איך שגלגל מסתובב לו (התחדשתי בהגברה של Pass)

• פותח הנושא פותח הנושא ni-ro
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אני לא מצליח לעלות. לא יודע למה
תתחדש !
מעניין אותי מאוד האם שקלת מגברים של firstwatt שאני מניח שיגאל גם היבואן שלהם ואם כן מה הוביל להעדפה שלך

תתחדש !
מעניין אותי מאוד האם שקלת מגברים של firstwatt שאני מניח שיגאל גם היבואן שלהם ואם כן מה הוביל להעדפה שלך
מאוד עיניין אותי. אני לא בטוח שיש ליגאל הגברה להשוואה... שמעתי את ה 25 ואת סדרות 0.8 ו- 0.5 ... ולטעמי ה 25 מיוחד מאוד... שונה מה 25. הלוואי שיכולתי להשוות בין ה f-3 של first watt מול XA-25

נירו תתחדש,
מאוד מעניינת אותי הבחירה שלך.
יש לנו חדר יעודי בגודל דומה ויש לי מגבר שפופרות קלאס איי. אוהב מאוד את הסאונד שלו.
אם לא המגבר הזה הייתי רוכש את ה 590 של לקסמן, קלאס איי 30 וואט. הדבר הכי קרוב ששמעתי לשפופרות בלי החסרונות שציינת ומגבר אדיר באופן כללי.
לא שמעתי את הפאס אבל מדובר בנתונים דומים על הנייר.
האם יצא לך להשוות ביניהם?
תתחדש ותהנה מלא!

נירו תתחדש,
מאוד מעניינת אותי הבחירה שלך.
יש לנו חדר יעודי בגודל דומה ויש לי מגבר שפופרות קלאס איי. אוהב מאוד את הסאונד שלו.
אם לא המגבר הזה הייתי רוכש את ה 590 של לקסמן, קלאס איי 30 וואט. הדבר הכי קרוב ששמעתי לשפופרות בלי החסרונות שציינת ומגבר אדיר באופן כללי.
לא שמעתי את הפאס אבל מדובר בנתונים דומים על הנייר.
האם יצא לך להשוות ביניהם?
תתחדש ותהנה מלא!
הי לקסמן יצרן מעולה, הפעם ההשוואה לא כללה הגברה של לקסמן. כמו-כן, הפעם כיוונתי לפרה פאוור ולא אינטגרייטד (עד כה כל ההגברות שלי היו משולבות).
בהצלחה

מאוד עיניין אותי. אני לא בטוח שיש ליגאל הגברה להשוואה... שמעתי את ה 25 ואת סדרות 0.8 ו- 0.5 ... ולטעמי ה 25 מיוחד מאוד... שונה מה 25. הלוואי שיכולתי להשוות בין ה f-3 של first watt מול XA-25
תודה,
F3 כבר לא מיוצר אולי התכוונת ל SIT-3 או ל F7
באמת מעניין מאוד להשוות ובכלל המגברים האלו קצת מפוספסים בארץ.
אני אשאל את יגאל אם יש לו או מתכוון להביא לתצוגה

תודה,
יש מצב שאתה מצלם את החדר?
אני סקרן איך סידרת אותו, זיהיתי שהדיפיוזרים והסופגים ששמת כמו שלי (:

ניר, חברי היקר
תתחדש ותהנה!!

נירצ'ו ...
בשעה טובה.
אהבתי לקרוא.
תודה.

תודה,
יש מצב שאתה מצלם את החדר?
אני סקרן איך סידרת אותו, זיהיתי שהדיפיוזרים והסופגים ששמת כמו שלי :)
אני לא מצליח להעלות. נותן לי הטגעצ שגיאה. אנסה מהמחשב

תתחדש !
בטוח שנשמע נפלא, כאשר גם קודם היה כיף.
ארז

תתחדש, תהנה מהגברה חדשה...
שידוך עם יגאל זה תמיד טוב..

תתחדש! הגברה מעולה!

איזה פוסט יפה, נראה מהמם, תתחדש(ורד)

תתחדש נירו
ממליץ לך אגב לנסות את שירם החדש של עומר אדם ועדן בן-זקן "קוקוריקו" על ההגברה החדשה.
מדובר בהפקה סופר-עשירה עם טווח דינאמי מדהים בשילוב עם יכולות ווקאליות יוצאות דופן של שני מבצעים מחוננים ובאסים עתירי רבדים.

הנאה מושלמת מובטחת!

(ורד)

תתחדש ידידי

תתחדש נירו
ממליץ לך אגב לנסות את שירם החדש של עומר אדם ועדן בן-זקן "קוקוריקו" על ההגברה החדשה.
מדובר בהפקה סופר-עשירה עם טווח דינאמי מדהים בשילוב עם יכולות ווקאליות יוצאות דופן של שני מבצעים מחוננים ובאסים עתירי רבדים.

הנאה מושלמת מובטחת!
אחלה קליפ סטייל חול...אבל "יכולות ווקאליות יוצאות דופן"...?

אין כמו מגבר SS איכותי
מגברי מנורות זה רק צרות.
מנורות לא מחזיקות רמקולים כמו שצריך
מלבד רמקול נציל ולא יורד נמוך

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור