wharfedale elysian 2

• פותח הנושא פותח הנושא ilam
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
145
נקודות
43
חבר מעוניין לשמוע את הרמקולים. אשמח לדעת מי היבואן שלהם.

חבל לך על הזמן, הם לא מביאים לארץ את הדגמים הטובים.

חבל לך על הזמן, הם לא מביאים לארץ את הדגמים הטובים.
חבל מאד. לא בשבילי (מרוצה עם שלי) אבל החבר יתאכזב לדעת שאין אפשרות להאזין להם במיוחד בתקופה זו שלא מאפשרת קפיצה קלה לחו״ל...

צודק נימי
ס-ג לא מביאים כמעט כלום
מהמותגים שהם מייבאים!
מביאים רק את הליין הזול.

הבלעדיות המחורבנת הזו
שרק חברה אחת מביאה מותג מסויים
חייבת להעלם מין העולם.

גם לינטון דגם סופר מעניין במחיר אטרקטיבי, גורף תשבוחות, לא מיובא לארץ.
לך תבין.

הלינטון נראים כמו מציאה אדיופילית. ביקורות מהממות.

אני לא בטוח במאה אחוז, אבל אני חושב ששמעתי אותם (לינטון) במינכן שנה שעברה. הם לא רעים, בטח למחירם. השוו אותם להרבת׳ לאור המראה הדומה, אך כבעלים של הרבת׳ אני חושש שהמראה הוא אולי הדבר היחידי שהם חולקים

נערך לאחרונה ב:
הלינטון מעולים,חבר שלי קנה אותם בארה"ב
אמר לי שהשווה אותם עם רמקולים במחיר כפול
ונשמעו טוב יותר.

אני לא בטוח במאה אחוז, אבל אני חושב ששמעתי אותם (לינטון) במינכן שנה שעברה. הם לא רעים, בטח למחירם. השוו אותם להרבת׳ לאור המראה הדומה, אך כבעלים של הרבת׳ אני חושש שהמראה הוא אולי הדבר היחידי שהם חולקים
הכל תלוי בהתאמה להגברה (ולשאר החלקים). ההרבת׳ מעולים אבל על מנת להגיע למסקנה שאליה הגעת צריך לעשות בדיקה השוואתית מבוקרת.

נערך לאחרונה ב:
כמו שקראת, תגובתי הייתה מעט מסויגת שכן את הרמקולים האלה שמעתי סה״כ מספר דקות בתערוכה, בעוד עם ההרבת׳ אני חי בשלום ויש לי איתם היכרות יותר אינטימית...
ראיתי שהעלות של הלינטון הוא 1200 דולר ובמחיר כזה באמת אין מה להתלונן, וגם אין מה להשוות להרבת׳ שעולים יותר מכפול

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור