zs
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,717
- נקודות
- 113
חחחשו גיבור?
הבן אדם קנה רמקול, לא קפץ על מוקש...
חחחשו גיבור?
הבן אדם קנה רמקול, לא קפץ על מוקש...
עכשיו תאר לעצמך מה היה קורה אם כל הרכישות באודיו היו לאחר השוואה 'ראש בראש' של מכשיר מול מכשיר, רמקול מול רמקול, אצל כ"א בבית......רוב האודיופילים היו קונים מוצרים אחרים ממה שקנו ללא השוואה כזו. רובינו מחזיקים ציוד בידיעה ברורה שאיפשהו בחוץ יש משהו אחר, מתאים לנו יותר, ועפ' רוב זה גם נכון.חבר'ה
חייב להודות שגם אני הייתי בדעה כמוך, כי מרמת מחיר מסוימת, ההבדלים יהיו קטנים והבחירה תהיה קשורה בעיקר עם טעם אישי.
לכן, הפגישה הראשונה עם הרמקול הפתיעה אותי, הבנתי כי קיימים הבדלים ברורים בין שני הרמקולים, עם זאת, בגלל ההבדלים הגדולים בין שני החללים (של גיא ושלי) היה קשה להעריך כמה הם באמת גדולים ואיך כל זה יבוא לידי ביטוי שמכניסים את הטרינוב למשוואה, זו גם הסיבה שהתעקשתי לשמוע אותו בחלל ובתנאים הספציפיים שלי.
רק לאחר שהזלאטון הגיע אליי ונערך השווט אווט אפשר היה להבין כי ההבדלים הם דרמטיים לטובתו של הזלאטון , בכל הקשור ליכולות של שני המוצרים ולא לוויסינג שלהם.
זו לא הייתה החלטה קשה במיוחד.
רן
מצד אחד ברורה לי הבעייתיות של היבואנים בהנעת הציוד, יש כאן שיקולים שונים ומשונים הקשורים לסירוב למהלך כאמור, מצד שני, אני לא מוכן לבצע שום רכישה ככל ולא נותנים לי את האפשרות הזו.עכשיו תאר לעצמך מה היה קורה אם כל הרכישות באודיו היו לאחר השוואה 'ראש בראש' של מכשיר מול מכשיר, רמקול מול רמקול, אצל כ"א בבית......רוב האודיופילים היו קונים מוצרים אחרים ממה שקנו ללא השוואה כזו. רובינו מחזיקים ציוד בידיעה ברורה שאיפשהו בחוץ יש משהו אחר, מתאים לנו יותר, ועפ' רוב זה גם נכון.
בזמנו הייתה לי אפשרות כזו כשקניתי את נגן התקליטורים שלי ואת המגבר הקודם. הם נבחנו ראש בראש מול כמה נגנים / מגברים אחרים באותה סביבת מחיר. תהליך מרתק ומלמד, שבסופו היה לי ברור לגמרי במה אני בוחר, ולמה.
חברת זלאטון הגרמנית קיימת כבר עשרות שנים ומנוהלת עכשיו על ידי ה-דור השלישי של המייסדים.
הדגם הספציפי נקרא Plural Evo.
ניתן לקרוא עליו קצת יותר באתר של החברה:
וכן בחומר המצורף, אשר מרחיב יותר על הטכנולוגיה והמאפיינים המיוחדים של הרמקולים.
רן
בניגוד להרבה חברות שמשווקות תמונות נוצצות של הרמקול מבפנים ומבחוץ לא מצאתי תמונות של מבנה התיבה או הדרייברים באתר שלהם.
הם לא ממש מנסים לשווק....