עדכונים אחרונים

• ד
    ראשית.. מומלץ שבסיס הרמקול ישב במלואו על משטח ישר. שנית.. מניסיון גומיות הספיגה בפרליסן מניבות שיכוך טוב יותר ע"ג רצפת קרמיקה מאשר...
  • ד
    דהן הגיב/ה לנושא: רמקולים עד 50K.
    אשמח שתעדכן אם רכשת רמקולים, למה האזנת מה הציוד שבחרת לשלב איתם, תמונות של החלל יתקבלו בברכה
  • robo7
    זה לא נכון, תביט בצילום, יש מאחורי הרמקול פתח. הדוגמה שהבאת היא של חדר קטן, שם נוצרות בעיות אחרות, חפש - room gain ***************...
  • zs
    zs הגיב/ה לנושא: ספוג לפורטים אחוריים.
    אני חושב שאני הראשון שענה לך בשרשור הזה וראה תגובתי לעניין הספוג אקוסטי לא אקוסטי זה לא שווה כלום. עכשיו שראיתי את הרמקול ,אני מכיר אותו...
  • O
    omi reacted to gtr's post in the thread יום חופש with Like Like.
    צברתי כמות עצומה של ימי חופש,262 ימים. הרו”ח שלי פקד עלי להתחיל לממש. כששימעון מויאלדי אודיו,הזמין אותי לשמוע את הרמקולים החדשים שהגיעו...
  • M
    michael123 reacted to gtr's post in the thread יום חופש with Like Like.
    צברתי כמות עצומה של ימי חופש,262 ימים. הרו”ח שלי פקד עלי להתחיל לממש. כששימעון מויאלדי אודיו,הזמין אותי לשמוע את הרמקולים החדשים שהגיעו...
  • exupgh12
    exupgh12 reacted to gtr's post in the thread יום חופש with Like Like.
  • zs
    zs הגיב/ה לנושא: יום חופש.
    אם אתה מוכר את הרמקול שלך אני קונה.
  • גיא
    גיא reacted to gtr's post in the thread יום חופש with Like Like.
  • matanoosh
    יכול להעיד מניסיון אישי-לא מתיימר להגיד שזו אמת צרופה. נאלצתי להעביר מערכת מהסלון לחדר שינה פנוי 3x4.5x2.75 עם רמקולים רצפתיים גודל...
  • matanoosh
    matanoosh reacted to gtr's post in the thread יום חופש with Like Like.
  • gtr
    gtr פירסם נושא חדש.
  • I
    issi פירסם נושא חדש.
    למסירה תקליטים קלסיים לפנות בפרטי
  • E
    יכול להעיד מניסיון אישי-לא מתיימר להגיד שזו אמת צרופה. נאלצתי להעביר מערכת מהסלון לחדר שינה פנוי 3x4.5x2.75 עם רמקולים רצפתיים גודל...
  • ni-ro
    מתכוננים לתערוכה... רמקולים: ThivanLabs GRANDHORN GAMMA מגבר: MAVIS P200 Mk2 קדם-מגבר: ThivanLabs ULTIMATE 300 ממיר + שרת מוזיקה: MAVIS...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור