עדכונים אחרונים

• Y
    yossie4 הגיב/ה לנושא: שלום WADAX.
    תתחדש גיא, אין כמו וודאקס, הכי קרוב לאנלוג...
  • V
    Vivaldi Audio פירסם נושא חדש.
    מטרייד-אין: Conrad-Johnson Classic 120SE מגבר שפופרות נפלא וחזק כמו שרק Conrad-Johnson יודעים לעשות. כחדש! מחיר: 29,900 ש"ח בלבד...
    • conrad-johnson-classic-120-se-stereo-power-amp.jpg
  • gtr
    gtr הגיב/ה לנושא: שלום WADAX.
    וואו ! נראה מיליון דולר. תתחדש חבר.
  • zs
    zs הגיב/ה לנושא: שלום WADAX.
    אוו חתיכת מכשיר...וסטאפ WoW... תתחדש,תהנה מכל רגע עם הסטאפ הנפלא הזה... :אצבע מורמת
  • zs
    zs reacted to exupgh12's post in the thread שלום WADAX with Like Like.
    השבוע אחרי המתנה ארוכה, שהתארכה עוד יותר בגלל המלחמה, הגיע Wadax Studio Player ותפס את מקומו של ה MSB Premier ששירת אותי נאמנה בשנים...
  • M
    menim הגיב/ה לנושא: רגליות להמונים.
    הסטנד הוא עץ אלון שלהבנתי לא מצטיין בתפקיד מדף לאודיו. יש כמה מדפים גדולים שבקצותיהם מוטות הברגה שעומדים על הריצפה, ללא שיכוך כלשהו...
  • M
    menim reacted to Croc's post in the thread רגליות להמונים with Like Like.
    בתיאוריה נכון. אבל בסוף מחליטים לפי האוזן.
  • גיא
    גיא reacted to exupgh12's post in the thread שלום WADAX with Like Like.
    השבוע אחרי המתנה ארוכה, שהתארכה עוד יותר בגלל המלחמה, הגיע Wadax Studio Player ותפס את מקומו של ה MSB Premier ששירת אותי נאמנה בשנים...
  • exupgh12
    exupgh12 reacted to moshem74's post in the thread שלום WADAX with Love Love.
    סטאפ הצגה וואו !!! תתחדש ותהנה.
  • קודו אודיו
    קודו אודיו reacted to exupgh12's post in the thread שלום WADAX with Like Like.
  • M
    moshem74 reacted to exupgh12's post in the thread שלום WADAX with Love Love.
  • M
    moshem74 הגיב/ה לנושא: שלום WADAX.
    סטאפ הצגה וואו !!! תתחדש ותהנה.
  • exupgh12
    exupgh12 פירסם נושא חדש.
    • 1776255402702.jpeg
    • 1776255426731.jpeg
    • 1776255446232.jpeg
  • dtown
    dtown פירסם נושא חדש.
    שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/galaxy-a37-a57

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור