עדכונים אחרונים

• Cloudy
    אתה חייב למדוד מה קורה שם . המבנה נראה דיי עירום . לכולנו יש בעיות באס ואתה לא לבד . אף אחד לא מבטיח לך שתקח רמקול מדפי והדברים יסתדרו...
  • Cloudy
    Cloudy reacted to matanoosh's post in the thread ספוג לפורטים אחוריים with Like Like.
    אתה יכול להזמין אונליין מיקרופון שנקרא UMIK-1 ועולה $100. יש לי אותו אבל אנחנו רחוקים ולא בא לי לתת לך. :) אולי בקיבוץ אילון באולפן אפשר...
  • Cloudy
    Cloudy reacted to matanoosh's post in the thread ספוג לפורטים אחוריים with Like Like.
    אני הייתי אצל רוני בחדר. אין בעיה של גודל. ובכלל, אני לא מבין את המשפט המפגר הזה. מה זה "רמקול גדול על החדר"? בשביל זה יקרה, צריך חדר...
  • Cloudy
    Cloudy reacted to gtr's post in the thread יום חופש with Like Like.
    צברתי כמות עצומה של ימי חופש,262 ימים. הרו”ח שלי פקד עלי להתחיל לממש. כששימעון מויאלדי אודיו,הזמין אותי לשמוע את הרמקולים החדשים שהגיעו...
  • zariel19@walla
    zariel19@walla הגיב/ה לנושא: יום חופש.
    בהמשך לפותח הפוסט על הציוד של שמעון ויולדי, גם אני האזנתי "ונפגעתי" עם הרמקולים black diamond ממש הפתיעו לטובה בכל תחום התדרים, ולגבי...
  • D
    כל העולם עובר לענן - ככה גם מאלצים את הלקוחות להיות במנוי חודשי .. פעם היית קונה תוכנה וזהו .. היום המודל הזה השתנה... ולא בהכרח לטובה ...
  • Y
    yakov reacted to Raanan grey's post in the thread מגבר חדש with Like Like.
    שלום לכל החברים מי מאיתנו חובבי האודיו המושבעים לא עשה קילומטרז׳ של קניה, החלפה, ניסוי וטעייה לפעמים לאורך שנים. האם אי פעם מי מאיתנו...
  • ל
    למה reacted to Raanan grey's post in the thread מגבר חדש with Like Like.
    שלום לכל החברים מי מאיתנו חובבי האודיו המושבעים לא עשה קילומטרז׳ של קניה, החלפה, ניסוי וטעייה לפעמים לאורך שנים. האם אי פעם מי מאיתנו...
  • tidan39
    tidan39 פירסם נושא חדש.
    היי, מחפש כבל חשמל תקע שוקו אירופאי למכירה של nordost אם יש למישהו צרו איתי קשר עידן- 0525283123
  • tidan39
    tidan39 פירסם נושא חדש.
    היי, מחפש כבל חשמל תקע שוקו אירופאי למכירה של nordost אם יש למישהו צרו איתי קשר עידן- 0525283123
  • R
    Raanan grey reacted to itay123's post in the thread מגבר חדש with Like Like.
    רעננצוק תתחדש !
  • R
    Raanan grey reacted to yaniv.L's post in the thread מגבר חדש with Like Like.
    תודה . שבת שלום איש יקר
  • shokroun
    shokroun reacted to Raanan grey's post in the thread מגבר חדש with Like Like.
  • gtr
    gtr reacted to Raanan grey's post in the thread מגבר חדש with Like Like.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור