התהליך הסתיים Triangle esprit gaia ez. רמקול ריצפתי במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

שפו,חייתי עם המהדורה השניה של הרמקול הזה.נכון היה צריך "לדעת"להוציא ממנו סאונד וכשזה קרה לדעתי זה הרמקול השני שהיה לי באיררכיה לתמורה לכסף.דהיינו הטוב ביותר.(היום אני מציב את הרמקול שלי כראשון)
אני משער שכיום כנראה זהוא אחד הרמקולים הטובים ביותר בגזרת המחיר הזה.לזה הייתי קורא רמקול מוזיקאלי...

סיקור ממצא, יפה שהיצרן הכיר בחסרונות הדגמים הקודמים וביצע שינוי מתבקש.

נערך לאחרונה ב:
יופי של סקירה, עברו הרבה מים מאז שהרמקולים של טריאנגל נחשבו לבהירים במיוחד...

אוהב את הסקירה הזו.
מאוד חשוב לבחון פריטים שנוגעים לאלה שבעיקר מתחילים,ואו אינם משוגעים כמונו.
נמר תודה :בעד:

סקירה יפה,מתומצתת,
מחיר שפוי,
חן חן.

תודה על הסקירה.
תענוג לקרוא.

יופי של סקירה, עברו הרבה מים מאז שהרמקולים של טריאנגל נחשבו לבהירים במיוחד...

לא בדיוק. בדור הקודם עוד היתה להם מעט חריפות. הדור הזה מאוזן היטב, גם הבס מאוד השתפר.

יופי של סקירה, עשית לי חשק להאזין ליצרן הזה שוב, גם אני זוכר את הימים הבהירים של הרמקולים האלו.

אגב קטן וקצת קטנוני (סליחה מראש), נראה שדילגת על הגהה, יש המון טעויות הקלדה

איזה יופי של סקירה ..... פשוט תענוג לקרוא ...

אני קורא את השורות ומכיר מעט את הטריאנגל בגרסאות הישנות -quartet , antal , voce (שעות אצל חברים - אצל חלקם היתה מעט בהירות)
ואני מתענג על כתבה כזו - כמו קינוח !!

נמר - כמו תמיד , כשמדובר על כתיבה - השם שלך מצדיק זאת !

נהניתי מאוד לקרא נמר - יופי של סקירה.

נמר - כמו תמיד , כשמדובר על כתיבה - השם שלך מצדיק זאת !

אכן כותב יפה אבל למה הוא מלכלך על שמאלנים בעמוד הפייסבוק שלו ? ;););)

ציפור הגשם...שם יפה באמת.עזוב אותך מפוליטיקה פה בפורום אודיו.שאל אותו בפייסבוק אצלו.

אכן כותב יפה אבל למה הוא מלכלך על שמאלנים בעמוד הפייסבוק שלו ? ;););)

ראשית בחודשים האחרונים אני כמעט ולא מתבטא פוליטית. לא בגלל שזה לא בדמי אם כי מהעובדה שלא אצליח להשפיע על אף אחד.

שנית. אם אמת היא ליכלוך אז אין לי בעיה איתה. :)

ציפור הגשם...שם יפה באמת.עזוב אותך מפוליטיקה פה בפורום אודיו.שאל אותו בפייסבוק אצלו.

צודק. נעזוב את זה

נמר תודה על הסקירה. משמח לשמוע ,שבמחיר לכל נפש אפשר ליקנות רמקולים לא מפונקים להעמדה והגברה. מהרמקולים ALTEA ES ו ANTAL ES ,ששמעתי בזמנו, נוצר אצלי רושם שלילי של צליל רזה ומנסר בגבוהים וטוב שהיצרן עשה בדק בית והשתפר בנקודות החולשה.

יפה מאד, סקירה מהנה.

הרמקול הזה עולה כמה אלפי שקלים בודדים, אני מניח שנבחן עם מגבר של כמה עשרות אלפים. שזה לגיטימי אמנם, אבל קרוב לוודאי שמי שיקנה את הרמקול הזה לא יצרף לו הגברה בעשרות אלפי שקלים, האם לא נכון יותר לבחון עם הגברה יותר "רלוונטית"?

יפה מאד, סקירה מהנה.

הרמקול הזה עולה כמה אלפי שקלים בודדים, אני מניח שנבחן עם מגבר של כמה עשרות אלפים. שזה לגיטימי אמנם, אבל קרוב לוודאי שמי שיקנה את הרמקול הזה לא יצרף לו הגברה בעשרות אלפי שקלים, האם לא נכון יותר לבחון עם הגברה יותר "רלוונטית"?

מרנץ 6008 רסיבר קולנוע ביתי 5600 ש״ח. מגבר משולב של avm - במחיר של 12500 ש״ח ועם הסט של קונסטליישן - 200,000 ש״ח. אם היתה בעיה רצינית עם אחד מהם הייתי כותב את זה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור