עדכונים אחרונים

• robo7
    לא הבנת, האזהרה מתייחסת רק לזמן השינוי. צריך להכניס את הספוג בזהירות. אחרי שהכנסת לא צריך לדאוג יותר, ההיפך, ההתנגדות של האויר בתיבה...
  • shema56
    קצת פרטים על הציוד מגבר ופרה לקסמן900 ,דאק סטרימר ayre qx8 טרנספורט מטרונוםdst 'כבילה -xlr, aes and speakers by trummusic,חשמל מהקיר...
  • shema56
    לאור ההערות השונות הסרתי את הספוגים מתוך חשש לפגוע בדרייברים
  • robo7
    הפורטים לא חייבים להיות אטומים, אפשר גם סגירה חלקית , ניסוי וטעייה, הכל בהתאם לתוצאה. רק בזהירות על הדרייברים.
  • shushu
    1. סגירת פורטים גורמת לרמקול שלך להיות פחות נציל, מה שכן המגבר שלך חזק לא אמורה להיות בעיה. 2 קיר אחורי במרחק שונה ברמקול ימין ושמאל מה...
  • shema56
    הסגירה של הפורטים איננה הרמטית,באשר לקירות הן לא חשופים יש ווילונות ותמונות וכאשר מוחאים כף אין הד
  • joda5
    לא כדאי לריב בלי קשר כי אין סיבה לריב , אנחנו תמיד מכבדים את כל לקוחותינו לכן אין כל קשר. מה שפחות מובן לי זה מדוע לפגוע בעשייה של בן...
  • robo7
    אומרים "אין חכם כבעל נסיון". ניסית, קבלת תוצאה משופרת ? זכית. רק, צריך להתנהג בעדינות עם הממברנות האלה, הן שבירות. פתרון לבעיה בתחום...
  • shema56
    ככה זה נראה. מתן אני גם מאזין לדיסקים ,כך שפתרון פילטרים ברון הוא חלקי.אני מנסה להמנע מפתרון של טיפןל אקוסטי
    • 5EEF3F9D-6E36-489B-949C-F09239CF8733.jpeg
  • matanoosh
    לחסום פורט זה הפיתרון הכי חורני שיש. תמדוד את החדר, תראה איפה הגל העומד, ולפי התדר תחליט מה צורת הטיפול הנכונה. זה לא קשור לבנייה...
  • shema56
    יש לי קירות בטון ,בנייה ביטחונית בצפון והבאס מנופח . ההעמדה של הרמקולים היא אופטימלית בהתאם למגבלות ,המרחק מהקיר האחורי למעלה מ70 סמ...
  • ל
    שומרים על הגחלת עם אלבום אחרון מוצלח.https://www.discogs.com/release/33859239-Eluveitie-%C3%80nv https://tidal.com/album/429833380
  • robo7
    יש כל מיני סיבות לחסום את הפורט, וחלק מהיצרנים אפילו מספקים ספוג עם הרמקול. למה אתה רוצה ספוג בפורטים ? ספוג
  • קודו אודיו
    חברת TAD היפנית מציגה ב : Level -2, -2.31
    • FB_IMG_1780110161258.jpg
  • ל
    למה reacted to zs's post in the thread ספוג לפורטים אחוריים with Like Like.
    לא יודע היכן ניתן לרכוש...אבל אם הגעת למצב שאתה צריך ריסון עי ספוג לתוך הפורט ,סורי אתה בבעיה והספוג לא יפתור אותה. מקסימום יחנוק את...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור