עדכונים אחרונים

• R
    אני תמה לגבי חלק מהתגובות כאן. את כל המברכים והמפרגנים אני יכול להבין כמובן, גם להשתתף בשמחתו של איתי וגם (ואני זכיתי לשמוע מוזיקה...
  • soundquest
    soundquest פירסם נושא חדש.
    נמכר*** סאונדקווסט מציעה מטרייד: ממיר HIGH END DAC מנורות CANOR DAC 2.10 טכנולוגיה מתקדמת ,סאונד חם, עשיר,מוזיקאלי, ויכולת חיבור...
    • Canor_DAC_Front (1).jpg
  • V
    אומרים שאין מגבר מושלם. MAVIS EXTREME 1000P מטיל ספק באמירה הזאת. קבלו: מגבר 300B בעוצמה של 1000 וואט ה-EXTREME 1000P עושה את מה...
    • e1000-1.jpg
    • Mavis E1000P (1).jpg
    • ספציפיקצ.jpg
  • Bg-Sound
    Bg-Sound פירסם נושא חדש.
    מוצעים רמקולים איכותיים Opera Quinta במחיר השווה לכל כיס.
    • הורדה (1).jpg
  • V
    Vivaldi Audio פירסם נושא חדש.
    מטרייד-אין: B&W Nautilus 804 רמקולים נחשקים במצב מצוין – ובמחיר לחטוף: 5,900 ש"ח בלבד! Vivaldi Audio 054-2901166
    • BW SIDE.jpg
    • BW TAG.jpg
    • BW BACK.jpg
    • BW FRONT.jpg
  • גיא
    חחחחח בדיחה ישנה ומוכרת. עדיין מצחיקה כל פעם מדש וכנראה תמיד תהיה רלוונטית.
  • ymym
    אתה שואל מה קרה? אני אגיד לך מה קרה! טכנאי סאונד מגיע לרופא ומתלונן: "דוקטור, יש לי רעש מוזר באוזן שמאל, מין זמזום מעצבן כזה שלא מפסיק"...
  • גיא
    מסכים איתך חלקית.עם החלק שחותך את יכולות נגן cd ברמות הקצה אני פחות מסכים ואני לא אומר זאת כי אני מושקע בנגן קיצון לעומתך שמושקע בדיגיטל...
  • shokroun
    shokroun reacted to itay123's post in the thread התחדשתי LUXMAN D-100 Centennial with Like Like.
    מסכים לחלוטין שיש הוצאות דיסקים יוצאות דופן, בדיוק כפי שיש גם מאסטרים מצוינים ויוצאי דופן בסטרימינג. הנקודה שלי, לא הייתה שדיסקים אינם...
  • genvirt
    אני הפסקתי לכתוב פוסטים טכניים בפורום בגלל מכונת הרעל. אני תמיד מוכן ועוזר למי שצריך במדידות בהסבר מקיף על תוצאות המדידה ב REW בהגדרת...
  • exupgh12
    אני הפסקתי לכתוב פוסטים טכניים בפורום בגלל מכונת הרעל. אני תמיד מוכן ועוזר למי שצריך במדידות בהסבר מקיף על תוצאות המדידה ב REW בהגדרת...
  • shokroun
    יש כיום מספיק חברות איכות מהשורה הראשונה שממשיכות לפתח נגני איכות. לקסמן אקיופייז מקינטוש איזוטריק VADAX ועוד ...
  • shokroun
    העניין שיש משהו באיך "דברים " עוברים ממקום למקום שכנראה נותן בהם את חותמו או התערבותו. אני לא איש טכני, אבל כמאזין קשוב אני מזהה הבדלים...
  • איציק ירקוני
    יש כיום מספיק חברות איכות מהשורה הראשונה שממשיכות לפתח נגני איכות. לקסמן אקיופייז מקינטוש איזוטריק VADAX ועוד ...
  • איציק ירקוני
    כיף לדעת שיש עוד חברות שמשקיעות בפיתוח נגני דיסקים טרנספורטים וכולי. . תתחדש ותהנה!

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור