טוב, עד כאן. אז תשמע ותשמע טוב בבקשה.
1. "מועדון פרטי" או כל כותרת אחרת, תקרא לזה איך שאתה רוצה. אז כן, זהו אתר פרטי! פה אין דמוקרטיה. אני חוזר,
פה זו לא דמוקרטיה!! או שמתנהגים בצורה נאותה וע"פ נהלי האתר (הפרטי כן...) או שעפים על טיל ואם ההנהלה רוצה, היא גם לא חייבת הסברים למה, כמה ואיך. ובפעם האחרונה: פה זו לא דמוקרטיה!
2. פורום "אודיופיליה" הוא בהגדרתו לא טולרנטי בכלל לכל מיני הטרלות והתגרויות מעוסות כדוגמת כבילה ושיכוך זה שמן נחשים וכו'. זה כתוב ונעוץ במפורש בראשית הדף.
ולכן:
כנראה שאינך צריך להיות פעיל בפורום הזה. זה לא בשבילך חביבי.
אני לא אוהב דגים, אז אני לא הולך למסעדות דגים מראש והכל טוב. אני בטח לא יעמוד מחוץ למסעדה ויצעק "דגים זה לא טעים, אתם כולכם טיפשים".
3. היות ונגעת בהבנתה של ההנהלה את תרומתך לדיונים פה, אני אתן לך את הבנת ההנהלה לגביך:
א. ההנהלה לא יותר מאשר טולרנטית אליך. ותו לא!
ב. היות ואתה מרבה להתנגח רק לשם הניגוח ויצירת רוח "כולכם שוטים" ולייצר שיח עם התבטאויות לא נעימות כמעט בדרך קבע,
נכנסת מהר לרדאר ההנהלה. אני חבר פה קרוב ל-20 שנה מתוכן 10 שנים ככתב ומבקר. כמוך ראיתי מכל הסוגים, צורות והצבעים. מזהה את הסגנון מק"מ. אז אל תחמיא לעצמך ב-"תרומתך" לדיונים פה. אתה מוקש על גלגלים שבמו ידיו יצר לעצמו דמות שמחפשת מטרות חדשות לאג'נדות מעוסות.
ג. באשר לחברים ספציפיים בהתייחסותך האחרונה,
AK1:
עמיר אדם מורכב עם ידע עצום בתחום!! עצום!!!!!!!! עם זאת, יש לאדון יכולות הוצאת קוץ מהתחת באמצעות כפפת איגרוף. (לא אומר זה בלשון מעליבה. רק מציין עובדה נטו על האופי של הבנאדם). יש לו יכולות כתיבה דידקטיות לאין קץ. סבבה, זה שלו.
רבים החליפו דברים איתו במרוצת השנים, היו גם מקרים שיצאו משליטה שדרשו התערבות אבל!! הוא מעולם! לא ניבל את פיו או ירד לרמת שיח רחוב או העלבות אישיות נמוכות כדוגמת "הכדורים" או "אמנון טטינסקי".
מהר מאוד ניתן להכיר את דמותו הווירטואלית. מי שלא בא לא טוב, יכול פשוט להמשיך הלאה. מציע לך לשקול זאת.
Tuta:
אךךךךךך... Tuta... החבר אתר שבחר שימוש במלית גנאי מגעילה לאביר המין הנשי כשם שלו בפורום אינטרנטי פתוח.
אדם שמרבה לחלק ציוני אגודלים לרוב כלפי מטה למטריל התורן. יש לו משיכה לא ברורה לדיוני הטרולים והחיכוכים כאן. ממש הילד בשכונה שמחכה לראות מי החברה הבאים שילכו מכות ואז יוכל לתת ציון אגודל מושכלת. תרומה אדירה בפורום!!
לסיכום:
א. פורום אודיופיליה לא עבורך.
ב. יש עליך עין מפקחת. רוצה לא הסכים עם אנשים, אין בעיה. הכל טוב. באמת.
אבל בפעם הבאה שתרד להעלבות נמוכות ושפת רחוב, אתה תעוף בלי כל הודעה מוקדמת.
ג. גם בדמוקרטיה יש כללים, ופה לא דמוקרטיה אז בכללל.....