איכות המיקרופון לשיחה ברורה וללא רעשי רקע. מעבר לכך, כפי שאמרתי בסקירה, ניתן לפרק את המיקרופון ולקבל מראה של אוזניות רגילות.
תודה על התמיכה.
אני לגמרי מסכים איתך וגם חושב שיש מקום גם לסקירות של אוזניות מכל סוג שהוא באתר, הבעיה היא שאין יותר סקירות של מוצרים שמעניינים אותי ולהערכתי עוד כמה חברי פורום.

תודה, מעניין איך יהיו בהשוואה ל-LCD-GX שלי.
למרות שזה לא כוחות מבחינת מחיר.

בקרוב. בקרוב!
עוד קצת וחוזרים לתת בראש. יש כבר כמה דברים בעבודה שטרם היו כמותם פה...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור