ניסיתי את אופציית ה-NFS (אחרי שהתקנתי NFS קליינט על המחשב שלי ויצרתי אקספורט) וה EXTREAMER נתקע בכל פעם שאני מנסה לעשות MOUNT. האם ניסית את האופצייה הזאת והאם היא אי פעם עבדה? ניסיתע את האופצייה לאחר שראיתי סרט הדגמה ב-YOUTUBE
איך אני מגדיר את הסטרימר שיקלוט את התמונות,השירים והסרטים מהמחשב שלי?
יש לי את האנטנה של ה-wi-fi ואני לא מצליח לראות את הדברים שיש לי במכשיר בסטרימר
אשמח לעזרה,תודה
אני לא מצליח לחבר את המכשיר לנתב, יש לי נתב של בזק asus am 604g, יש למישהוא מושג למה הוא לא מתחבר לי? כל שאר המכשירים בבית עובדים יופי עם האלחוט. אני גם לא ממש מבין, מה זה רשת N ומה זה רשת G?
רכשתי את המכשיר והוא אכן מכשיר נוח מאוד וקל לשימוש. אבל, כאשר חיברתי אותו לטלוויזיה בחיבר HDMI לא הצלחתי להתחבר לרשת האלחוטית. כאשר עברתי לחיבור AV הרשת האלחוטית חזרה לעבוד. לאחר מכן חיברתי את האנטנה למפצל USB שמקבל מתח חיצוני ואז זה התחיל לעבוד גם עם HDMI. הסטרימר שלי ללא HD ונראה לי שאם אני אחבר HD זה שוב יפגע ברשת האלחוטית.
חוץ מזה המכשיר בהחלט עובד יפה.
לתשומת ליבכם
שלום ליאור,
קראתי את הסיקור שלך ומאוד נהנתי מהאופן הרציני שבו הוא נעשה.
אני רוצה לקנות את הסטרימר הזה אבל לפני כן יש לי שאלה בבקשה:
אני עוקב אחרי העדכונים של גרסאות הקושחה באתר xtreamer.net
וראיתי שיצאו עדכונים בקשר לפורמטי הקול הנתמכים:
DTS HD Master Audio down-mixing and pass-through.
Pass-through(5.1ch )
Dolby TrueHD down-mixing.
Pass-through(5.1 PCM format)
Direct pass-through (5.1ch) will be prepared soon.
רציתי לשאול מה זה אומר PASS_THROUGH? זה תמיכה בפורמט קול DTS HD או "שינמוך" לDTS רגיל?
מה זה DOWN-MIXING לגבי ה Dolby TrueHD? שוב זה "שינמוך" או תמיכה?
אם זה שינמוך האם בעתיד כן יכולה לצאת איזשהי גרסה שתתמוך בפורמטי הקול הזה או שזה מצריך חומרה מסויימת?
בתודה מראש
קובי
Pass Through - העברה של האות כמות שהוא ללא שינוי. במקרה כזה תצטרך רסיבר קולנוע ביתי מתאים שידע לפענח את האות.
Down Mixing - שנמוך.
ב- Dolby TrueHD מתבצעת בשלב הזה המרה ל- PCM (אמור להיות באיכות דומה לאות המקורי).
איך משתפים קבצים ברשת הביתית???
הכוונה היא לצפיה ישירה מהמחשב בבית דרך הרשת
ישירות לטלוזיה ללא קשוחה פנימית או חיצונית בנגן??
תודה רבה...............(Y)
השאלה אם הצליחו או לא מאוד תלויה בהרבה גורמים.
בגדול אם המערכת בSPEC המקורי שלה אמורה לתמוך זה במצב אופטימלי.
הנה סיפור על איך דברים לא עובדים אופטימלי:
לפני כמה זמן ישבתי אצל חבר שאצלו מחשב הסלון מחובר אלחוטית ע"י מודול USB נייד לראוטר האלחוטי שנמצא כ 3-5 מטר ממנו.
משום מה הסיגנל היה VERY LOW , והגלישה קרטעה לגמרי, לא עבר יותר מ 1Mbps.
כל מה שעשיתי היה להחליף את החיבור שהוא משתמש מUSB אחד לשני באותו מחשב.
ישר זה הפך ל VERY GOOD ול54Mbps .
כלומר תנסה לשנות מיקום אנטנות, לשנות את המיקום של הסטרימר וכו..
יכול להיות שמאיפה שאתה משדר יש בעיית קליטה או שידור לא פשוטים שגורמים לבעיות.
קניתי את הסטרימר ויוצא שאני לא מצליח להתחבר לרשת בשני מחשבים שונים בשתי סביבות שונות.
הוא מקבל IP מזהה שיתוף עד פה הכל בסדר ואז כשאני מנסה להכנס לשיתוף הוא מבקש שם וסיסמא אני מכניס את השם וסיסמא הוא חושב המון זמן ואז פשוט בלי הודעה הוא נשאר באותו מקום נסיון כניסה שני שוב מבקש שם וסיסמא ..
כאמור ניסיתי את זה בעוד סביבה , בסביבה השניה הוא מקבל IP ולא מזהה שום שיתוף מה שכן הוא מציג WORKGROUP
אבל ה WORKGROUP לא מכיל שיתופים בפנים.
בקיצור הכל עובד חוץ מהרשת.
יש למישהו רעיון? דרך אגב המדריך משתמש מדברים שם על VISTA
אני עובד עם XP. אולי יהיה WINDOWS 7 בהמשך VISTA אין סיכוי.
slion, תשתמש בתוכנה media info לבדוק את מפרט הקובץ, לברר האם יש בו משהו לא סטנדרטי.
שחר, אצלי הגדרתי שיתוף רשת רגיל דרך XP ולא נתקלתי בבעיות, כמובן שהוא חייב להיות משותף ב- WORKGROUP של שאר המחשבים ברשת.