כלקוח ותיק של החברה (בעלים של סדרת הרפרנס),
אני יכול רק להגיד שמדובר בחברה אדירה שמהווה רפרנס בתחום הדיגיטל.
תתחדש !
לגבי ניגון דרך ה Roon, אחד מהדברים הייחודיים לחברה הזאת שהם פיתחו דרייבר משלהם ל Roon ועשו אופטימיזציה כך שהניגון באמצעות ה Roon נשמע טוב משמעותית מהנגן הסטנדרטי והמוכר.
תודה.תתחדש!
האם האיכויות של ה- WADAX באות לידי ביטוי בעיקר בהקלטות אוידיופיליות?
תודה על האיחולים.תתחדש ותהנה.לאן נעלם מהסטנד נגן של לקסמן?
אפשר פירוט לגבי שאר המערכת?
למשל איזה מג'יקו אלה?
תודה.
היבואן יגאל לסרי IL Audioוואו מדהים
לא ידעתי שהמותג הזה קיים בארץ
תתחדש
הי גיאSource Components:
Analog Front End: Brinkman Balance turntable with Brinkmann 10.5 tonearm, Miyajima Madeka cartridge, and Brinkmann Edison MKII phono stage
Digital Front End: Antipodes Oladra Server, Wadax Studio Player
Amplification: Preamp: Luxman C900u, Power Amps: Dual Luxman M900u
Speakers: Magico S5 (2024 version)
System Infrastructure: Shunyata Everest power distribution + Sigma XC PC, Other cables Cardas Clear cabling (PC, IC, SC)
תודה רבה נירהי גיא
מערכת פגז (ויזואלית ובטח סונית)
מה הכוונה ביותר טוב, בין מי למי?שאלה: מה ההבדל בניהם? לא מי יותר טוב,
ניתן לחבר את ה-Wadax ישירות לשירותים כמו Qobuz Connect ,Tidal Connect ,UPnP ,Jplay ו-Audirvana.האם ניתן להישאר רק עם ה wadax ?
לא, זה הדגם - להבדיל מ Mk1 ו MK2 הקודמים.עצם העובדה שרשמת magico s5 2014 , זה אומר שזמנו קצוב עד שהחדש יוצא ?![]()
תודה איציקגיא.
תתחדש ותהנה.
סטאפ מרשים ביותר!!
מפתיע, עולה על מה שהיה ברשותי - גם כאן Wadax שומרים על היכולות בדומה לממיר (למרות שהאחרון הוא גולת הכותרת של המכשיר).איך התחושות בניגון CD/SACD
, באמת ציוד אולטימטיבי, אולי בדיגיטל יש באמת מה להשקיע , בשאר אני קצת בספק, הרי המגברים הטובים בעולם הנם שפורפתיים עם חיבור חוטים קצר וישיר, ואפילו קבלי השמן ההיסטוריים משתלבים שם נפלא, בקשר לרמקולים מדובר בקופסה מסיבית שבתוכה דרייברים רוטטים, זה הכל , קחו טנוי ישן למשל , מאוד קשה להתחרות בו גם החדשים ,לי יש בבית שתי זוגות , אחד מודרני והשני בן 50 ,מלחמה שווה , , הקדמים פחות או יותר אותו דבר , לך תתחרה בvac שפופרות מושקע ששוקל 50 קילו או איזה אודיו ריסרץ תותח ,