לני
חבר משקיען
- מעורבות
- 275
- נקודות
- 63
מה עם הפילטר מים הקטן בקצה הברז שלך שמתמודד עם מאות קילומטרים צנרת של המוביל הארצי
מה לגבי גל אלקטרומגנטי שיוצא מהשמש עובר את הגלגסיה ומשנה את מהירותו (ואת האמפליטודה והפאזה שלו) בגלל חתיכת זכוכית?
מה עם הפילטר מים הקטן בקצה הברז שלך שמתמודד עם מאות קילומטרים צנרת של המוביל הארצי
א. אין לנו שליטה על מה שמגיע עד הדירה.וצריך לחשוב גם מהתשתית של חברת חשמל עד לדירה.
הכל טוב אבל הכבל חשמל הוא לא פילטרמה עם הפילטר מים הקטן בקצה הברז שלך שמתמודד עם מאות קילומטרים צנרת של המוביל הארצי?
אני לא קראתי לחוט חשמל פילטר.הכל טוב אבל הכבל חשמל הוא לא פילטר
שלושה חוטים מבודדים
פילטר זה דבר שקל מאד למדוד
זו פעם שניה בדיון הזה, שאתה מגיב באופן אישי כלפי, במקום להגיב לגופם של דברים,...שכחת להוסיף "אצלי"?
שלאזו פעם שניה בדיון הזה, שאתה מגיב באופן אישי כלפי, במקום להגיב לגופם של דברים,...
אז אולי תנסה להשאר ענייני ולהסביר לנו קצת יותר על הטכניקה שאתה משתמש בה ומה נדרש ממשתמש כדי לטפל בתשתית החשמל שלו ומה הופך כבל חשמל לכבל טוב ומה גורם לכבל חשמל לא להיות טוב..?
זה יהיה גם נחמד אם תפנה אותנו למאמרים, מחקרים, ספרים, סרטוני הסבר, שתומכים בדיעה הייחודית שלך לפיה טיפול בחשמל הוא עשרות מונים חשוב יותר מאקוסטיקה.
מה אתה אומר?
רן
אני לא מודד ולא מתווכח אם יש הבדליםאני לא קראתי לחוט חשמל פילטר.
נתתי דוגמא ליכולת של משהו קטן פיזית לתקן "נזק" שנגרם ע"י משהו גדול פיזית.
שגם זה שטויות, כי מה חשוב הגודל...
אתה יכול להמשיך למדוד, אני מסתפק בשמיעה, ושם יש הבדלים לפעמים לטוב ולפעמים לא.
אמרתי שהדוגמא הייתה למשהו קטן שמתקן משהו גדול. אתה מתעקש על ההגדרה פילטר.אני לא מודד ולא מתווכח אם יש הבדלים
אותי מעניין האם ניתן למדוד את ההבדלים האלו
הדוגמא שנתת פחות מתאימה כי אם זה היה פילטר אפשר היה לראות את הגל לפני ואחרי
אני לא לגמרי כופר בענייני חשמל
ראשית מייצב מתח זה חובה במיוחד ברשת החשמל המעפנה שלנו
גם קו ישיר מהארון , אני חוויתי בעיות קשות של דיסטורשן בגלל שעל הקו היו נורות לד
לגבי כבלים ברור לי שהם צריכים להיות עבים עם בידוד טוב שלא יפריעו בעיקר לאינטרקונקטים ולכבלי הרמקול אבל כמו שכתבתי לא מוצדק לדעתי להוציא סכומים גבוהים כי זה בסוף מתחבר לחוליה מאד חלשה גם בקיר וגם בתוך המכשיר עם חיווט הרבה הרבה יותר פשוט
התחלת שוב??? יאללה בוא אלי עם הכבל קומקום שלך. כמה לרשום על הצ׳ק??שם את הכבל הזה מול כל כבל חשמל "אודיופילי" בכל מחיר וסגור על זה שבבליינד טסט לא ישמעו הבדל.
צפה בקובץ המצורף 59769
+1התחלת שוב??? יאללה בוא אלי עם הכבל קומקום שלך. כמה לרשום על הצ׳ק??
רק קח בחשבון, הפעם דיפלומטיה לא תהיה. חד וחלק.התחלת שוב??? יאללה בוא אלי עם הכבל קומקום שלך. כמה לרשום על הצ׳ק??
איך הגעת לזה? הרי הבוחן תמיד משווה לאותה סביבת מחיראגב אין כבל חשמל פלאי, כל הכבלים באלפי שקלים רוב הזמן נחותים מהכבלים הזולים יותר, למה?
כי קמה חברה עם שם אקזוטי מפוצץ שלא מבינה חצי דבר בחשמל או בכבלים בכלל, מפציצה עם תיאורים של כמה הכבל הוא פלא הטבע ואנשים מאמינים בזה וקונים.
לעומת זאת חברות ענק, עם תקציבי R&D עצומים שמייצרות כבלים שנים על גבי שנים עם ידע ותקציב שאותה חברה רק יכולה לחלום עליו, מייצרות כבלים שמבחינה טכנית הם מושלמים. בלי השם המפוצץ ובלי המחיר המפוצץ וכל הבולשיט של המסביב.
השאלה איך יתבצע הטסטהתחלת שוב??? יאללה בוא אלי עם הכבל קומקום שלך. כמה לרשום על הצ׳ק??
קשוחהשאלה איך יתבצע הטסט
נניח 16 פעם ואתה צריך במבחן עיוור לזהות איזה כבל זה
מותר לך לטעות 3 פעמים
כל זה בהנחה שהכבל היוקרתי לא מכיל איזה פילטר אלא מוליך עם בידוד
התערבות על 5000 שח
נו מה?קשוח
צריך לעמוד ב81% הצלחה.
שאלה טובה,האם מנסיונכם מגברים עם ספק מתח מבוסס שנאי רגישים יותר לכבל מתח ביחס למגברים עם ספק דיגיטאלי?