מודעה מצחיקה

• פותח הנושא פותח הנושא capten
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

capten

אוהב את התחום
מעורבות
144
נקודות
43
מודעה מצחיקה מהרשת

תמונות מצורפות

• Screenshot_2025-11-09-15-56-43-58_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2025-11-09-15-56-43-58_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    KB 148.4 · צפיות: 86
לא מצחיק. הצחוק על חשבונו, למה קנה? זה קונה תכולות, איפה המודעה מתפרסמת?

זה בהחלט אפשרי -- לגמרי סביר -- שהוא רכש את זה אחרי שקרא או שמע מאיזה אודיופיל שכבלים משפרים את הסאונד בצורה קיצונית—יום ולילה—ואז כשהוא קנה,, קיבל, והשווה בבית, ולא שמע שום הבדל, הוא הגיע למסקנה ההגיונית שזה מתאים לאודיופילים ולמי ששיש לו שמיעה שמאפשרת לשמוע דשא צומח, אבל לא לו.

לא מצחיק. הצחוק על חשבונו, למה קנה? זה קונה תכולות, איפה המודעה מתפרסמת?
גם אתה מצחיק.

חחחחחחחח "שומעים את הדשא צומח". אהבתי!! ממש אהבתי!!

ולגופו של עניין,
בטח נרכש וחובר במערכת שנשמעת יותר כמו שדה קוצים מאשר מרבד דשא טוב. אז איך הוא ישמע עם הכבל הזה את הדשא צומח???

אכן מודעה מצחיקה ואפילו קצת אנטי מכירתית למוכר עצמו.

נו טוב...

אם היה מוכר טלוויזיה מיני לד היה כותב לוידאופילים שאוהבים לראות איך צבע מתייבש.
מעציב, יותר מדויק... ;)
כדורים ללחץ דם ידועים בתופעות לוואי של מירמור, בדידות והרגשת גדלות כלפי אחרים. תבדוק, לאחר סחרחורת משכיבה לישיבה.
ואני כבר מראש אנטרל את תגובתך הצפויה בסגנון טפשים כמוך גורמים לי לתופעות הלוואי האלה, לא, זה פשוט מי שאתה עם כולם, אני בטוח שעל דמותך ביססו את טיטינסקי מ'קופה ראשית'.

נערך לאחרונה ב:
כדורים ללחץ דם ידועים בתופעות לוואי של מירמור, בדידות והרגשת גדלות כלפי אחרים. תבדוק, לאחר סחרחורת משכיבה לישיבה.
ואני כבר מראש אנטרל את תגובתך הצפויה בסגנון טפשים כמוך גורמים לי לתופעות הלוואי האלה, לא, זה פשוט מי שאתה עם כולם, אני בטוח שעל דמותך ביססו את טיטינסקי מ'קופה ראשית'.
הנחות המוצא שלך לא נכונות: אני לא ממורמר, לא בודד, ולא חושב שאני נעלה ממישהו פה, אפילו לא ממך. אני לא מבזבז אנרגיה על להשוות את עצמי לאחרים. לא מעניין.

וגם ניסית לנטרל משהו שלא עלה בדעתי לומר. אתה רק מחמיא לעצמך אם נדמה לך שאתה משפיע עלי, או גורם לי לתופעות לוואי, או מעצבן אותי. שום דבר מאלה. נאדה.

מה שכן, המאמצים שלך להיות מצחיק הם מה שפתטי פה. אפילו הנסיון שלך להשתמש במצבי הבריאותי כבסיס להתבדחות או עקיצה הוא פתטי.

לך תסתכל בראי ותנסה להמציא לעצמך דמות שמישהו לכאורה ביסס עליך, רק שאתה לא מספיק מעניין אפילו בשביל זה.

"או מעצבן אותי. שום דבר מאלה. נאדה."
:p אמינות נתניהו.

נערך לאחרונה ב:
"או מעצבן אותי. שום דבר מאלה. נאדה."
:p אמינות נתניהו.
אתה אפילו חושב שאתה יודע טוב יותר ממני מה חוסר-ההשפעה שלך עלי. חלומות נעימים!

אתה אפילו חושב שאתה יודע טוב יותר ממני מה חוסר-ההשפעה שלך עלי. חלומות נעימים!
אין סיכוי שהוא יתן לך לרשום את התגובה האחרונה. הוא טרול. תתעלם ממנו
הופיע לפני חודש ומגיב לכל פיפס פה כאילו הוא חכם יותר מ chat gpt
כשחושבים על זה, הוא בוט. האתר שתל אותו פה כדי לייצר טראפיק

• Like
Reactions: zs
לא סביר שזה בוט.

הרבה יותר סביר שזה המשתמש gds שנחסם, ועכשיו התעורר עם שם משתמש חדש.

לא מעניין אותי איזו תגובה היא אחרונה. אם יש משהו שבא לי להגיב עליו, אני מגיב. לא עושה חשבון לכאן או לכאן.

נערך לאחרונה ב:
לא סביר שזה בוט.

הרבה יותר סביר שזה המשתמש gds שנחסם, ועכשיו התעורר עם שם משתמש חדש.

לא מעניין אותי איזו תגובה היא אחרונה. אם יש משהו שבא לי להגיב עליו, אני מגיב. לא עושה חשבון לכאן או לכאן.
מה קורה חבר'ה, הזיזו לכם את הגבינה?
מתנהגים בחופשיות במועדון הפרטי שלכם?
אני חושב שההנהלה הבינה את זה כמוני או שלא... אני חושב שדי תרמתי לדיונים פה ותיבלתי בחוש הומור מיוחד ושונה ובזוויות מעניינות שמותר לבטא בכיכר העיר, כי זה מהות הפורום, כל פורום. רוצים לחזק את תחושת הבעלות שלכם על המקום? תעשו מה שצריך, יש פה את טוטא החביב ועוד כמה שלא יניחו לכם אפטר איים גון.

טוב, עד כאן. אז תשמע ותשמע טוב בבקשה.
1. "מועדון פרטי" או כל כותרת אחרת, תקרא לזה איך שאתה רוצה. אז כן, זהו אתר פרטי! פה אין דמוקרטיה. אני חוזר,
פה זו לא דמוקרטיה!! או שמתנהגים בצורה נאותה וע"פ נהלי האתר (הפרטי כן...) או שעפים על טיל ואם ההנהלה רוצה, היא גם לא חייבת הסברים למה, כמה ואיך. ובפעם האחרונה: פה זו לא דמוקרטיה!

2. פורום "אודיופיליה" הוא בהגדרתו לא טולרנטי בכלל לכל מיני הטרלות והתגרויות מעוסות כדוגמת כבילה ושיכוך זה שמן נחשים וכו'. זה כתוב ונעוץ במפורש בראשית הדף.
ולכן:
כנראה שאינך צריך להיות פעיל בפורום הזה. זה לא בשבילך חביבי.
אני לא אוהב דגים, אז אני לא הולך למסעדות דגים מראש והכל טוב. אני בטח לא יעמוד מחוץ למסעדה ויצעק "דגים זה לא טעים, אתם כולכם טיפשים".

3. היות ונגעת בהבנתה של ההנהלה את תרומתך לדיונים פה, אני אתן לך את הבנת ההנהלה לגביך:
א. ההנהלה לא יותר מאשר טולרנטית אליך. ותו לא!

ב. היות ואתה מרבה להתנגח רק לשם הניגוח ויצירת רוח "כולכם שוטים" ולייצר שיח עם התבטאויות לא נעימות כמעט בדרך קבע,
נכנסת מהר לרדאר ההנהלה. אני חבר פה קרוב ל-20 שנה מתוכן 10 שנים ככתב ומבקר. כמוך ראיתי מכל הסוגים, צורות והצבעים. מזהה את הסגנון מק"מ. אז אל תחמיא לעצמך ב-"תרומתך" לדיונים פה. אתה מוקש על גלגלים שבמו ידיו יצר לעצמו דמות שמחפשת מטרות חדשות לאג'נדות מעוסות.

ג. באשר לחברים ספציפיים בהתייחסותך האחרונה,
AK1:
עמיר אדם מורכב עם ידע עצום בתחום!! עצום!!!!!!!! עם זאת, יש לאדון יכולות הוצאת קוץ מהתחת באמצעות כפפת איגרוף. (לא אומר זה בלשון מעליבה. רק מציין עובדה נטו על האופי של הבנאדם). יש לו יכולות כתיבה דידקטיות לאין קץ. סבבה, זה שלו.
רבים החליפו דברים איתו במרוצת השנים, היו גם מקרים שיצאו משליטה שדרשו התערבות אבל!! הוא מעולם! לא ניבל את פיו או ירד לרמת שיח רחוב או העלבות אישיות נמוכות כדוגמת "הכדורים" או "אמנון טטינסקי".
מהר מאוד ניתן להכיר את דמותו הווירטואלית. מי שלא בא לא טוב, יכול פשוט להמשיך הלאה. מציע לך לשקול זאת.

Tuta:
אךךךךךך... Tuta... החבר אתר שבחר שימוש במלית גנאי מגעילה לאביר המין הנשי כשם שלו בפורום אינטרנטי פתוח.
אדם שמרבה לחלק ציוני אגודלים לרוב כלפי מטה למטריל התורן. יש לו משיכה לא ברורה לדיוני הטרולים והחיכוכים כאן. ממש הילד בשכונה שמחכה לראות מי החברה הבאים שילכו מכות ואז יוכל לתת ציון אגודל מושכלת. תרומה אדירה בפורום!!

לסיכום:
א. פורום אודיופיליה לא עבורך.
ב. יש עליך עין מפקחת. רוצה לא הסכים עם אנשים, אין בעיה. הכל טוב. באמת.
אבל בפעם הבאה שתרד להעלבות נמוכות ושפת רחוב, אתה תעוף בלי כל הודעה מוקדמת.
ג. גם בדמוקרטיה יש כללים, ופה לא דמוקרטיה אז בכללל.....

אבל בפעם הבאה שתרד להעלבות נמוכות ושפת רחוב, אתה תעוף בלי כל הודעה מוקדמת.
"מילא" שפת רחוב, אבל להשתמש במצב רפואי ככלי ניגוח זה כבר *ממש* נמוך:

וואלה עמיר, עכשיו יצאת פיתה. הרי המסר עבר בצורה ברורה ואפילו גם לשימוש הרפואי הספציפי התייחסתי וכתבתי.
1762860562973.png

אז למה לא להניח לפעמים לדברים...?? לא לכל דבר צריך לשים תיבול מעבר למה שכבר ישנו. נסה לעבוד על זה. בשבילך חביבי.

חומוס אבו אדם בכפר יסיף
חומוס סוהילה בעכו
חומוס סעיד בתנובות

כל אחד מהם ייסגרו לך את הפינה יופי!!

• Haha
Reactions: AK1
חומוס אבו אדם בכפר יסיף
חומוס סוהילה בעכו
חומוס סעיד בתנובות

כל אחד מהם ייסגרו לך את הפינה יופי!!
ואם אנחנו בענייני אוכל, אפילו אני, עם כל ה"דידקטיות", מחמיץ דברים לפעמים, אבל מעולם לא חמוצים, כרוב וכו' :)
והפעם זה היה "הכדורים" — זה לא שרציתי לתבל מעבר, אלא פשוט לא שמתי לב לתיבול המקורי. My bad

וואלה עמיר, עכשיו יצאת פיתה. הרי המסר עבר בצורה ברורה ואפילו גם לשימוש הרפואי הספציפי התייחסתי וכתבתי.
צפה בקובץ המצורף 70037

אז למה לא להניח לפעמים לדברים...?? לא לכל דבר צריך לשים תיבול מעבר למה שכבר ישנו. נסה לעבוד על זה. בשבילך חביבי.
לא יצא פיתה רגילה יצא פיתה עיראקית

תמונות מצורפות

• IMG_20251111_141717.jpg
    IMG_20251111_141717.jpg
    KB 108.6 · צפיות: 33

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור