Yaqin Tube Buffer – תחושה של מנורות בצליל - החוויה של צחי

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: Yaqin Tube Buffer – תחושה של מנורות בצליל

יופי של סקירה אהבתי

יש כמה אותיות שהתפקששו, אבל בהחלט כיף לקרוא.

אגב, 390+90 זה 480 ולא 440 :)

איפה יש מנורות של מולארד NOS ב-90 ש"ח?:מבולבל:נראה לי שרכשת מנורות מייצור עכשווי , חברה אמריקאית רכשה קו ייצור ברוסיה והיא מייצרת כיום מנורות תחת השם מולארד.אין שום קשר בין המולארד NOS (אנגליות במקור)לבין אלה המיוצרות כיום.הפרשי המחירים אינם רלוונטיים למחיר ששילמת (אלה אם כן רכשת משומשות,וגם זה בספק)אגב,אחלה סקירה(Y)

איפה יש מנורות של מולארד NOS ב-90 ש"ח?:מבולבל:נראה לי שרכשת מנורות מייצור עכשווי , חברה אמריקאית רכשה קו ייצור ברוסיה והיא מייצרת כיום מנורות תחת השם מולארד.אין שום קשר בין המולארד NOS (אנגליות במקור)לבין אלה המיוצרות כיום.הפרשי המחירים אינם רלוונטיים למחיר ששילמת (אלה אם כן רכשת משומשות,וגם זה בספק)אגב,אחלה סקירה(Y)

מדובר במנורות קטנות כמו שנמצאות במגברי אוזניות מחירם נעה ביין 5$ למנורות סיניות ל-15$
לטלפונקן מולארד מסוגים מסוימים סילוונייה ושאר ירקות .
בקיצור לא מדובר במנורות יקרות .

סיקור מוצלח ומעניין לקריאה (Y)

תתחדש!

מצטרף לאיחולים - נראה צעצוע חביב. יש מצב שאתה שם תמונת Close up של הבפנוכו שלו ברזולוציה גבוהה יותר?

תתחדש!!! וברוך הבא לעולמם הממכר של המנורות

(Y)

התמונה של הבפנוכו היא מאתר החברה .

אולי היה שווה לשים מקור רציני ולהוסיף DAC נחמד ?

תתחדש,
כיף היה לקרא את הכתבה שנראה לי שראשונה שאני קורא מפרי מקלדתך.

צפיר.

תתחדש ותהנה. (ורד)
אם אתה בעניין הגברת מנורות זולה, האם חשבת על פרימה לונה? בהנחה שהמגבר מתאים לנצילות הרמקולים שלך. יש גם קדם של VTL בלוחות. בהצלחה.

במקור חיפשתי פרה מנורות לחממם את הסאונד !
מגבר מנורות זה כבר סיפור אחר .

לא הבנתי מאיפה אפשר לרכוש את המכשיר ומה המחיר הסופי שלו.

ebay
מדובר במיכרז !

ב90 ש"ח זה כנראה לא NOS אלא OS...

...

המחיר הגבוהה ביותר לזוג מנורות כאילו היה סביב 140 שח !!

סקירה חביבה.
הייתי מנסה להאזין לו עם 6922.

חוצמיזה, אפשר להשתמש באולטרא-גיין של בהרינגר, במצב של ליין דרייבר. [ניתן להשיג בארץ בקלות יחסית, אפשר לפנות אלי, למי שמתקשה] מתקבלת תוצאה טובה למדי ויש גם דרייב [לא הכרחי בעליל] של איזה שמונה דיבי בערך.

כמה חבל לקלקל את הצליל של מקינטוש 2105 עם דרגת מנורות דפוקה שמכניסה עיוותים והרמוניות נוספות. למה למה??!! למה לקלקל עם מנורות כשיש בעולם SOLID STATE מעולה!

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור