עדכונים אחרונים

• M
    תציב מטרה, בסוף תשיג אותה, או משהו אחר קרוב בצליל לזה.
  • E
    תתחדש ותהנה (בגלגול הבא)
  • M
    moshem74 reacted to HarelH's post in the thread מערכת שפוגעת ישר בלב with Like Like.
    אז הגעתי לעופר מאסטרו אודיו לקחת כבלים ומצאתי את עצמי מקשיב למערכת מדהימה שאולי בגלגול הבא תהיה שלי. רמקולים גדולים של קודוס, מגבר משולב...
  • M
    michael123 הגיב/ה לנושא: נמכר.
    יש לי בדיוק כזאת החלפתי ב-LG G5 83" חשבתי להוציא פשוט לרחוב, אבל בני אוסף אותה היא כבדה בטירוף שני מבוגרים בקושי מרימים אותה
  • א
    יפה
  • E
    eran-bar הגיב/ה לנושא: נמכר.
    דווקא אני מבין אותו, רק בלוח שמוכרים כבל חשמל מטר וחצי בשמונה אלף ואנשים משלמים זה המקום לכזאת מודעה.
  • N
    nirz פירסם נושא חדש.
    רמקול מדהים של חברת ההיי אנד הצרפתית אפרטורה במחיר מיוחד
    • Polish_20260531_201948129.jpg
    • Polish_20260531_202150266.jpg
    • Polish_20260531_202104813.jpg
    • Polish_20260531_202030027.jpg
  • O
    up
  • H
    HarelH פירסם נושא חדש.
    אז הגעתי לעופר מאסטרו אודיו לקחת כבלים ומצאתי את עצמי מקשיב למערכת מדהימה שאולי בגלגול הבא תהיה שלי. רמקולים גדולים של קודוס, מגבר משולב...
  • M
    michael123 reacted to capten's post in the thread נמכר with Like Like.
    רק חסר יד ראשונה מרופא ! לא עבדה בשבת .
  • capten
    capten הגיב/ה לנושא: נמכר.
    רק חסר יד ראשונה מרופא ! לא עבדה בשבת .
  • גיא
    גיא reacted to Raanan grey's post in the thread מגבר חדש with Like Like.
    שלום לכל החברים מי מאיתנו חובבי האודיו המושבעים לא עשה קילומטרז׳ של קניה, החלפה, ניסוי וטעייה לפעמים לאורך שנים. האם אי פעם מי מאיתנו...
  • גיא
    גיא reacted to zariel19@walla's post in the thread יום חופש with Like Like.
    בהמשך לפותח הפוסט על הציוד של שמעון ויולדי, גם אני האזנתי "ונפגעתי" עם הרמקולים black diamond ממש הפתיעו לטובה בכל תחום התדרים, ולגבי...
  • E
    eskamilio פירסם נושא חדש.
    למכירה Panasonic TH-P65VT60M 65" מסדרת הדגל של Panasonic.
    • PC-12-Jun-26 9-26-32 PM.png
    • PC-12-Jun-26 9-28-00 PM.png
    • PC-12-Jun-26 9-28-50 PM.png
    • PC-12-Jun-26 9-44-50 PM.png
  • exupgh12
    exupgh12 reacted to Raanan grey's post in the thread מגבר חדש with Like Like.
    שלום לכל החברים מי מאיתנו חובבי האודיו המושבעים לא עשה קילומטרז׳ של קניה, החלפה, ניסוי וטעייה לפעמים לאורך שנים. האם אי פעם מי מאיתנו...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור