המדריך לבחירת ראש פטיפון וההבדלים בין MM ל- MC

• פותח הנושא פותח הנושא Audioland
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Audioland

עוסק בתחום
מעורבות
28
נקודות
18
לאחרונה יצרתי מדריך מקיף כיצד לבחור ראש לפטיפון וההבדלים בין הסוגים השונים ובכלל מידע בנושא שכמעט ולא קיים בשפה העברית. מוזמנים להיכנס.
לינק מעבר למדריך
710a6b_e9ab8583704c400ea234483d42229537~mv2.jpeg
710a6b_069a701846dd46fa81486d76a491174b~mv2.jpeg

יפה כתבת.
אולם כפי שציינת חשוב עוד יותר להתאים את נתוני הראש לנתוני הזרוע, ולשם כך דרושים שני נתונים חשובים. המסה האפקטיבית של הזרוע והקפיציות של המחט.
עם שני הנתונים האילו ועוד משקל הראש ניתן להשתמש באפליקצייה הזאת על מנת לודא שיש התאמה טכנית בן כל הרכיבים ואין רזוננסים לא רצויים בתדרים שיעיקו על המערכת כולה .

תודה.

נערך לאחרונה ב:
יפה כתבת.
אולם כפי שציינת חשוב עוד יותר להתאים את נתוני הראש לנתוני הזרוע, ולשם כך דרושים שני נתונים חשובים. המסה האפקטיבית של הזרוע והקפיציות של המחט.
עם שני הנתונים האילו ועוד משקל הראש ניתן להשתמש באפליקצייה הזאת על מנת לודא שיש התאמה טכנית בן כל הרכיבים.

תודה.
אתה מדבר על "compliance" זה נכון ששווה לציין את זה, אבל כיום זה כבר פחות קריטי מבעבר.
רוב הזרועות והראשים המודרניים מתוכננים להיות באיזשהו טווח “בטוח”, כך שברוב המקרים לא נתקלים בבעיות משמעותיות גם בלי התאמה מדויקת. הנושא הופך יותר קריטי כשנכנס לעניין ציוד וינט'ז משנות ה 70-80 ששם היו זרועות מאוד "קלות" או מאוד "כבדות" והיה מאוד קריטי להתאים ראש בעל מסה וקפיציות מתאימה . מנסיוני בהתקנה וכיוון של ראשים וזרועות מכל מיני סוגים וחברות שונות זה נכון שיש זרועות "שמנהלות" ראשים מסויימים יותר טוב ויש שפחות ללא קשר למחיר אבל גם ללא קשר ל compliance. יש סטים שפשוט "עובדים" זה ניתן למדידה וזה דבר נפלא כשזה קורה.:) תודה על שיתוף האינפורמציה בהחלט שווה התייחסות.:בעד:

יפה כתבת.
עם שני הנתונים האילו ועוד משקל הראש ניתן להשתמש באפליקצייה הזאת על מנת לודא שיש התאמה טכנית בן כל הרכיבים ואין רזוננסים לא רצויים בתדרים שיעיקו על המערכת כולה .

תודה.
אני די בטוח שזה הלינק שהתכוונת אליו Cartridge Resonance Evaluator אם הבנתי נכון ...

עם ai נהיה הרבה יותר קל לחשב compliance ולבחור headshell מתאים

אחלה כתבה, קצר, קולע ומדויק.
תודה

בתמונות טעימה קטנה ממה שאנחנו עושים...
IMG-20230627-WA0018(1).jpg
20260410_143210(1).jpg
20230913_195707.jpg

נערך לאחרונה ב:
לפנתאון !!
עמיר : אתה ראוי להשיא משואה ביום העצמאות !

התקשרו אלי בעלי עניין והבהירו לי שכיוון שיש לי ציוד של Clearaudio, לא כדאי לי לריב עם אור, אז הבנתי את הרמז ואני מוחק את כל ההודעות שלי כאן. לא נותר לי אלא להציע ל- @Audioland למחוק את התגובות שלו שמצצטטות הודעות שלי, בתקווה שבזה יסתיים העניין.

לא כדאי לריב בלי קשר כי אין סיבה לריב , אנחנו תמיד מכבדים את כל לקוחותינו לכן אין כל קשר. מה שפחות מובן לי זה מדוע לפגוע בעשייה של בן אדם אחר גם אם זה לא לטעמך. אנחנו קהילה לא גדולה וכדאי להישאר חיוביים ועניינים ולא להתעסק בהכפשה של תוכן וציוד של אנשים ויבואנים למיניהם. בסופו של דבר כל אחד בוחר את התוכן והציוד שמתאים לו במחיר שמתאים לו וממי שמתאים לו.

לא כדאי לריב בלי קשר כי אין סיבה לריב , אנחנו תמיד מכבדים את כל לקוחותינו לכן אין כל קשר. מה שפחות מובן לי זה מדוע לפגוע בעשייה של בן אדם אחר גם אם זה לא לטעמך. אנחנו קהילה לא גדולה וכדאי להישאר חיוביים ועניינים ולא להתעסק בהכפשה של תוכן וציוד של אנשים ויבואנים למיניהם. בסופו של דבר כל אחד בוחר את התוכן והציוד שמתאים לו במחיר שמתאים לו וממי שמתאים לו.
משהו הוא "הכפשה" רק אם הוא שיקרי או אם המטרה היא לפגוע באחר, אבל לדעתי כל מה שכתבתי היה נכון, ובוודאי לא התכוונתי לפגוע, אלא פשוט שכחתי מהאספקט של פגיעה, למרות שהוא בעצם טריוויאלי ומשמעותי וללא ספק הייתי צריך לחשוב עליו, וזו בפירוש פשלה שלי, שעליה אני מתנצל.

על הציוד, על האדם, ועל היבואן לא כתבתי שום דבר מטוב ועד רע, כך שזו הכפשה להאשים אותי בהכפשתם :) אבל נעזוב את הכיוון הזה.

נערך לאחרונה ב:
@Audioland -- אני שוב מציע למחוק את ההודעה המצוטטת, ואז אמחק את ההודעות שלי, כך שלא יישאר זכר לכל מה שהיה, שאני מתנצל עליו.

אם אתה לא מוחק, סימן שאתה רוצה במכוון להשאיר זכר למה שהיה, ולא ברור לי למה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור