מבחן - Marantz SR-8012‏

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: מבחן - Marantz SR-8012‏

איציק, אתה לא נח לרגע!
שאפו!!!

אהבתי את הסקירה,
הידע שלך בנושא מרשים,
חן חן,

לא ינום ולא ישן סוקר הקולנוע הביתי.
איציק , כל הכבוד על ההתמדה וההשקעה. הרשמת אותי בידע שלך ובכושר העברת הידע שלך לחברי הפורום.

תודה איציק ,

מעניין ומקיף ,אהבתי

ארז

כחסיד של מראנץ קצת התאכזבתי מהתוצאה שציינת לגבי הבמה.
יש לי את אחיו הצנוע יותר,ואני דווקא מאוד אוהב את התוצאה.
אך מי אני שאשפוט הרי אני מדליק אותו מספר פעמים מועט בשנה...
איציק תודה על הסקירה שאינה מוותרת לאף יצרן :בעד:

איציק, מרשים כרגיל ולא רק הרסיבר :)

תודה רבה איציק!!
שאפו על ההשקעה בנו :)

איציק , תודה על הסקירה המושקעת!

כחסיד של מראנץ קצת התאכזבתי מהתוצאה שציינת לגבי הבמה.
יש לי את אחיו הצנוע יותר,ואני דווקא מאוד אוהב את התוצאה.
אך מי אני שאשפוט הרי אני מדליק אותו מספר פעמים מועט בשנה...

פיני
ציינתי זאת בכתבה, "בהערה" לגבי הבמה, ולגבי יכולת אבחנה.

הערה: שאני מדווח על קושי ליצור "במה קרובה ודרמטית" אני מכוון לקושי ביצירת דינאמיקה עשירה, החוסר הזה, או אי היכולת הזאת, מונעת מהצופה לקבל במה קרובה ודרמטית, ובכך מונעת מהצופה להיכנס לתוך אווירת הסרט הכי קרוב שניתן. (אווירה קולנועית) זה כמובן, דורש התנסות במכשירם רבים כך שהמאזין הלא מיומן לא תמיד יצליח להבחין בכך.

תודה איציק!!
יש לך אפשרות להשוות אותו לmarantz 8802a? או ל7702 (+MM8077 נניח)?

תודה איציק!!
יש לך אפשרות להשוות אותו לmarantz 8802a? או ל7702 (+MM8077 נניח)?

אין לי אפשרות.
אופי הסאונד של מרנץ דיי דומה כמעט בכל המכשירים, ובמיוחד בדיגמי העל.
לטעמי, ה-8012 רסיבר שעונה לכל הצרכים. ובמיוחד ביכולות הסטריאו הפנטסטיות שהוא מניב.

שאפו על ההפתעה לסופ״ש, בהמשך לתגובתי בסקירה הקודמת, מרנץ נותנים יותר מחברת האחות דנון.
יופי של סקירה איציק, אצלי היא ממשיכה לחזק את התחושה שפעמים רבות שילוב פרופסור ומגבר ימשיך לתת תוצאות יותר דינמיות גם בזמן הקרוב.

לו היה לי מקום וסיבה רציונלית הייתי מחליף את ה 7703AV ב 8804AV החדש ומוסיף מגבר MM8077 נוסף לזה שכבר ברשותי ובכך לקבל הגברה משובחת לכל תצורה אפשרית.

תודה על ההשקעה ושיתוף הרשמים.

נערך לאחרונה ב:
איזה כיף של כתבה לשבת :בעד:

תודה על הסקירה, האמת הכניסה אותי לדילמה קטנה, אני כרגע עם רסיבר YAMAHA 781 ולא כל כך מרוצה מהדו ערוצי שלו.חשבתי לשרשר לו מגבר סטריאו תקציב 10K עד 15K אבל לאחר שקראתי את כתבה יכול להיות שאולי עדיף המרנץ

תודה על הסקירה, האמת הכניסה אותי לדילמה קטנה, אני כרגע עם רסיבר YAMAHA 781 ולא כל כך מרוצה מהדו ערוצי שלו.חשבתי לשרשר לו מגבר סטריאו תקציב 10K עד 15K אבל לאחר שקראתי את כתבה יכול להיות שאולי עדיף המרנץ

איזה רמקולים יש ברשותך.

התחדשתי בספנדור A4 שעדיין בהרצה הקודמים שלי היו קבאס

הרסיבר 8012 מאוד מוסיקלי. כפי שצינתי בכתבה הוא עומד בגאון מול מגברים ייעודים בגזרת ה 10k. השילוב של הרסיבר עם רמקולי הטאנוי שלי היה פנטסטי.

שאפו על ההפתעה לסופ״ש, בהמשך לתגובתי בסקירה הקודמת, מרנץ נותנים יותר מחברת האחות דנון.
יופי של סקירה איציק, אצלי היא ממשיכה לחזק את התחושה שפעמים רבות שילוב פרופסור ומגבר ימשיך לתת תוצאות יותר דינמיות גם בזמן הקרוב.

לו היה לי מקום וסיבה רציונלית הייתי מחליף את ה 7703AV ב 8804AV החדש ומוסיף מגבר MM8077 נוסף לזה שכבר ברשותי ובכך לקבל הגברה משובחת לכל תצורה אפשרית.

תודה על ההשקעה ושיתוף הרשמים.

לגבי היכולת של פרוססור מול הרסיבר הנבחן. ייתכן והתוצאה תהיה טובה יותר.
מניסיון עם רסיברים של מרנץ, הם זהים בחתימת הסאונד.
לדעתי לחברת מרנץ מאוד חשובה יכולת המכשיר בנגזרת הדו ערוצי, ולשם מופנה מרכז הכובד של המכשיר. הרי הם חרטו על דגלם את המונח "Because Music Matters."

נערך לאחרונה ב:
לגבי היכולת של פרוססור מול הרסיבר הנבחן. ייתכן והתוצאה תהיה טובה יותר.
מניסיון עם רסיברים של מרנץ, הם זהים בחתימת הסאונד.
לדעתי לחברת מרנץ מאוד חשובה יכולת המכשיר בנגזרת הדו ערוצי, ולשם מופנה מרכז הכובד של המכשיר. הרי הם חרטו על דגלם את המונח "Because Music Matters."

איציק, אני יכול להסכים לגבי החלק של עיבוד המידע אם כי פתיחת פרופסור כמו AV8802 או AV8804 תגלה לך שהם בנויים שונה מהרסיברים של מרנץ. הכוונה במה שרשמתי בתגובתי מתיחסת לרכיב ההגברה, המגברים התיעודיים בנויים שונה מאלו ברסיברים, עניין של שיקולים כלכלים וטכנולוגיים .

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור