עדכונים אחרונים

• A
    גודל החדר סוג והספק ההגברה
  • exupgh12
    exupgh12 reacted to Croc's post in the thread שלום WADAX with Love Love.
    תתחדש ותהנה הרבה !!!
  • zs
    זה לוקח בד"כ 15 שנים להבין מה אתה רוצה....אם אתה עילוי 12 שנים. אל תתבעס ,אני רציני...אבל ראשית תקציב.
  • A
    Audionut פירסם נושא חדש.
    ההיצע מטורף יש אינסוף חברות/דגמים איך אתם מנווטים בכל התהליך הזה?
  • shokroun
    דבר עם ערן 054-5985014, יש לו ברמה גבוהה מאוד ומתמצא היטב
  • yaniv.L
    yaniv.L פירסם נושא חדש.
    למכירה מטרייד כבל כוח חשמל במצב חדש -כולל אריזות נירות Red Corona Power Cable -פולין kbl sound 1.5m יניב 0507628600
    • images.jpg
  • ni-ro
    ni-ro reacted to exupgh12's post in the thread שלום WADAX with Like Like.
    תודה רבה ניר מה הכוונה ביותר טוב, בין מי למי? ניתן לחבר את ה-Wadax ישירות לשירותים כמו Qobuz Connect ,Tidal Connect ,UPnP ,Jplay...
  • kyroz
    kyroz reacted to exupgh12's post in the thread שלום WADAX with Like Like.
    Source Components: Analog Front End: Brinkman Balance turntable with Brinkmann 10.5 tonearm, Miyajima Madeka cartridge, and Brinkmann...
  • Croc
    Croc הגיב/ה לנושא: שלום WADAX.
    תתחדש ותהנה הרבה !!!
  • Croc
    Croc reacted to exupgh12's post in the thread שלום WADAX with Like Like.
    השבוע אחרי המתנה ארוכה, שהתארכה עוד יותר בגלל המלחמה, הגיע Wadax Studio Player ותפס את מקומו של ה MSB Premier ששירת אותי נאמנה בשנים...
  • Audiofreak
    Audiofreak reacted to exupgh12's post in the thread שלום WADAX with Like Like.
    השבוע אחרי המתנה ארוכה, שהתארכה עוד יותר בגלל המלחמה, הגיע Wadax Studio Player ותפס את מקומו של ה MSB Premier ששירת אותי נאמנה בשנים...
  • ל
    למה reacted to exupgh12's post in the thread שלום WADAX with Like Like.
    תודה על האיחולים. הלקסמן נמכר, ה Wadax הנ״ל הוא אולר שוויצרי, כולל גם SACD מצויין. יכול גם לשמש כפרה בחיבור ישיר למגבר (מעבר לשליטה...
  • A
    Audionut reacted to exupgh12's post in the thread שלום WADAX with Like Like.
    לא, זה הדגם - להבדיל מ Mk1 ו MK2 הקודמים.
  • exupgh12
    exupgh12 הגיב/ה לנושא: שלום WADAX.
    לא, זה הדגם - להבדיל מ Mk1 ו MK2 הקודמים.
  • E
    Eylo הגיב/ה לנושא: שלום WADAX.
    עצם העובדה שרשמת magico s5 2014 , זה אומר שזמנו קצוב עד שהחדש יוצא ? ;)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור