זוג המונובלוקים האלה היו אצלי בבית לבדיקה לפני מס' חודשים, לכמה ימים של האזנות, לקראת החלפת ההגברה במערכת שלי.
ככלל התרשמתי מהם מאוד לטובה. השליטה ברמקולים הייתה מלאה, פירוט, איזון ובמה טובה. מעל לכל, ניכר בהם מה שרובינו מכנים מידי פעם "מוזיקליות". הם נעימים לאוזן.
מה שהיה לי חסר, וזה כבר לחלוטין סוגיה של טעם, זה האופי "המרוכך" שלהם. יש במונבלוקים האלה משהו שמצאתי גם בממיר של תדי: אני קורא לזה צליל "Lay Back" והכוונה שלי היא אני לעומת זאת אוהב את המערכת שלי יותר פאנצ'ית. קשה להגדיר את הדברים, אבל באופן כללי זה דומה להבדל בין רמקול אומני (דובל למשל) לבין רמקול סטנדרטי ש"יורה" את הצלילים אל מול פני המאזין - גם אם הם 'נעלמים' בחדר או מגיעים מכיוון הקיר כולו.
בשורה התחתונה, התרשמתי שמדובר במגברים מצוינים ומהנים ביותר ואני מזדהה עם מרבית הדברים שנמר כתב ( לא בדקתי אותם במוזיקה אלקטרונית. אין לי כזה דבר בבית), למרות שבסופו של דבר העדפתי דווקא מגבר אחר, שהתאים לי והלהיב אותי יותר. זה לא משנה את העובדה שעבור מישהו אחר, או בשילוב של רמקולים אחרים, הם יתאימו מאוד. אגב, אני חושב שיהיה מסקרן לשמוע אותם עם רמקולים כמו הרבט, או פרואק. יש לי תחושת בטן שיכול להיות שם שילוב מנצח.
ולגבי העיצוב - אני דווקא אוהב את המינימליזם שתדי בחר בו. לטעמי המגברים מאוד יפים ונעימים לעין, ובוודאי מתאימים לסלון הישראלי או האירופאי, שתמיד יהיה קטן מהמקביל האמריקאי. אם תדי יוציא גם קדם באותה רמה ובעיצוב דומה יכולה להיות כאן חבילה מנצחת.
בהצלחה