בכיף, שישי בבוקר של ה 4 לינואר, מי שירצה מוזמן לטעום ולשמוע על קפה. מושב ירקונה. יש היענות?972lior,
פששש...איזה מכונת קפה , נראה שאתה מבין בתחום.
תודה על ההזמנה, אני מוכן ללמוד, איפה אתה גר?
בכיף, שישי בבוקר של ה 4 לינואר, מי שירצה מוזמן לטעום ולשמוע על קפה. מושב ירקונה. יש היענות?972lior,
פששש...איזה מכונת קפה , נראה שאתה מבין בתחום.
תודה על ההזמנה, אני מוכן ללמוד, איפה אתה גר?
זה נכון רק לפולים במצב ירוק, אם הם קלויים הם עדיין מתיישנים גם אם הם במייכל אטום, יש בהחלט ירידה באיכות ומורגש בטעם בתוך מספר חודשים ספורים.בניגוד לפולי קפה שכל עוד הם נשמרים במיכל יבש אין להם פג תוקף, מהרגע שטוחנים את הקפה שעון הפג תוקף מתקתק מהר.
אריה
זה נכון רק לפולים במצב ירוק, אם הם קלויים הם עדיין מתיישנים גם אם הם במייכל אטום, יש בהחלט ירידה באיכות ומורגש בטעם בתוך מספר חודשים ספורים.
לא יודע כי פולי הקפה הקלויים לא נשארים אצלי חודשים אחדים.זה נכון רק לפולים במצב ירוק, אם הם קלויים הם עדיין מתיישנים גם אם הם במייכל אטום, יש בהחלט ירידה באיכות ומורגש בטעם בתוך מספר חודשים ספורים.
כן. אשמח. תודהבכיף, שישי בבוקר של ה 4 לינואר, מי שירצה מוזמן לטעום ולשמוע על קפה. מושב ירקונה. יש היענות?
אין ולא קיים מצב שטעם הפולים משתנה תוך ימים.על גבי שקיות פולים קלויים ארוזים, סטנדרטיים של קילו, מבתי קליה מוכרים כמו לוואצה,מאורו,דיאמה וכו' זמן השימוש על ידם הוא שנה לפני פתיחה.
כל מצב אחר, כלומר פתיחת שקית, או קנייה באריזה לא אטומה וכו' מקצר את הזמן דרמטית לימים לשינוי בתכונות הפולים וטעמם.