עדכונים אחרונים

• י
    יותם22 פירסם נושא חדש.
    https://www.dtown.co.il/the-collexion-1000 1. איפה ניתן לשמוע אותם ? 2. האם זה באמת ממיר ל 3D סאונד כל סאונד ? ( לסמסונג יש את זה...
  • D
    אתה לבד פה כי התמעטו עד נעלמו סקירות הציוד אודיו. אני צועק את זה כבר תקופה ארוכה. אבל החלטתם לתת העדפה לפרסום שואבי אבק ומקלדות. תמצאו...
  • A
    almog111 פירסם נושא חדש.
    הרמקולים נרכשו לפני כעשרה חודשים. במצב חדש לגמרי. המגבר בא עם המודול של ה hdmi. מוכר רק את שניהם כחבילה אחת. מבקש 30 אלף שקל. מחיר...
  • גל85
    גל85 reacted to jonathan_k's post in the thread Radford sta15 with Like Like.
    המגבר האגדי במצב מעולה משופץ ונשמע קסום
  • platz
    קפצתי לשי לשמוע את ה-APL DSD-WR... ואני עדיין מנסה להתאושש אחרי שראיתי את הפוסט של שי מ-Freak Control שה-APL DSD-WR נחת בארץ, לא...
  • platz
    אז אחרי הרבה זמן שרציתי להגיע לשי ולחוות בעצמי את המערכת, הכל הסתדר ופגשתי את שי והמערכת המטורפת. כל חלק במערכת, החלל בחדר, והניואנסים...
  • shokroun
    shokroun reacted to ymym's post in the thread Radford STA 25 MK3 with Like Like.
    למכירה: Radford STA 25 MK3 כמו חדש. הוחלפו כניסות RCA ו - יציאות Banana / Spades מלבד הנ״ל במצבו המקורי. שפופרות סופיות: el34 Philips...
  • shokroun
    shokroun reacted to jonathan_k's post in the thread Radford sta15 with Like Like.
  • AK1
    משהו הוא "הכפשה" רק אם הוא שיקרי או אם המטרה היא לפגוע באחר, אבל לדעתי כל מה שכתבתי היה נכון, ובוודאי לא התכוונתי לפגוע, אלא פשוט שכחתי...
  • Audioland
    לא כדאי לריב בלי קשר כי אין סיבה לריב , אנחנו תמיד מכבדים את כל לקוחותינו לכן אין כל קשר. מה שפחות מובן לי זה מדוע לפגוע בעשייה של בן...
  • capten
    לפנתאון !! עמיר : אתה ראוי להשיא משואה ביום העצמאות !
  • Audiofreak
    Audiofreak פירסם נושא חדש.
    פאואר מנורות אגדי 75W פוש פול 15000 ש"ח אפשרות לתשלומים !
    • McIntosh-MC-275.jpg
  • Audiofreak
    Audiofreak פירסם נושא חדש.
    מגבר הייברידי 100W במצב מעולה אריזה מקורית 13000 ש"ח
    • mc 252.jpg
  • jonathan_k
    jonathan_k פירסם נושא חדש.
    • IMG_6157.png

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור