יופי של כניסה: מרנץ CD5004 - ביקורת על נגן CD

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: יופי של כניסה: מרנץ CD5004 - ביקורת על נגן CD

לעניות דעתי כל הנגנים של החברה הזו
נותנים ערך מצוין לכסף.בד"כ הסאונד של מרנץ נישמע
חמים וטיבעי, אני אוהב את החברה הזו.

כתבה מעולה וגם חברה מעולה שאין לזלזל בה בכלל !!!

נמר, מאיפה הגרלת את הנתון המשונה הנ"ל: "מייסד החברה היה גיטריסט קלאסי מחונן אשר ביחד עם Andres Segovia בנו במרתף ביתו ציוד אודיו שהיה אמור להחליף את המערכת בבית"? נדמה לי שהתבלבלת קלות.

מעניין - מרנץ הוא מותג שהצליח לשקם את עצמו. אחרי שהמותג מיצב את עצמו היטב בטופ עם כמה קלאסיקות כמו ה מרנץ 7 פרה אמפליפייר וסדרת ה Esotec, נמכר המותג לפיליפס בתחילת שנות ה 80, הידרדר לביבים וניפק כמה זוועות מרובות אורות ופלסטיק זול.

לפני כמה שנים הם באמת התחילו לחזור לעצמם עם רסיברים ממש ממש מוצלחים ל HT ועכשיו הדור הזה של הנגנים בכיוון הנכון.

אחלה סקירה. ראשית - סוף סוף סקירה של מוצר ריאלי, במחיר שגבוה רק במעט מחו"ל. שנית - הנה מוצר שנותן תמורה לאגרה (אני אוהב את הביטוי הזה (lol)) בלי שצריך למכור את הילדה לצוענים. ושלישית - אני אישית לא מתחבר למוצרים מופקעים ומעופפים - בלי שמות - והנה סקירה שמחוברת לאדמה, כמו המוצר עצמו. סחתיין.

מישהו יודע אם מביאים את הנגן הזה לארץ בצבע כסוף או זהוב? והאם מביאים ארצה גם את הדגמים שמעליו?

אם מישהו התבלבל הוא זה שכתב את ההיסטוריה באתר החברה.:D

לטדי אין קומפקט

אבל ל CD הזה יש DAC פנימי. מה נשמע יותר טוב כאשר הסידי משמש כטרנספורט בלבד לממיר של טדי?

יש לציין שמרנץ אינה משתמשת במגברי שרת אלא במעגל מרכיבי דיסקריט .
עובדה זאת ממקמת את החברה במקומות הגבוהים.

אבל ל CD הזה יש DAC פנימי. מה נשמע יותר טוב כאשר הסידי משמש כטרנספורט בלבד לממיר של טדי?

ה-DAC בנגן הזה לא רק טוב יותר מזה של טדי, אלא גם מזה של dcs Scarllaty.
(ואם לא הבנת - התשובה הזאת רצינית ומעמיקה כמו השאלה שלך)

קאטולוס.

ה-DAC של תדי פרדו עולה כמו 3 נגנים כאלה. הוא מושקע יותר, איכותי יותר וכמו שאמרתי קודם, יקר הרבה יותר.
לא נראה לי שיש ל-DAC של מרנץ סיכוי להתמודד איתו.

נמר, כיף לקרוא סקירה על מוצר ש 80% מקוראיו, לא יפשטו רגל כאשר יקנו את המוצר

האם הנגן הזה יתאים למערכת אשר הנה מהמשפחה החמה, או שביחד תהיה תוצאה "סגורה" מדי?

הנגן הזה אינו חם מהצד הסתום. הוא חמים אך פתוח למדי כך שלא יסגור מערכת מהמשפחה החמה.

הסיבה שהחלטתי להעלות ביקורות על מוצרים זולים היא בגלל שאתה ביקשת.:)

חומוס, הדגמים הזהובים / כסופים לא מגיעים לארץ באופן סדיר.
זה לא אומר שאי אפשר להזמין...
יקח כמה שבועות וזה יגיע.
כנ"ל לגבי הסדרות הגבוהות יותר.

חומוס, הדגמים הזהובים / כסופים לא מגיעים לארץ באופן סדיר.
זה לא אומר שאי אפשר להזמין...
יקח כמה שבועות וזה יגיע.
כנ"ל לגבי הסדרות הגבוהות יותר.

למה לא מביאים את הזהובים והכסופים בצורה סדירה? מילא הדגמים הגבוהים יותר (נגיד בעיות תמחור) - אבל מגוון אסתטי לא להביא? למה?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור