איך שגלגל מסתובב לו (התחדשתי בהגברה של Pass)

• פותח הנושא פותח הנושא ni-ro
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

תתחדש נירו
ממליץ לך אגב לנסות את שירם החדש של עומר אדם ועדן בן-זקן "קוקוריקו" על ההגברה החדשה.
יכולות ווקאליות יוצאות דופן של שני מבצעים מחוננים.

הנאה מושלמת מובטחת!
אם יש הומור טוב הכל טוב

אין כמו מגבר SS איכותי
מגברי מנורות זה רק צרות.
מנורות לא מחזיקות רמקולים כמו שצריך
מלבד רמקול נציל ולא יורד נמוך

הי, לא יודע לגבי צרות... יש כאלה (כמו גיא לנדאו) חבר שלנו שהביא את ההגברה הזח לרמה של אמן, ועם שילובים של סוגי מנורות שונות מקבלים הגברה שונה בכל פעם. אבל לפחות לגבי החסרונות עלו על היתרונות ולכן החלפתי ל SS. מבחינת הרמקולים? לפחות אצלי אתה צודק? זה נתן ניפוח, בס נמוך וצליל גדול מאוד מאוד, אבל על חשבון השליטה וחוסר פירוט של התחום התחתון. יתכן שבגלל החדר הקטן, בכל אופן ... שמח בחלקי היום... ומקווה להמנות עוד שנים רבות... עד העונג הבא

בדיוק.
"עד העונג הבא".

תתחדש ותהנה.
בקרוב אגיע.

את ה pass labs שרכשת, שמעתי על מערכת אחרת וחלל אחר ומאוד התרשמתי לטובה.

לבריאות חבר יקר.

אין כמו מגבר SS איכותי
מגברי מנורות זה רק צרות.

מכיוון שלא בדקת את כל מגברי המנורות בעולם אתה לא יכול לפסוק זאת "כתורה מסיני"
זכותך לדעתך.

שאפו גדול ליגאל לסרי.

ניר, אתה עדין אוחז באותו ארטוס?

שמח בחלקי היום... ומקווה להמנות עוד שנים רבות... עד העונג הבא
תתחדשששש,
מקווה שהשמחה תחזיק לאורך זמן...

אין כמו מגבר SS איכותי
מגברי מנורות זה רק צרות.
סליחה על הנחרצות, אבל זה כמובן לא נכון ואודיופילים מכל העולם שכל האפשרויות הכלכליות פתוחות בפניהם מוכיחים את זה.
מגבר מנורות מתוכנן טוב, עם שנאים ברמה גבוהה ובגודל החשמלי הנכון וכנ"ל קבלים, יחזיקו רמקולים מצויין, אבל אלו לא זולים בכלל..
אם התקציב מאוד מוגבל ורוצים לעבוד עם רמקולים שיורדים נמוך והם לא נצילים ובעלי עכבה יציבה, אז כן, רק טרנזיסטורי.

אין כמו מגבר SS איכותי
מגברי מנורות זה רק צרות.
אין כמו אמא...לא מה שרשמתה.

שאפו גדול ליגאל לסרי.

ניר, אתה עדין אוחז באותו ארטוס?
הי תומר, כן

מצורפות תמונות

תמונות מצורפות

• 20200705_101537.jpg
    20200705_101537.jpg
    KB 75.6 · צפיות: 256
  • 20200705_101608.jpg
    20200705_101608.jpg
    KB 76.8 · צפיות: 251
  • 20200705_101546.jpg
    20200705_101546.jpg
    KB 66.8 · צפיות: 251
  • 20200705_101521.jpg
    20200705_101521.jpg
    KB 73.4 · צפיות: 245
תתחדש ניר,,,המון שעות של הנאה(ורד)

תתחדש ! :)

תודה למברכים ולמגיבים

שמח בשמחתך.

אני לא יודע אם יש טופולוגיה של הגברה שהיא "טובה" יותר - האידיאלי אולי, כמו עם נשים, זה מפעם לפעם להחליף ולגוון
אתה פשוט דוחה.
אני עדין מחבב אותך, אבל אתה איש דוחה.

אתה מזכיר לי שהייתי פעם אצל איזה אודיופיל רוסי זקן מגבעת אולגה שניקנק אותי במחיר מופקע על דאק ענתיקה של טיאק (או במילים אחרות, הייתי פראייר), והוא סיפר לי שמדי פעם הוא אוהב להחליף ציוד, סתם ככה בשביל הכיף, כדי שיהיה לו ריגוש חדש במוסיקה. זה תמיד היה בעיני הרגל אודיופילי מתועב. לא כי אני מונוגמי במערכות, אני פשוט חושב שהריגוש לא צריך לבוא מברזלים אלא ממוסיקה.

נתראה בקרוב.

תתחדש, תהנה מהגברה חדשה...
שידוך עם יגאל זה תמיד טוב..
יגאל זה TOUGH LOVE.
הזיה שלא הייתי אצלו אף פעם.
הדליק אותי על ה- XA100.8 פעם, אבל ... רק להגיד בוקר טוב (אחרי טרייד על הפאוורים הישנים) זה 35-40 שאין לי. אולי כשאהיה גדול.

יגאל זה TOUGH LOVE.
הזיה שלא הייתי אצלו אף פעם.
הדליק אותי על ה- XA100.8 פעם, אבל ... רק להגיד בוקר טוב (אחרי טרייד על הפאוורים הישנים) זה 35-40 שאין לי. אולי כשאהיה גדול.
עקב זה שהפוסט של נירו קשור גם ליגאל אז אני מרשה לעצמי גם לכתוב עליו....יגאל חיית אודיו,יגאל מרגיש סאונד בעצמות.פעם ב....יוצא לי לשבת איתו.כל דקה הנאה צרופה..

עקב זה שהפוסט של נירו קשור גם ליגאל אז אני מרשה לעצמי גם לכתוב עליו....יגאל חיית אודיו,יגאל מרגיש סאונד בעצמות.פעם ב....יוצא לי לשבת איתו.כל דקה הנאה צרופה..
צודק שלמה ב 100%
הבנאדם פרפקציוניסט, לא זז מהבית עד שכל הציוד ישב פלס. אפילו באותה הזדמנות עזר לי לשנות את סידור האלקטרוניקה, ניקינו מאחורי הציוד והכל. הדבר שהכי הדהים אותי, זה שביקש לקרב מעט את הרמקולים ולהטות אותם ישר למאזין על מנת שיעלמו בחלל, ומעבר לתוצאה הסונית המדהימה שהוא השיג (אכן הרמקולים נעלמים בחלל), את כל זה עשה ללא מדידות ובעין בלתי מזוינת... אחרי שהלך, אמרתי אמדוד עם מטר עח מנת לעשות fine -tuning , יצא בול!
ראו בתערוכה אחרונה את האהבה שלו למוזיקה והכבוד שלו לציוד אודיו.

נערך לאחרונה ב:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור