מטורף....
לגמרי מטורף.
במיוחד נמר, ממש הופתעתי . זו כבר לא יכולת אודיופילית רגילה, הבחור הוא אולטרה אודיופיל.
אתה טוען שהכבל הוא בסה"כ אקולייזר.
אז מה המשמעות של כבל כאשר הוא מחובר ל Trinnov ?
הרי אתה יכול לגרום לכבל x שישמע כמו כבל y בעזרת שינוי הכיול ב Trinnov, לא?
ברור שזה אקולייזר ואפילו טיפש. אתה מייחס לפיסת הנחושת/ כסף וכיוצ"ב תכונות נעלות אחרות?
אחלה מבחן
יכול להיות שהרום קורקשיין הופך את המבחן ליותר קשה? ואולי הפוך?
יהיה מעניין לשמוע על פי מה הם איפיינו את הכבלים.
טענה מאוד מפתיעה.
אתה מנפץ מוסכמות של שנים....
לצורך העניין אם היית מכייל מחדש לאחר החלפת כבל היית מצליח להבחין בהבדלים?
דרך אגב בעקבות הפוסט שלך "קופסה קטנה. שינוי דרמטי. האודיו מתעורר!" בפורום הכחול קניתי לאחרונה DDRC-88A. עדיין לא הספקתי לחבר אותו.
כבלים צריכים להתיישב
וזה יכול לקחת גם כמה שעות טובות
לכן מה "הכי טוב״ ששמעתם לא בטוח שיהיה אותו אחד אחרי כמה שעות
אין לי מטרה לנפץ כלום, אלא לשים דברים בפרופורציה הנכונה, לפחות מבחינתי.
וגם זה, לא מתוך מטרה כלשהי.
אתה בוודאי מסכים שמדובר במוצר טיפש. אתה בוודאי מסכים שגם אם היה כאן גאון, או מדען טילים שתכנן אותו, הוא בוודאי לא היה יכול לצפות, או להעניק לאותו מוצר תכונות שונות ומשונות שהיו מתאימיות למערכות שונות בתכלית השינוי.
אני מניח שאתה מבין שאף אחד לא הכניס איזה צ'יפ למוצר הזה והוא מזיז את הבמה קדימה ברגע שהוא מגיע לתל אביב ולא מזיז אותה שהוא מגיע לירושלים.
יש כאן עניין של תדרים, הא ותו לא.
זה לא נאמר על דרך השלילה, או זילזול חלילה, אלא רק לשים דברים בפרופורציה, זה אחלה ויכול להוסיף ולשפר, אבל זה לא דומה בחשיבות שלו לטיפול אקוסטי, או החלפה של רמקול, או הגברה.
פחות מתחבר לאימרות של "קניתי כבל חדש והוא הפך את הרמקולים שלי ממדפיים לרמקולים מרובי אלמנטים, שינה את חיי ועל הדרך חיסן אותי מקורונה"
אבל זה אני, ולא כולם חייבים להסכים ולקבל, בגלל זה אנחנו בפורום עם הרבה דיעות.
אתה תהנה מהמוצר שקנית. זו דרמה!
רן
הכוונה היא לא שהכבלים עבדו לפני...כל הכבלים הללו "ישבו" ימים ארוכים לפני שאלדר ונמר שמעו אותם.
ככל שאתה מכוון למבחן בו שומעים שעות כבל מסוים ואז שעות כבל אחר ואז שעות כבל שלישי, כפי שכבר הגבתי במקום אחר, אני לא מקבל את זה . מבין, מכבד לגמרי את דעתך , אבל לא מקבל.
הזיכרון שלנו בעייתי, ככל שאין כאן החלפות מהירות, נכנסים לכאן מלא עניינים פסיכולוגיים ו/או אינטרסים אחרים של הצדקת הרכישה והרצון להתחדש ולעוףףף.
רן
כן תיקנתי את השאלההיי דור.
בעיקר הערות של שניהם על וויסינג שונה. זו גם החוויה שאני עברתי במשך ימים שלמים שהחלפתי בינהם.
היו גם הערות של אדלר על במה קרובה ורחוקה יותר, או מעט, או יותר פרטים.
אתה מסכים שעוד, או פחות פרטים, או הזזת הסאונד קדימה, זה גם פונקציה של וויסינג?
רן
הכוונה היא לא שהכבלים עבדו לפני...
שמחברים כבל לוקח זמן עד שהוא נשמע במיטבו על המכשיר שאליו הוא מחובר
מבחן מאוד מושקע ומעניין.
כל הכבוד על ההשקעה והסבלנות.
על איזה כבל כויל הפרוססור?
לצערי לא הייתי יכול או יודע לקבל החלטה על בסיס מבחן קצר, רק מהסיבה שגם כבלים (והרבה מוצרים אחרים) נשמעים
שונה אחרי יום יומיים שהם מחוברים למערכת.
מה שרן טוען כנראה נכון , כל הכבלים טובים, ובסוף יש גם פרוססור שיעשה גם הוא את התיקונים הנדרשים.
לא יודע אם עברת מבחן עיוור פעם, אבל אני עברתי לא מעט כאלה במהלך השנים ויש כאן אלמנט של לחץ שמשפיע על רמת הריכוז שלך.
לפני מספר חודשים עברתי מבחן עיוור בין טרינוב, לינגדורף ודירק וזה היה הליך מלחיץ.
רן