YBA DESIGN WM-202 - נגן תקליטורים במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ברק בוקר טוב
לאילו נגנים ש"עולים פי20" השוות את DVD Pioneer 610?

[QUOTE="

דרך אגב - מבחינתי אם הייתי מוצא טרנספורט אמין מוצלח ולא יקר בסביבות אותו מחיר (כ 4,000 ש) ומחבר אותו לדאק שלי שאני אוהב - זה היה יכול להיות גם פתרון לא רע בכלל. מישהו מכיר ? האם ה YBA ישמש כטרנספורט מוצלח ? הבנתי שלנגני CD יש נטייה לא לשמש טרנספורט מוצלח להוצאת אות דיגיטלי לממיר חיצוני
נסה Bel Canto Cd3t. יש לדני בכור כמדומני. לא מזמן הוצע ע"י מוכר אחר בסביבות 2000 ש"ח.

בוקר טוב
אתה רוצה טרנספורט בלבד לניגון CDs ויש ברשותך ממיר ייעודי חיצוני-
תרכוש טרנספורט ייעודי שכל פעולתו ועיקר עבודתו הוא טרנספורט בלבד.

נערך לאחרונה ב:
בהחלט מחמם את הלב, ודאי זה של יצרני מחירי ה"היי היי הייאר אנד" למיניהם, שרואים כאן דוגמה פעוטה אבל כנראה מייצגת למדי של התפיסה ולפיה ברגע שזה יקר ובאופן משמעותי, זה ובהכרח, גם טוב יותר, גם בנוי לתלפיות יותר. ומה שהכי חשוב הוא שההטמעה כה מוצלחת עד שהיא חוסכת אפילו את הצורך בבדיקה או בהתרשמות אישית. מסתבר שההנחה שכמה אלפי שקלים בודדים די בהם לבנות כמעט כל מה שאתה רוצה ורק שולי הרווח או היקף ההשקעה במיתוג והוצאות נילוות אחרות הם שיקבעו מה יהיה תג המחיר, אינה תקפה יותר, לפחות אצל הצרכנים. וגם כשאני ובאופן טבעי נכנע לפעמים לייצר המובן הזה שמחניף גם לתחושת הפיינשמקריות, גם לעומקו של הכיס הפרטי, אני מייד מדמיין לי תיק של ויטון או הרמס ותיכף נרגע.

בהחלט מחמם את הלב, ודאי זה של יצרני מחירי ה"היי היי הייאר אנד" למיניהם, שרואים כאן דוגמה פעוטה אבל כנראה מייצגת למדי של התפיסה ולפיה ברגע שזה יקר ובאופן משמעותי, זה ובהכרח, גם טוב יותר, גם בנוי לתלפיות יותר. ומה שהכי חשוב הוא שההטמעה כה מוצלחת עד שהיא חוסכת אפילו את הצורך בבדיקה או בהתרשמות אישית. מסתבר שההנחה שכמה אלפי שקלים בודדים די בהם לבנות כמעט כל מה שאתה רוצה ורק שולי הרווח או היקף ההשקעה במיתוג והוצאות נילוות אחרות הם שיקבעו מה יהיה תג המחיר, אינה תקפה יותר, לפחות אצל הצרכנים. וגם כשאני ובאופן טבעי נכנע לפעמים לייצר המובן הזה שמחניף גם לתחושת הפיינשמקריות, גם לעומקו של הכיס הפרטי, אני מייד מדמיין לי תיק של ויטון או הרמס ותיכף נרגע.
:בעד:

הפיוניר עלה כ 600 שקל. פי 20 נותן 12,000. ביקרו אצלי עם הזמן קרוב ל 20 נגנים במחירים שבין 5 ל 15 אלף. אף אחד מהם לא עלה בצורה ניתנת לציון על הפיוניר. זכור לי במיוחד שהיה אצלי בל קנטו PL-1 שהופעל עם השלט של הפיוניר, וכנראה המנגנון שלהם זהה. גם הצליל. השוויתי אצל איל פור ז"ל לאיר אקיוט. הבדל כמעט בלתי נתפס. השוויתי להגל 25 דרך מחשב (הבדל זעיר) ודרך הDVD כטרנספורט (אין הבדל).
תגידו שההבדלים הזעירים האלה הם מהות נשמתו של האודיופיל. נכון. אבל אני חייכתי בסיפוק כל פעם שראיתי את מבט התדהמה שנמרח על פניהם של כל מיני אנשים מכובדים ששמעו את ההשוואה. הרבה פעמים מול ציוד יקר שלהם עצמם.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור