Cabasse דגם Pacific 3 SA - רמקולים אקזוטיים מצרפת, ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ברקצ, בשעת לילה זאת אחליף את נמר, כדי שלא תלך לישון ללא מענה :)

אין ארוחות חינם וקאבאס לא פריירים.
לריגה (אחלה רמקול) אין את המיד באס (הכי חשוב), הגודל והאיזון במוסיקה שיש לפסיפיק.

סקירה יפה נמר. איכשהו יוצא שכל סקירה שלך על קאבס בזמן האחרון עושה חשק לקחת את הרמקול לבדיקה בבית.....

מעניין אותי השילוב של מגבר שפופרות ליחידת המיד, יחד עם ההגברה הטרנז' הפנימית של הרמקול, ליחידות הוופרים.

התמחור באמת נשמע בעייתי. אני חושב שסביב ה - 60,000 ש"ח הרמקול הזה היה הרבה יותר אטרקטיבי בשוק הישראלי.

ברקצ, בשעת לילה זאת אחליף את נמר, כדי שלא תלך לישון ללא מענה :)

אין ארוחות חינם וקאבאס לא פריירים.
לריגה (אחלה רמקול) אין את המיד באס (הכי חשוב), הגודל והאיזון במוסיקה שיש לפסיפיק.

תשובה מדויקת! (-:

טוב זה לא חדש שהברנש דופק מחירים לפנים.
זה דור ישן של מוכרים שקשה להם להסתגל לעידן האינטרנט ולחופש המידע.
אני נכוויתי ממנו פעם אחת. הספיק לי.

בחור מאד סימפטי, למרות הכל. חבל שסימפטי זה לא תמיד מספיק.

קודם כל אחלה כתבה.....תודה
שנית - לגבי המחיר ההזוי בארץ, אתם חושבים שאפשר לגייס את דפני ליף למאבק שלנו :)

קודם כל אחלה כתבה.....תודה
שנית - לגבי המחיר ההזוי בארץ, אתם חושבים שאפשר לגייס את דפני ליף למאבק שלנו :)
תודה. אופורטוניזם לא פה.

לא אבל אני לא סובל את דפני ליף.

נערך לאחרונה ב:
שוב ... אחלה כתבה
הרמקול נראה סוף הדרך - ולפי הכתבה שלך גם נשמע ככה .

טוב - נמשיך למלא לוטו !!

איזו טלפטיה גם היא ביקשה למסור שאתה ממש לא "אביר חלומותיה"

למה ,אתה חייב להגן עליה באיזו צורה?

יש לך משהו להגיד לי ? אתה מוזמן להגיד, אין לי בעיה.
אבל אם יש לך משהו נגדי תהיה גבר ותגיד אותו לי, ולא ככה.
:נגד:

לא לריב :)

אבל תדמיינו את צעדת 10000 אודיופילים לככר המדינה שמתלוננים על מחירי ציוד אודיו מופקעים.....
ושלדעתנו להוציא על רמקולים 110000 כשהוא עולה למעשה קצת יותר מ-60000 ש״ח בחו״ל..... נראה לי מטיסים את כולנו מפה ישירות לטורקיה לארדואן :)

לא לריב :)

אבל תדמיינו את צעדת 10000 אודיופילים לככר המדינה שמתלוננים על מחירי ציוד אודיו מופקעים.....
ושלדעתנו להוציא על רמקולים 110000 כשהוא עולה למעשה קצת יותר מ-60000 ש״ח בחו״ל..... נראה לי מטיסים את כולנו מפה ישירות לטורקיה לארדואן :)

נכון.

אבל נשבר לי ה*ין מאנשים דוחים שנכנסים לפורום עוקצים ובורחים.
שילכו לפורומים הדוחים.

שמעתי את הרמקול והרושם שלי הוא כמו של נמר.
נמר, איך אתה משווה אותו מול האוונטרה?

מצטער. העבודה טרום התערוכה מוציאה אותי מריכוז בפורום.

אז ככה.
מדובר בשני רמקולים מעולים. האוונטרה הרבה יותר "מתעכל" בעין מאשר המראה הלא שגרתי של הפסיפיק.

יחד עם זאת, וזה אומנם קצת מוזר, הפסיפיק נוח יותר למיקומים ולהתאמה לחללים מאשר האוונטרה שדורש חלל גדול. מדוע זה מוזר? משום שהפסיפיק גדול ממנו משמעותית ויחידות הבס שלו יותר "אלימות" בצליל שלהן.

למרות יחידות הבס הטובות של הפסיפיק אהבתי יותר את התחום התחתון המעודן של האוונטרה.

תחום המיד וההיי יותר שקוף ומפורט בפסיפיק אך פחות "רגוע" מה שעלול להישמע קצת "אנליטי" לעומת האוונטרה שהוא יותר רך ועגלגל בגזרה הזו.

גם אם נוריד את עניין התמחור מהפסיפיק, נתעלם מהמראה (למי שמפריעה העין) ונתרכז אך ורק באיכות הצליל, יהיה קל מאוד לבחור בניהם. כלומר, הם שונים לחלוטין בפרזנטציות שלהם. הפסיפיק גדול מאוד והאוונטרה ריאליסטי יותר אך פחות מרשים בפרזנטציה.

בקיצור, רמקולים שונים לאנשים שונים.

נמר, תודה רבה.
אכן זה הדבר היחיד שקצת, ממש קצת הפריע לי בפאסיפיק.(חות מהמראה שהוא עניין של טעם).

אבל ברור שאין רמקול מושלם.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור