Pure Sound A30 - מגבר מנורות במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

לא צריך חצי שעה כדי לשמוע סביר במנורות, וגם מגבר ההספק הטרנזיסטורי שלי מנפק סחורה משובחת בהרבה לאחר שעה.

כל הקטע של החימום וכו', זה להאזנה היסטרית, ומי שחשוב לו העניין הזה, שישים תקליטור/תקליט עד אז, יתרחץ ויכין ארוחה.

יו

זו דעתי

וואלה,

היה נדמה לי שמטרת הפורום היתה להחליף דעות בנושא אודיו דו ערוצי.
משום מה נראה לי שזה מתגלגל להתנגחות קלה.. וזה לא מתאים לי.

הבעתי דעתי.
יש לי נסיון עם מנורות.
בוודאי שיש בפורום חברים עם נסיון רב הרבה יותר משלי ואני מכבד דעתם. בהחלט שניתן ללכת לאכול ולהתקלח עד שהמנורות יתחממו אבל זה בדיוק מה שניסיתי להבהיר- זה לא מתאים לצעירים/מתחילים שדחיית סיפוקים זה הצד החלש שלהם והם צריכים הכל "במיידי".

אתמול שמעתי מגבר של NAGRA. אין מה לעשות, דורש חימום !

ולגבי :"שלאשתי לא מפריע כשהיא שמה דיסק ושומעת מוזיקה ברקע, גם אם המגבר לא התחמם עדיין. "
אני יכול לומר שגם לאשתי זה לא מפריע בזמן שהיא מורחת לק ומדברת בטלפון .

לגבי- למה לא 30W- בפעם אחרת.

איתי

מעניין מתי בפעם האחרונה שמעת מגבר מנורות ראוי.
לא כל אחד אודיופיל ולכן לא כל אחד חייב לחמם את המגבר בשביל שיישמע ראוי. תאמין לי שלאשתי לא מפריע כשהיא שמה דיסק ושומעת מוזיקה ברקע, גם אם המגבר לא התחמם עדיין. מראש הבהרתי שכל מי שהוא חובב מוזיקה ואינו אודיופיל יכול להינות מהגברת מנורות. שומעים מצוין מהשנייה הראשונה. שומעים עוד יותר טוב אחרי שהמגבר קצת מתחמם.

אודיופיל שטוען ששומעים מצוין אבל שתי מנורות בצד לא עבדו אצלו, הוא לא ממש אודיופיל. יותר חרש הייתי אומר.

המוסקוד מגבר נחמד, היברידי, שנמכר בארה"ב במכירה ישירה דרך הדואר לכן מחירו יחסית זול.לא הייתי משווה אותו לחלק ניכר מהמגברים והחברות שציינתי קודם, אבל זה כבר סיפור אחר. מאחר וזה לא מגבר שיש לו ייבוא מסודר בארץ, דווקא עליו לא הייתי ממליץ למי רק נכנס לתחום.

וואלה (Y)

וואללה...

מגבר מנורות נשמע אחרי 10 דקות מצוין וצריך זמן חימום קצר משמעותית ממגבר SS טוב.
לא צריך מי יודע מה אחזקה, אלא אם כן אתה בבולמוס של החלפת מנורות.
לתקן מגבר מנורות בד"כ קל מלתקן SS.
בקיצור, הניסיון שלך לא דומה לניסון של רבים וטובים שחיו עם מגבר מנורות.
לי יש מגבר SS....

וגם פה וואלה (Y)
שישאלו את נמר כמה זמן לוקח
למגבר SS טוב להיתחמם...?

איתי, להחליף דעות זה לא להשמיץ ויש לי הרגשה שרבים עושים זאת כאן לאחרונה וללא ניסיון רב בתחום
אתמול שמעתי מגבר SS ונדרש לו הרבה זמן להתחמם מה זה אומר - כלום כי זו סטטיסטיקה ממש לא מיצגת

בכל אופן זו דעתי

שלמה.

לא מכבים מגבר ss.:P

וואלה נכון. זה היה פעם שלישית.

וואלה, יצא כבר חמישית.(lol)

וואלה,

לגבי- למה לא 30W- בפעם אחרת.

איתי

סתם כדי להבין את עמדתך,
שאתה אומר לא 30W אתה מתכוון לפחות או יותר מ30W?

מן הסתם

סתם כדי להבין את עמדתך,
שאתה אומר לא 30W אתה מתכוון לפחות או יותר מ30W?
מן הסתם לחובב המתחיל אין בד"כ רמקולים מאוד נצילים למרות שניתקלתי כבר בהרבה מגברי מנורות עם 30 או 40W שכן הסתדרו עם רמקולים רגילים.
מי שכן רוצה מבלי להתעסק יותר מדי שיקנה פרימה לונה-שם אין צורך לכוון ביאס וגם אם נתקעת עם כמה מנורות מוצא שונות אז אתה יכול לשים אותם ולא יקרה שום דבר(רע לפחות)(ורד נבול)

זה שנזרק כאן המספר 30W כמספר "קסם" כזה, ללא קשר לאיזה רמקול משדכים, נשמע לי אישית כשטות גמורה.
מה עם מגברי ה SET של שינדו שמוציאים 5W לצד?
מקסימום נלך על "פרימה לונה" :) :מבולבל: :P

לא מבין מה זה רמקול "רגיל".ולמה לכל אודיופיל מתחיל לא
מתאים מגבר מנורות?
ומה הקשר ל 30 wpc ?
נניח שלפלוני יש רמקול כמו L.V (ליוינגוויס),טריאנגל,אופרה או אפוס.
מה זה לא יעבוד עם המגבר?
ד"א נמר-איך המגבר עבד עם הסונס פבר?(זה לא צוין בסקירה)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור