השבוע זה קורה: תערוכת האודיו דיגיטאון 2015

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

האם שמות היבואנים שיציגו בתערוכה אסורים לפרסום ?

סודי ביותר :-) יש שם הרבה שמות שאתה מכיר, נפרסם את זה כמובן, בהמשך.

יש צורך בהרשמה?
או עלות כרטיס בכניסה וזהו?

לא צריך להרשם, כרטיס בכניסה וזהו, נכנסים...

ידליקו נר של חנוכה שם? ויהיה גם סופגניות לכיבוד ? . כמו שפעם במיפגש של דנון חילקו סנביץ

האם אמורים להיות מבצעי מכירה (על טלויזיות ספציפית)?

יהיו מבצעים על המון מוצרים.

Cant Wait
אמרתי לאשתי כבר מראש - ש"תשחרר" אותי בתאריכים האלו, דבר לא פשוט בחופשת חנוכה למי שיש ילדים...;)

התכוונת שתשחרר את הארנק ............ :)

מה עם GRADO? יש סיכוי?

ושוב השאלה הגדולה -מי מציג בתערוכה .?

למה באמת אין יותר מידע על מי מציג ומה? מידע בסיסי לכל תערוכה לא?

סבלנות, חברים. יש עוד 3 שבועות, מה החיפזון? אין לי ספק שהכל יפורסם לפחות 10 דקות לפני פתיחת התערוכה ;):)

בנין התערוכה מלא במציגים, שמות שאתם מכירים, יש המון עבודה ואנחנו מתרוצצים בענייני ההקמה מבוקר ועד לילה. נפרסם את זה.

זה ממש לא סוד, על קצה המזלג: אודיפריק, יגאל לסרי, קודו אודיו, אודיו זיפ, מוראל, אניגמה, תדי פרדו, מישל (NSudio), ס.ג. אלקטרוניקה, ט.ר. אלקטרו סטריאו, אודיו אקסטרים, סמסונג, B&O Play, אלגזי, LG, טופ אודיו, פיוז, אודיו קלאב, Music Design, Naim ועוד.

כול המציגים זה חניות יד שנייה . שמציגים כול מיני סחורת . מילבד אולי סמסונג
זה לא יבואנים כמו סוני (ישאפר) . או יבואני דנון . שפעם עשו מיפגש במלון בת"א וקניתי שם רסיבר במחיר מעולה
לכן חנות שמוכרת רסיבר בX ש"ח ביגלל הוצאות השכרת המקום . הרסיבר ימכר בתערוכה +20% יותר .
וגם בחנות ימכור יותר ביוקר . לכסות את הוצאות שכירת המקום . לכן עדיף ללכת לחנות שלא מציגה בתערוכה . אז שם יהייה המוצר יותר זול . זו רק דעתי . אולי אני טועה
בהצלחה למפיקים

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור