כבלים השואה בין כבלים זהים כמעט ,האחד עם הלחמות כסף ,השני עם crimping (חיבור בלחיצה)

• פותח הנושא פותח הנושא שניצל
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

מצב
הנושא נעול.
רוברט.

אתה מתחמק באופן כמעט מעליב מהשאלות שאני שואל אותך...

גם אתה מתחמק מהשאלות שלי , קבל את השאלה שלי שבלעדיה אי אפשר להתקדם :

אתה שואל שאלה ועונה עליה גם ?

איך קבעת שאם לא שמעתי הבדל אזי המבחן העיוור הוא "הכלי הלא נכון" , חשבת לרגע שאנשים לא ישמעו את ההבדל מכיוון שהוא מתחת לסף השמיעה האנושית ?

בוא לא נתפזר ונלבן סוגיה זו בלבד (לעת עתה ) - רק סוגיה זו בבקשה !!!

ארז.
אתה מדבר עם מהנדס על מדע?
זה כמו לדבר עם סוס כבשים...

ארז.
אתה מדבר עם מהנדס על מדע?
זה כמו לדבר עם סוס כבשים...

בוא תעזוב את ההערות המעליבות האלה .......כי גם שוליית DJ וסבל ציוד לארועים לא בדיוק מתאר את עיסוקך בחיים - אתה קצת יותר מזה .... גם אני בנושא המהנדס והמדע , אגב .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם אתה מתחמק מהשאלות שלי , קבל את השאלה שלי שבלעדיה אי אפשר להתקדם :
איך קבעת שאם לא שמעתי הבדל אזי המבחן העיוור הוא "הכלי הלא נכון" , חשבת לרגע שאנשים לא ישמעו את ההבדל מכיוון שהוא מתחת לסף השמיעה האנושית ?

כתבתי לך בתגובה 159 :
אם תשמע את ההבדל בהאזנה רגילה אז איך אתה יכול לטעון שההבדל הוא מתחת לסף השמיעה האנושית?
אתה שומע הבדל בהאזנה רגילה ואחר כך מסרב להאמין ששמעת הבדל במו אוזניך ?
אם כן, אז אתה לא נמצא בתחביב הנכון...

כמובן שבחרת להתעלם...
ארז

אם תשמע את ההבדל בהאזנה רגילה אז איך אתה יכול לטעון שההבדל הוא מתחת לסף השמיעה האנושית?
אתה שומע הבדל בהאזנה רגילה ואחר כך מסרב להאמין ששמעת הבדל במו אוזניך ?

כמובן שבחרת להתעלם...
ארז

הנה , אני לא מתעלם , שמעת פעם את המושג "שומעים דרך העיניים " - אתה מבין כעת מדוע אי אפשר לסמוך על בדיקה שהיא לא 100 % אובייקטיבית ?

הנה , אני לא מתעלם , שמעת פעם את המושג "שומעים דרך העיניים " - אתה מבין כעת מדוע אי אפשר לסמוך על בדיקה שהיא לא 100 % אובייקטיבית ?

די, די כבר עם המנטרות האלה.
"שומעים דרך העיניים" זה יכול להיות במקרה שמישהו רוצה לשכנע את עצמו לרכוש ציוד מסוים.
מה זה קשור למבחן שנמר הציע לך?
איזו "שמיעה עם העיניים" תקרה לך?
יש לך אינטרס סמוי או גלוי לשמוע או לא לשמוע הבדל שאתה כל כך פוחד מעצמך?

ארז

די, די כבר עם המנטרות האלה.
"שומעים דרך העיניים" זה יכול להיות במקרה שמישהו רוצה לשכנע את עצמו לרכוש ציוד מסוים.
מה זה קשור למבחן שנמר הציע לך?
איזו "שמיעה עם העיניים" תקרה לך?
יש לך אינטרס סמוי או גלוי לשמוע או לא לשמוע הבדל שאתה כל כך פוחד מעצמך?

ארז

אתה בכלל מבין את המבחן שנמר הציע לי ? הוא רוצה לבדוק מישהו שטוען שהוא לא שומע הבדלים . איפה כאן השכל הישר ?

אני לעומת זאת רוצה לבדוק משהו שטוען שהוא כן שומע הבדלים - לא יותר הגיוני ?

אלוהים אדירים ארז !!! איזה הצעה אחרת לבדיקה אובייקטיבית יש לך ?
גם אם אין בדיקה אובייקטיבית טובה יותר או בכלל, זה לא הופך את זו לרלוואנטית / טובה.

אתה יכול (עובדה!) להמשיך לנפנף בדגל ה"מדע" וה"אמת",
אבל כשאתה עושה שגיאות לוגיות כאלה בסיסיות, וחמור יותר, מתעקש עליהן גם אחרי שמעירים לך עליהן,
אתה מוכיח שוב ושוב -- בתור מדען אתה אפס.

אין מה להתווכח אתך על מדע.

אתה בכלל מבין את המבחן שנמר הציע לי ? הוא רוצה לבדוק מישהו שטוען שהוא לא שומע הבדלים . איפה כאן השכל הישר ?

אני לעומת זאת רוצה לבדוק משהו שטוען שהוא כן שומע הבדלים - לא יותר הגיוני ?

אני מבין היטב ואתה מנסה להתחמק.
נמר יוכיח לך שבהאזנה רגילה, זאת עם העיניים, שזה המצב הטבעי שלנו, אתה תשמע הבדל בין מגברים.
איזו בעיה יש לך עד כאן?
איזה אינטרס יש לך להודות שאתה שומע או לא שומע הבדל בהאזנה רגילה?
אם לא תשמע הבדל - פשוט תגיד שאתה לא שומע הבדל ובזה נגמר העניין. נמר יצטרך להביא שני מגברים אחרים עד שתגיד " יש ! עכשיו אני שומע הבדל ".

רק אז, אחרי שתגיד שאתה שומע הבדל, וכאמור, אין לך אינטרס להגיד שאתה שומע הבדל בהאזנהרגילה אלא אם באמת אתה שומע , נמר יעשה לך מבחן עיוור ויוכיח לך שכעת אתה לא שומע הבדל.
מה כל כך מסובך פה?
איזה אינטרס של "שמיעה עם העיניים" חבוי כאן?

אתה מנסה למשוך לכיוון של בדיקה של מי ששומע הבדלים כאשר אתה מראש מכניס את העניין שמבחן עיוור רלוונטי.
לאט לאט...קודם נראה אם מבחן עיוור זו השיטה הנכונה לבדיקה הזאת.
ארז

גם אם אין בדיקה אובייקטיבית טובה יותר או בכלל, זה לא הופך את זו לרלוואנטית / טובה.

אתה יכול (עובדה!) להמשיך לנפנף בדגל ה"מדע" וה"אמת",
אבל כשאתה עושה שגיאות לוגיות כאלה בסיסיות, וחמור יותר, מתעקש עליהן גם אחרי שמעירים לך עליהן,
אתה מוכיח שוב ושוב -- בתור מדען אתה אפס.

אין מה להתווכח אתך על מדע.

אולי אני בתור מדען אפס , אבל אתה אתה אפס בהתנהגות . זו צורת התנהגות של "בריון פורומים " .

אני מבין היטב ואתה מנסה להתחמק.
נמר יוכיח לך שבהאזנה רגילה, זאת עם העיניים, שזה המצב הטבעי שלנו, אתה תשמע הבדל בין מגברים.
איזו בעיה יש לך עד כאן?
איזה אינטרס יש לך להודות שאתה שומע או לא שומע הבדל בהאזנה רגילה?
אם לא תשמע הבדל - פשוט תגיד שאתה לא שומע הבדל ובזה נגמר העניין. נמר יצטרך להביא שני מגברים אחרים עד שתגיד " יש ! עכשיו אני שומע הבדל ".

רק אז, אחרי שתגיד שאתה שומע הבדל, וכאמור, אין לך אינטרס להגיד שאתה שומע הבדל בהאזנהרגילה אלא אם באמת אתה שומע , נמר יעשה לך מבחן עיוור ויוכיח לך שכעת אתה לא שומע הבדל.
מה כל כך מסובך פה?
איזה אינטרס של "שמיעה עם העיניים" חבוי כאן?

אתה מנסה למשוך לכיוון של בדיקה של מי ששומע הבדלים כאשר אתה מראש מכניס את העניין שמבחן עיוור רלוונטי.
לאט לאט...קודם נראה אם מבחן עיוור זו השיטה הנכונה לבדיקה הזאת.
ארז

מה לא ברור ? בדיקה עם עיניים פתוחות היא לא אובייקטיבית ולכן אינה תקפה מדעית !!! - ולכן אין להתייחס לתוצאותיה ,,,,,גם בבדיקה שמציע נמר .

כשאני רואה אני לא מאמין למשמע אוזני !!!! - ואני מציע כבר שנה וחצי לפורום להוכיח את טענתי זו בנסוי .......אבל נאדה .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה לא ברור ? בדיקה עם עיניים פתוחות אינה תקפה מדעית !!!
אתה כל פעם שואל "מה לא ברור" כאשר לך לא ברור על מה מדברים, בעוד שאנשים שאינם מהנדסים מתייחסים לדברים בצורה הרבה יותר מדעית ממך.

אז בוא נחזור ל-א'-ב' של התחום:

לפני שמנסים לתת למשהו תקפות מדעית, ישנו שלב התצפיות, זוכר?

אז סך הכל מציעים לך לחזור לשלב התצפיות, כדי שאם תראה משהו שלא ראית עד עכשיו כתצפית, אולי תצא מהקיבעון המאובן שלך שה"אמת" נמצאת אצלך בכיס ורק שאר העולם מטומטם מכדי לראות אותה, ותהייה מוכן לשקול שאם התיאורייה לא מסבירה את התצפיות, אולי משהו חסר בה ו/או בפרשנות שלה -- שזה משהו שאתה מסרב אפילו לחלום עליו.

מה לא ברור ? בדיקה עם עיניים פתוחות היא לא אובייקטיבית ולכן אינה תקפה מדעית !!! - ולכן אין להתייחס לתוצאותיה ,,,,,גם בבדיקה שמציע נמר .

במצב הטבעי שלנו אנחנו שומעים עם עיניים פקוחות תרתי משמע - גם רואים וגם מודעים.
אם אתה כל כך לא סומך על האוזניים שלך שאכן תשמע הבדל אמיתי בהאזנה רגילה וטבעית,כאשר אין לך שום אינטרס גלוי או סמוי ולכן לא צריך להיות חשש מהטיה פסיכולוגית, אז אני מצטער לומר לך שאתה ממש לא בתחביב הנכון ואין בסיס משותף להידברות בינינו.
בדיוק כמו שאחד שיש לו חוש טעם פגום לא יכול להיות בפורום של שפים ומזון גורמה.
ארז

במצב הטבעי שלנו אנחנו שומעים עם עיניים פקוחות תרתי משמע - גם רואים וגם מודעים.
אם אתה כל כך לא סומך על האוזניים שלך שאכן תשמע הבדל אמיתי בהאזנה רגילה וטבעית,כאשר אין לך שום אינטרס גלוי או סמוי ולכן לא צריך להיות חשש מהטיה פסיכולוגית, אז אני מצטער לומר לך שאתה ממש לא בתחביב הנכון ואין בסיס משותף להידברות בינינו.
בדיוק כמו שאחד שיש לו חוש טעם פגום לא יכול להיות בפורום של שפים ומזון גורמה.
ארז

אנו שומעים עם האוזניים אבל מאחר שאנו לא מכונות , אנו מקבלים החלטות גם עם העיניים .....ואתה מסרב בכל תוקף למתודולוגיה אובייקטיבית בסיסית , אבל שיהיה .

אנו שומעים עם האוזניים אבל מאחר שאנו לא מכונות , אנו מקבלים החלטות גם עם העיניים .....ואתה מסרב בכל תוקף למתודולוגיה אובייקטיבית בסיסית , אבל שיהיה .

איזה החלטה תקבל עם העיניים במבחן שנמר הציע לך?
תחליט שאתה שומע הבדל בגלל שתדע מה מחובר ומה לא?

איזה החלטה תקבל עם העיניים במבחן שנמר הציע לך?
תחליט שאתה שומע הבדל בגלל שתדע מה מחובר ומה לא?

אתה רציני ? נמר מבקש ממני תחילה לבדוק בעינים פתוחות האם אני שומע / לא שומע הבדלים , ארז, אתה מבין בכלל את הבדיקה שהוא מציע ?

אתה רציני ? נמר מבקש ממני תחילה לבדוק בעינים פתוחות האם אני שומע / לא שומע הבדלים , ארז, אתה מבין בכלל את הבדיקה שהוא מציע ?

אנחנו כותבים את אותם הדברים.
נכון מאוד - קודם תשמע עם עיניים פתוחות, תדע מה מחובר.
מה לדעתך יקרה?
או שתשמע הבדל או שלא . זה הכל .
מה אתה כל כך מפחד לומר שאתה לא שומע הבדל או לא שומע הבדל בהאזנה עם עיניים פקוחות (כלומר, בידיעה של איזה מגבר מחובר)?
זה כל מה שנדרש ממך וגם את זה אתה לא מסוגל ?
הלו, זה פורום של אודיו, של האזנה עם האוזניים !!!!

ארז

רוברט, אולי תדבר עם אשתי?

הבאתי לכאן פעם איזה שניים-שלושה מגברים. המערכת עבדה בסלון, ובכל פעם החלפתי לצורך השוואות.

אישתי ישבה בסמוך (פינת האוכל - שהייתה בזמנו מחוברת לסלון) עם הגב למערכת (אתה אוהב הדגשות) - עסוקה מאוד עם העיניים בפאזל ענק שהיה פרוס על שולחן האוכל.
לא ראתה מה מחובר, זה ממש לא עניין אותה, וגם אם הייתה רואה, ההבנה שלה ותשומת הלב שלה למכשירים שואפת לאפס. זה ממש לא שינה לה מה מחובר ועם מה שומעים באותו רגע.

החלפתי מגברים, וניגנתי על כל אחד את אותו הקטע, המלא.
האישה, עם הגב אלי כאמור, מרוכזת בפאזל הענק שלה ורק שומעת את המוזיקה ברקע, בכל פעם הפטירה מה נשמע לה יותר טוב את מה היא יותר אהבה.
אגב, יצא שכמעט בכל הקטעים (אם כי לא בכולם) היא העדיפה בצורה כמעט עקבית מגבר אחד מסוים על פני היתר.
כלומר - היא שמעה בבירור את ההבדלים בין המגברים, ידעה לומר מה היא מעדיפה, וכל זה בלי לראות כלום, עם הגב למערכת והעינים מרוכזות בפאזל.

קצת מצחיק אותי להכנס לויכוח הזה, מודה שלא קראתי הכל - רק את העמוד הנוכחי, אבל אם זה מה שיכול אולי להוריד אותך קצת מהעניין, אשמח.

הלו, זה פורום של אודיו, של האזנה עם האוזניים !!!!

ארז

אכן כן , עם האוזניים ולא עם העיניים - תכונה פופולרית אצל ה"אודיופיל החוויתי " .

לדעתי אנו חוזרים על אותום טענות ולא מתקדמים .....אפשר לסגור את הדיון.

מצב
הנושא נעול.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור