רק תגיד באיזה אופן אתה רוצה את הכבוד.חמוד שלי אני בגילך כבר הייתי אתה בגילי עוד לא, אז בבקשה ממך קצת כבוד.
רק תגיד באיזה אופן אתה רוצה את הכבוד.חמוד שלי אני בגילך כבר הייתי אתה בגילי עוד לא, אז בבקשה ממך קצת כבוד.
מדהים כמה דיעות(נחרצות).
ואין כאן אחד ששמע את הרמקולים האלה :עצוב:.
כל יצרן שמיוצג בישראל הוא רווח מלא שלנו. אבל רווח מלא. נוכל לשמוע עוד משהו, להתרשם, לחוות דיעה לכאן או לכאן, להתנסות וללמוד עוד. יכול להיות שכל מה שנכתב כאן הוא בדיוק ההיפך מהרמקול הזה ונגלה רמקול שקוף, סטרילי, מדויק, מהיר ומאוזן בטירוף. יכול להיות שהוא אפילו יהיה אנליטי. לא יודע, לא שמעתי, צריך לשמוע ולדווח.
אעשה זאת בקרוב.
גם אני לא מצליח להבין על מה ההתנפלות?
מתנוש- אלו רמקולים מאוסים? אם הם דומים במשהו לספנדור ולהרבת', אז הם רחוקים מאוד מהתווית שאתה מנסה לצייר כאן בעיוות מרגיז. אני בקלילות מוצא יותר אנשים שיעיפו מהסלון שלהם רמקולים שאתה אולי תגדיר כ"נאמנים למקור" אבל מנסרים את האוזניים, ירחם השם, מאשר הרמקולים האלה.
אתה אולי מבין ,אבל אלדד הבנה לא משהו ,הרי כתבת את שאמרתי במילים אחרות ,אבל תסביר לי כפרה למה כל מה שאני כותב מעורר גלים ומפורש כאיזה התנפלות ,בעוד שאני כותב את דעתי הפרטית בלבד ,וגם אני כמתנוש מקווה שמתאפשר לי הדבר,בלי כל הכתרים של מתנפל שקושר לי אלדד בהבנתו הדלה משהו ,ה BBCהינו רמקול מנומנס מאוד עם קופסה מנגנת ,לא כל הספנדורים וה"קפים " שייכים לסדרה הזו , ובקשר לשאלת התם המפולפלת "מה זה צליל אנגלי?" ,כל ינוקא יודע את מה שאתה בתמימותך שואל בכדי לבנות פתיח לבנית מיבנה "התנפלותי " ,אלדר. אני בהחלט מבין למה אתה מתכוון. אתה מתכוון לצליל מנומס. אני לא ממש בכיוון הזה במערכת שלי. אני מכוון לצליל מדויק, שקוף ומאוזן. נכון, רמקולים מהמשפחה הזו נוטים לנימוס מסוים ויש לא מעט כאלה שאוהבים את זה. הרי גם אתה עד לפני זמן מה חיפשת את החוויה הזו ולא את הדיוק הרזולוציה והשקיפות. יכול להיות שאפילו עוד תחזור לשם. שוב, בשביל השינוי הזה. יש כאלה שרמקולים מהסוג הזה מרגיעים אותם. אותי זה מעצבן. לעומת זאת כן שמעתי רמקול כזה, הרברת׳, אצל בועז, שהפתיע אותי לחלוטין ביכולות שלו עם האלקטרוניקה המעולה של קרופט (בלי שלט אינעאל ראבק). נכון, זו אינה הרזולוציה הפרטים והשקיפות שאני חי איתן. אולי אפתיע אותך ואגלה לך שיש כאלה שממש, אבל ממש לא אוהבים את המערכת שלי. היא ״אובר דינמית, אובר מפורטת ואובר רזולטיבית״ עבורם. וזה בסדר גמור. בשביל זה יש את הרמקולים הללו. בדיוק בשביל אותם חובבים שמחפשים משהו אחר. מחפשים משהו לא יקר, איכותי, חמים ומלטף. ואם לא היו רמקולים כאלה בשוק, היה פה מזה מצ׳עמם.
אגב. אני בהחלט פוליטיקלי קורקט. החלטתי כבר מזמן שאני אוהב את כולם. סוג של דולפין בוויפאסנה בכל הנוגע לאודיו. את הנחרצות שלי אני משחרר בכתבות.