רמקול מיני מוניטור יחודי במבחן: Tannoy Autograph Mini

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

עיצוב ממש כלבבי
אבל המחיר.

לא נתקלתי עד היום ברמקולים של טנוי שלא אהבתי -זו אחת החברות הבודדות
שהייתי מסוגל לרכוש מוצר שלהם,גם בקנייה עיוורת.

תמשיך ככה נמר בסקירות משובחות. (ורד)

סקירה מעולה (Y)
פשוט תענוג לקרוא.

חבל רק שהמחיר קצת גבוה.(sad)

העיצוב הרטרו מהווה קסם בעיני ,

מעניין איך נשמעים הדגמים הבכירים יותר ?

יופי של סקירה !

שמח על הסקירה(ורד)
למרות שאין לי רמקולי Tannoy.(לא עונים לטעמי המוסקאלי)
אני חושב שהחברה הזו מייצרת את המיטב שיש ברמקולים.
במיוחד בסדרות הגבוהות,לאלה המסוקרים מעולם לא האזנתי.
שווה הקשבה :)

יצא לי לשמוע את הרמקולים האלו אצל נמר, עם פה פעור בדקה וחצי הראשונות - כמה שהקטנים האלו נשמעים טוב.

תמיד אהבתי (ראיתי את הזוג הזה בפיוז בדיוק לפני שבוע).
כתבה טובה כרגיל.

המחיר באמת מוגזם.

באמת לא מובן

האמריקאי יקבל עודף מאלפיים דולר

http://show.audiogon.com/cgi-bin/st....plQQANYAAKEYWAApurlsrchAAEXYAAst26AAAAtannoy

לא מבין את התמחור הזה בארץ.

מדהים !

כבעלים מרוצה של טנוי מדפי חשבתי לשדרג
לריצפתי שלהם(לאחר מעבר לבית גדול יותר)
אך המחירים בארץ באמת לא סבירים.

חבל - במחיר ארץ המקור, הייתי מזמין עכשיו!
לטומי יש זוג מדפי ישן ,נחמד מאוד,עולה כמה גרושים.

יצא לי לשמוע את הרמקולים האלו אצל נמר, עם פה פעור בדקה וחצי הראשונות - כמה שהקטנים האלו נשמעים טוב.

אין סיבה שלא ישמעו טוב ,שאלה של חלל, מיקום נכון ואלקטרוניקה .
אין גם לדעתי סיבה כולשהי לקריסת הרמקול במוסיקה עמוסת כלים
בהנחה שקויימו התנאים דלעיל.

באשר למחיר ...אכן נשברים כאן שיאי חוצפה :כועס: .

כל הכבוד על הסקירה , מקצועית ואינפורמטיבית כרגיל , יוצאת מנקודת מבט סובייקטיבית וחווייתית במקום להתבסס על ניתוח קר ואנליטי של נתונים שונים . הלוואי שאקבל סקירות ברמה כזו על כל מוצר שאני אתכנן לקנות . ובאשר למחיר גם אני גם מצטרף למתלוננים. יש סיבה מוצדקת לפער ? מיסוי, עלויות משלוח, היטלים /אגרות או שזה בסך הכל רצון לדפוק קופה? לא פלא שהתחום הזה כל כך איזוטרי בארץ . שמתי עין על מגבר שעולה בחו"ל פחות מאלף דולר (לצרכן!) , ופה דורשים 12000 ש"ח כמעט.

נערך לאחרונה ב:
כל הכבוד על הסקירה , מקצועית ואינפורמטיבית כרגיל , יוצאת מנקודת מבט סובייקטיבית וחווייתית במקום להתבסס על ניתוח קר ואנליטי של נתונים שונים . הלוואי שאקבל סקירות ברמה כזו על כל מוצר שאני אתכנן לקנות . ובאשר למחיר גם אני גם מצטרף למתלוננים. יש סיבה מוצדקת לפער ? מיסוי, עלויות משלוח, היטלים /אגרות או שזה בסך הכל רצון לדפוק קופה? לא פלא שהתחום הזה כל כך איזוטרי בארץ . שמתי עין על מגבר שעולה בחו"ל פחות מאלף דולר (לצרכן!) , ופה דורשים 12000 ש"ח כמעט.

מה שמעניין שכמה שהמחיר יקר יותר בחול,מחירו בארץ קרוב יותר לחול או אפילו זול יותר,זה כמו שלא שואלים כמה עולה לחם,אבל מוצר יקר יותר העורר יצר צרכני משופר,
לדוגמה ,נניח שהמגבר שחשקה נפשך עולה כאן בארץ פי שלוש ,כלומר 12000 שח,האם אייל יכול למכור את הדרטזיל שנסקר כאן לפני שבועיים ב270000 שח?
תאמין לי שדווקא במוצרים היקרים קשה לעבור בשקל את מחיר חול ,למרות שיש נסיונות של חול& מעמ.

אין סיבה שלא ישמעו טוב ,שאלה של חלל, מיקום נכון ואלקטרוניקה .
אין גם לדעתי סיבה כולשהי לקריסת הרמקול במוסיקה עמוסת כלים
בהנחה שקויימו התנאים דלעיל.

באשר למחיר ...אכן נשברים כאן שיאי חוצפה :כועס: .

מה שאתה טוען שאם רמקול גדול עם 3 יחידות בס ויחידת טויטר במשקל של 80 קילו עושה קלאסית מרובת כלים אין שום סיבה שרמקול קטן ששוקל 4 קילו עם יחידה אחת של 4 אינטש יקרוס???

עופר, אתה אדם עם תואר בפיזיקה. האם מה שאתה טוען ישמע לך הגיוני אם אדם אחר יכתוב זאת?

תאמין לי שדווקא במוצרים היקרים קשה לעבור בשקל את מחיר חול ,למרות שיש נסיונות של חול& מעמ.

זה העניין , שברמות המחירים של הדרטזיל אי אפשר לשמור על אותה יחסיות . אבל מעצבן אותי שדווקא במוצרים במחיר יותר עממי התמחור כל כך מעוות. ואני ממש לא מתמצא בנבכי התחום , אבל עדיין זה לא הוגן בעיני .

כל הויכוח על המחיר הוא סרק
כשיש פראייארים שמוכנים לקנות רמקול כזה במחיר של 16000 אין סיבה לא למכור, ואין סיבה גם לא לדפוק את האמא של המחיר, תמיד יהיו מטומטמים עם עודף כסף...גם אם הוא היה מתומחר ב-200000 שקל, ככה זה תמיד היה ויהיה

נמר. לאיזה ביצוע של החמישית של מאהלר האזנת?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור