סקירה: רמקול מוניטור GoldenEar AON 3 במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: רמקול מוניטור GoldenEar AON 3 במבחן

זה וופר אחד שפונה הצידה ? הוא פונה לצד הפנימי או החיצוני ?

יחדה מכל צד. כלומר, שתי 8 אינטש בכל רמקול.

התגעגעתי לסקירה טובה, כל הכבוד
אגב, זה נראה כמו רידאטור פאסיבי ולא כמו וופר

רמקולים יפים אבל לא זולים למוניטור. (אני בחיפוש אחר מניטור נחמד)

סקירה מעולה.

יחדה מכל צד. כלומר, שתי 8 אינטש בכל רמקול.

נמר , אלו רדיאטורים פאסיביים:
The compact, 14" Tall Aon 3 Bookshelf Monitor (on left in photo to right, with grille sock removed) incorporates a 7", High-Definition, Multi-Vaned Phase Plug (MVPP™), cast-basket Mid-Bass Driver, coupled to two 8" Inertially-balanced side-mounted Low Frequency Radiators and the GoldenEar High-Velocity Folded Ribbon Tweeter (HVFR™).

סקירה יפה מאוד.

נערך לאחרונה ב:
ברור אורי. אבל עדיין, גם כיחידה פסיבית עדיין מדובר ביחידת 8 אינטש שמושפעת מהבס. היחידות הללו, מנגנות יחד עם היחידה המרכזית. והיא מנגנת, מנגנת ממש במיוחד מעצם הקרבה שלה ליחידה האקטיבית. לכן, אני מתייחס אליה כיחידה לכל דבר ועניין. יש כאלה שיקראו לזה "רדיאטור" בסוג של "התפלספות" ואני קורא לזה 2 וחצי way כמו שזה באמת. ואם זה כך, ובהתחשב בתיבה הקטנה שחולקת את אותו נפח עם שתי 8 אינטש, בקרבה פיסית כזו, היחידות הפסיביות מורגשות בקנה מידה מאשר אותן יחידות על פי 4 נפח.

נמר
רדיאטור פאסיבי כשמו כן הוא {פאסיבי} ולכן זה לא 2.5 way כפי ש 2.5 way מוגדר.
אתה צודק ברעיון שתיבות תהודה כאילו כן מפיקות יותר באס מאשר כאילו הסגורות לגמרי ללא אלמנטים נעים וזה עקב נצילות מוגברת של האלמנט האקטיבי כאשר יש צלע יותר גמישה בתיבה ומגיבה {על אחת כמה וכמה כאשר יש זוג כמו ב AON 3}
ד.א הקירוב לא ממש משנה ובייחוד לא בתיבות קטנות.
חג שמח

ברור שזה לא באמת 2.5 way במובן של עוד יחידת פול ריינג'. אבל זה סוג של, פשוט בלי הקרוס.
מדוע? משום שעוד יחידה, גם אם היא בלי קרוס, היא גם מנגנת. ומכיוון שזה עוד "צינור" שאליו מובל הצליל בעקיפין, זה מאוד מאוד דומה רק לא מוגבר.

אפשר להגיד 2.5 way כאשר החצי הוא פסיבי.

לגבי הקרבה.
אוהו כמה שזה משנה. משנה כל כך שזה דרמטי. במיוחד אגב, בתיבות קטנות.

חלה טעות במחיר המוצר עקב בלבול עם רמקול אחר שאני אמור לקבל לביקורת.
המחיר עודכן ל-5670 ש"ח.

עמכם הסליחה.

---

נערך לאחרונה ב:
נמר
בהינתן המחיר המעודכן והביקורת האוהדת שלך, נשמע כאילו מדובר ברמקול פנאמונלי יחסית למחירו?!

בהנתן המחיר המעודכן אני יכול להבין שבתקציב הזה קשה לייצר בס כמו שצריך. מאידך, המיד והגבוהים פשוט מעולים.
במילים אחרות, למרות שנוצרה אי הבנה ביני לבין גולן מערכות לגבי מחיר הדגם הזה, המסקנות מהביקורת לא משתנות. גם המחמאות וגם החסרונות. ומה לעשות, יש גם כאלה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור