השבוע זה קורה: תערוכת האודיו דיגיטאון 2015

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ובנימה אופטימית זו,

איזה כיף!!! יש תערוכה!!
לקחתי חופש מהעבודה, מתרגש באמת!!
מוריד את הכובע בפני המארגנים!!
:כל-הכבוד::כל-הכבוד:

גם כאשר אני נוסע לתיילנד מיתרגש . ולוקח חופש שבועיים . וגם מיתרגש מהתיילנדיות
ולא חציא יום . אתה משווה תערוכה כמו טיול לתיילנד אני מבין נכון ?

שלום חברים . גם אני מתרגש כי אישתי אוטוטו יולדת. ואני ההיתי רוצה לבוא. אני לא יודע אם יצא לי .

שיהיה במזל טוב.

מזל טוב ובריאות לכולם

שלום חברים . גם אני מתרגש כי אישתי אוטוטו יולדת. ואני ההיתי רוצה לבוא. אני לא יודע אם יצא לי .
שיהיה במזל :בעד:
אם זה עוזר, תל- השומר יחסית קרוב
וליאור בעברו עבר שנתיים כדולה (היינו, מיילדת) :D

תצחק, אבל באחת מהתערוכות הקודמות, אחד המציגים הגיע היישר מחדר הלידה (עם הצמיד) להדגמות.

אני כבר מחכה ומצפה בכיליון עיניים :rolleyes: ואוזניים :מלאך:

האם ניתן לקבל את הרשימה הסופית, והמלאה מי יציג וכן מה כל אחד יציג. אותי אישית מעניין דו ערוצי דיגיטלי.לא פטיפון.
כמו כן אילו מבצעים יהיו??
האמת לא מבין את ההתלהבות של קודמי שאין בידם המידע המבוקש. להפגש עם חברים זה נחמד אבל ניתן להפגש גם בלי התערוכה,
מה ערן הולך להדגים?
מה יגאל הולך להדגים
מה הזיפ מדגים??

למי הפתרונות??

איתי.

ס-ב-ל-נ-ו-ת לא קונים בשום חנות

תסלח לי איתי, אבל לדעתנו, צריך להשאיר קצת גם לחוויה במקום, זו לא רשימת מכולת יבשה. בימים לפני התערוכה נפרוס את המידע באתר, אבל עדיין, אני לא חושב שצריך לפרט על כל מכשיר בכל חדר. אני לא אוהב שמגלים לי את כל עלילת הסרט לפני הצפייה בו.

איתי.

ס-ב-ל-נ-ו-ת לא קונים בשום חנות
נמר, לי יש שפע של סבלנות ושפע של סקרנות
תסלח לי איתי, אבל לדעתנו, צריך להשאיר קצת גם לחוויה במקום, זו לא רשימת מכולת יבשה. בימים לפני התערוכה נפרוס את המידע באתר, אבל עדיין, אני לא חושב שצריך לפרט על כל מכשיר בכל חדר. אני לא אוהב שמגלים לי את כל עלילת הסרט לפני הצפייה בו.[/QUOTE

ליאור, אני מכבד את צורת השיווק שבחרתם התערוכה.
בעוד שבוע ועשרים דקות תדע אם היא מוצלחת
]
יהיה נוזל ניקוי
תקליטים? :)

אשתי אומרת שהכי טוב סנו סושי או ספוג פלא

מחכה בכיליון עיניים, אגיע ישר מהעבודה ב-11 :)

יש למישהו המלצה מנסיון באיזה יום כדאי יותר להגיע? רביעי או חמישי? או שאין הבדל משמעותי

יש למישהו המלצה מנסיון באיזה יום כדאי יותר להגיע? רביעי או חמישי? או שאין הבדל משמעותי

מתוך פו הדוב:
"וכששאל השפן 'דבש או שמנת מתוקה ללחם?' נתרגש פו מאד והשיב: "גם זה וגם זה!" ומיד

:)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור